Tröttis

Vill bara sovaa...
Ska göra det imorgon när jag kommer hem från skolan. Å längtar!

Emma

Banta ner på semlor, eller kanske nääe

Jag äter en semla varje dag och det är INTE okej i längden. Nä, det är förfärligt med tanken på all grädden...

Hehe funderar ändå på att köpa mig en semletårta på min födelsedag nu på fredag. Jag fyller 21, extra fin siffra när man ska ut o resa i sommar. Oftast firar jag inte mina födelsedagar, men i år vill jag. Varför inte samla ihop alla nära o kära på en o samma plats, o jaa... spela charader. Spelet jag payade dyrt måste komma till användning.

Syndar gör jag när jag sitter o blogga ist för att plugga, så nu ska jag sluta synda o plugga ist. Imorgon börjar neuro vetenskap...

Emma


Jag saknar den tiden i Uppsala

Känslorna vaknar till liv efter att jag kollade igenom detta klippet, ett inspelat spex av biomedicinarna i Uppsala förra året. Håll ögonen stora så kanske du hittar mig i rollen av en sjukt sexig sjuksköterska HAHAHA.


 

Sovgott!
Emma


04:32

Sådan nattuggla jag e!!! Har precis utfört bra saker. Så det känns så bra så bra så. Sova kan jag göra imorgon. Nu e jag sugen på en kopp varm te. Vore passande för det är -17 grader utee. KALLT!



Emma


Tillbaks till det normala

Jag accepterar inte att mitt lov är sluuuuuut. Mina homiesar har kommit tillbaka och jag är frisk nog för att träffa dem men frågan är bara NÄR. Alla har fett mycket att göra. JAG har fett mycket att göra. Och jag gör inte det jag ska.

Emmaaaa- JAG HAR TENTAÅNGEST MED DIG!

Jag vill inte tillbaka till verkligehten...

Emma


När man måste ta tag i saker med egna händer

så gör man det.

Dagens GILLA
- att jag har skaffat anti-virus, anti-spyware och firewall. Fett stooolt!
Dagens OGILLA
- att jag har varit sjuk 2 veckor av mitt 3 veckors jullov. Nice. NOT!

Vad händer imorgon?
Det duuu.

Emma

RSS 2.0