Hejdå SVERIGE

/Emma o company


Nu på onsdag

...händer det. Jobb både måndag och tisdag, men som tur korta dagar. Kom på att jag skulle behöva en rymlig handväska och några pocketböcker.

/Emma


PALLA BANTA

Tjock alltid förbli tjock!
/Emma


Så snart så snart så

Pappa frågade - när var det du skulle åka? Nästa vecka, svarade jag. Fatta hur nära det är! Efter en hel del anträngningar har vi äntligen ordnat boende både i Bangkok o HongKong till rimliga priser. Phuu, säger jag bara. Då återstår Krabi o de sista dagarna i Bangkok.
Krabi spelar roll men jag vill verkligen använda de sista dagarna väl, tex åka till Chiang Mai - staden som kallas för "rosen i norr". Kom på det i natt, hastigt beslut jag vet men jag vill verkligen. Vad drar mig till den enkla, bondiga delen av Thailand vet jag inte. Kanske den olike kulturen?

/Emma


Bantningsdagboken nr5

Ni undrar hur det går va? Jag har gått upp i vikt haha. Jävla jojo-bantning, fungerar inte ...

/Emma


Bantningsdagboken nr4

Det går så jäkla bra! Ett halvt glasnudelpaket och en apelsinjuice på hela dan, jag var så hungrig att jag trodde jag skulle dööööö. Det slutade med 3 skålar ris på kvällen, då var jag säker på att mina bantningsplaner skulle dö ut tills jag hittade naturligt örtte som reducerar vikten vi köpte i Egypten förra året, tanken var att mor skulle använda men hennes dotter hann ikapp. Kanske funkar, kanske inte, vette jag men jag provar iaf.

Wiii, allt inför Asien!

/Emma


Bantningsdaboken nr3

Hahaha fick en komentar igår av en mycket snäll människa att mina ben har fin form, och att jag ser vältränad ut. Jag var så lycklig. Jag kunde inte sova hela natten. Om så är verkligheten borde jag kanske sluta upp med allt bantningsfjant.

HAHAHAHA

Dagens lunch består av glasnudlar, har hört att det ger mättnad men ingen näring. Från och med idag börjar jag ett nytt diet - glasnudlar + salladsblad.


Fan va jag är sugen på morotskaka med färskostglasyr plötsligt ...

/Emma

 


07/07-10

Bloggen konkurs snart eller? hehe nej nej, vi har ju käre Emma som uppdaterar så duktigt här såå ;)

Vi andra verkar ha tagit lite sommarlov från bloggandet. Två helger till och vi befinner oss förhoppningsvis i Asien ( talar för mig själv dårå ) Längtar!!!



A summer pic

// Hang


Bantningsdagboken nr2

Jag gick ner till 54kg igår, men gick upp igen till 55kg idag. Inget att skryta för ...

/Emma


Bangkok (Krung Thep - Änglarnas stad)

Hit flyger fyra änglar från Sverige, o de planerar att landa på ett 5 stjärnigt hotell (åtminstonne för en natt).

/Emma

Hoho jag ska köpa en båt

Jag ska köpa en båt o ro ut i det stora blåa bakom huset.

/Emma


Bantningsdagboken nr1

Snart ska jag ställa mig på vågen, kanske har jag gått ner ytterligare 0,1kg. Eller inte. Igår var ingen bra bantningsdag - först åt jag en risskål till frukost, sedan 5st dimsum vid 5 tiden när jag trodde jag skulle svimma av hunger, två timmar senare åt jag en super "grön" grekisk sallad på Vasa's på Odenplan, därefter drog jag till Hangs restaurang och där åt jag både huvudrätt och efterrätt. Buhuhuhu ...

Vet ni vad? Jag tror faktiskt inte på det där med att folk går ner i vikt av att svettas. Bullshit med stora bokstäver. En vacker dag ska jag ta fram beviset haha.

Naj nu måste jag ta en snabb dusch. Idag blir det Hötorgshallen, och imorn parkteater, och om ni undrar så är det Brommaflygplatsen som gäller på söndag. Kul!

/Emma

Fortfarande en annans lycka

Har du bara en, en gång i ditt liv känt avund på någon annan?  Min vän, missförstå mig inte. Det är inte den typen av avund jag pratar om, utan en annan avund. Vi kallar den för oändlig längtan. Längtan att just du står på den platsen. Längtan att just du som skriker – "jag har lyckat". Åh en ojämförbar lycka, en eufori.

Nihil Impossible Est

/Emma


55 kg!

Jag har svält de senaste dagarna.
Stolt*, gått ner ytterligare 0,1kg.
Det går bra ju!

/Emma


RSS 2.0