Now On

Jag har en anledning till det jag gör, och ingen behöver veta anledningen.


Undrar ...

vad vegetarianer i min korridor tycker om att jag står och steker bacon till frukost, kött till lunch och kyckling till middag? Hahaha!

/Emma


Just emotions

Morning guys, lever alla? cus me and emma do. Egentligen stavas Emma så men det är hang som skriver.. Hang har bestämt sig för att börja på meningen, o emma fattar typ inte vad Hang vill. Whatever you like ..

Hur som helst e livet underbart som det e, men livet har ju sina motgångar. Som tur så har man sina bästa när man som mest need them. Jag ler (Emma) och jag (Hang) flinar, jag gråter och söker det fulla stödet. Jag finns här, everytime..

Igår pratde vi om livet, som vi har gjort de senaste veckorna! Och om framtiden, deppiga som vi är kommer vi långt i livets bergodalbana. Kunna gråta ut men det e svårt när man inte lyckas fälla en tå. Varför ska man gråta när man kan skratta? Hahaha..

Filmen my sisters keeper inte moralisk rätt förfan. Den borde förbjudas för att den är så hemsk. vattenfall, jordbävning i sängen av Emma, mycket action i sängen enligt Hang. Haft en underbar kväll, dock så varmt och för mycket tårar. Tell me the reason of the tears. Apart of the movie but mostly feelings.

Ett inlägg men några få ord from us both every other half sentence.. Get it or forget it!




// Hang n Emma


Lovely pics

Van The Hitler! i Kohsamui

VANO

Stefani på tourdagen
steanfi


270210

Känner skuld att jag inte ens har öppnat mina böker jag har med mig hem!... inte bra att vara hemma på helgerna, får inget gjort!

Igår var super mysigt maten var himmelskt gott, som ni vet var vi på Ping efteråt.
Det är mitt nya favorit ställe, eller bara när de har happy hour! Annars e det svindyrt! Men drinkerna var verkligen lyxiga och goda! samt snygg bartender ;)

Ska jobba imorn funderar om ja ska åka på kvällen direkt eller åka på måndag?

När jag och hang satt på tuben kom vi fram att prata om förhållande, att man måste ge utrymmen till varandra.
En sak som jag stör mig jävligt mycket på är, när man väl har skaffat kille och om du ska göra nåt med dina kompisar blir det direkt påhopp!
Vart ska du? Varför ska du dit? Vilka ska du dit med?När ska du hem?Du kommer blir full!
Hellt seriöst jag klarar inte av sånt det brinner imorn mej varje gång det händer!, vilket är varje gång!
Orkar inte med massa tjat det gör mig GALEN!!


Så var helgen slut...

Det e inte kul att skriva labrapport på engelska, nej det e det verkligen inte.

PALLAR INTE MED LIVET!

Suck på mig, jag har redan spruckit mitt löfte om en vit månad. Tjejerna gick ut och tog en drink för att fira Annie igår, och jag var med. Vi satt på Ping baren, brevid Pong restaurangen. Haha Ping Pong, undrar om det e meningen. Tur att drinken var god iaf, dessutom happy hours men fortfrande kostade som 2 drinkar på naion i Uppsala. När jag kom hem på natten upptäckte jag att mitt semledeg hade överjäst, stank jäst över hela köket så jag bestämde mig till slut för att baka semlor klockan halv 1 på natten, halvtipsy ...

/Emma


27/2-10

Hellu there,

Vaknade upp vid 1 tiden, helt otroligt. Det var ett tag sen man kunde sova ut så mkt o vakna så sent. Hehe var ju dock uppe till 4 igår, så no wonder why. Skulle dra gymma idag också men det blir inte av. Så im hitting to the gym tomorrow instead!

Now, off to work ;)

Me today..

 

// Hang


Reunion

Eftersom Annie here fyller år så har vi tjejer idag haft en liten get together night. Roligt att även träffa Elin o Cherry som kom.. Long time no see you know ;)

Middag på Tjabba thai som har hur god mat som helst. Sedan hamnade vi på Ping baren, mysigt värre! Satt ju där o gossipa lite om allt möjligt, plugget, andar, livet o depressionen som alla verka känna.

Efter alla drinkar blev det hemgång. Trötta som vi alla var såå..Nu när man kommit hem o tänkt decka så är man pigg. Sitter här i mörkret o bloggar lite. Nästa vecka fyller man själv 20. känner mig gammal, men det ska jag absolut inte göra. Im still young.. men vad ska man hitta på då? Festa? hmm... lite trött på det. Har ju vart lite mkt sånt det senaste tiden. Well, we will see.


A pic of my wonderfull friends... Taken by me ;)

<3 NIIITE // Hang



TRÖTT PÅ EMMA

Sitter hemma hos Emma vi skulle "plugga", men nej det har gått ut på att vi har käkat upp hälften av hennes skyl samt snacka massa bajs och kiss!

Hon sitter och MEDITERAR för hon tror att hon nånstans i kroppen eller skälen mår dålig men jag tror att det e hennes huvud! Asså jag tror hon har störda problem den bruden!

Ska hem imorn, och jobba på söndag :)

m 

Puss och Hej


BJ


Her name is sexii


Barbiee, Kent ...


Grrrr! säger Annie. Nöff nöff! säger Anh hahahahaha

/Emma

GRATTIS FLICKAN STORA PÅ 21-ÅRSDAG



/Emma


Powernap

Trodde knappt att jag skulle orka ta mig upp till föreläsningen idag, men glad att jag gjorde. Jaa, gott folk den här kursen e inte stressande som jag trodde. Hade 2 timmarsföreläsning igår, 2 idag och 2 imorn, sedan labb och inte mycket mer för veckan. Jag e typ rastlös haha. BusyEmma känner sig rastlös, ridiculous!

Nu ska jag ta en powernap, tyvärr så har jag inget bättre för mig i det här kalla vädret hand i hand med en tom plånbok. Me love sovaaaaa <3



/Emma


MINA BÖCKER ÄR HORDYRA

Och mina RÄKNINGAR ÄR HORHÖGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKA GÅ MED I TEMPEL MED EMMA!


Marsmånad - spara pengar!

Jag e alldelles för dålig på att spara använda pengar rätt och måttligt, och den här månaden ska det bli ändringar på. För att kunna spara pengar till (framförallt) Thailand:
- hoppas jag att det fortsätter vara lika kallt ute, för då har jag en anledning att stanna hemma.
- inga fester/utgångar och absolut inte lägga ut ett öre för alkohol
- minimera alla jäkla käka-ute (STOR utmaning här!)
- inte spotanshoppa

Den här månaden kommer jag att leva som en riktig student - plugga mera och snåla så mycket som möjligt, hehe. Ska dra och träna snart, jag e cp-deprimerad.

/Emma


Deprimerad

Inte ett smack om snökaoset. Kom aldrig iväg till Uppsala i söndags efter att ha väntat på tåg i flera timmar, varenda tåg till Uppsala var inställt den dan. Det slutade med att jag tog t-bana till Gullmars klockan 1 på natten, och därifrån ersättningsbuss till Farsta men bussjävel kom ju inte förrän 40 minuters senare. SL-personal stod och delade ut resegaranti formulär, då slog det i mig att jag borde ta enn taxi hem på SLs-bekostnad. Och gissa om jag gjorde det? Jag tog en taxi hem som kostade mig , eller SL ska man kanske säga 350kr. Mohaha! Ja, det här kalla vädret gör en inte riktigt klok.

Kom hem till Farsta något över ett tiden. Efter att ha vistats i 20 minus grader frös jag så mycket att skenbenet gjorde ont, halsen gjorde ont, hela mig gjorde ont ...

Jag lyckades aldrig ta mig upp för att hinna till intro och uppropet, ist bokade jag swebus senare på dan. Centralsstationen var fullpackad med folk, stackarna som har fastnat. Kul för dem, känner mig lyckliglottad ändå. Tog en sväng förbi Pressbyrån och köpte mig ett nr av Cosmopolitan. Länge sen man läste sådan, skoj tidning, fnissade mig igenom hela bussresan.

Skönt att komma tillbaka till min älskade Uppsala.

Känner mig deprimerad nu. Drar väl till gymet och kör ett spinningspass snart.

/Emma


iskallt

Jag som trodde att lördagen var det värsta men idag var det värre. Tog 3 timmar att komma hem. 1 timme ute i kylan, väntan på ersättningsbussen som aldrig kom. Med sååå mkt folk. Eller jag stack därifrån efter ett tag. Tog en annan väg hem. Hela jag var frusen när jag kom hem. Drack te men det hjälpte bara lite grann. Pallar ingenting längre.. Ta mig till värmen. Ska krypa ner i min sköna säng.

//Anniie

Brrr..

Jaa, så otrologt kallt! Tror nog jag börjar bli sjuk. Det är nog tack vare i lördags då vi tjejer var på väg hem till stockholm. Fick ju vänta hela 30min ute i kylan som Annie nämnde. Me want summer too!!!
Skulle egentligen jobba lunchtid i morse, men kände inte för det..

Men nu mot eftermiddagen ska man iaf röra sig mot jobbet. Hörde prepcis av några som skulle komma o fixa köksdörren hos mig att det var - 20 grader minst. Fyfan alltså!

Mina ögonlock har blivit så torra att det gör ont. Lotion hjälper inte, de blir bara röda o det svider bara mer. Googlade upp det o det stod att det kunde bero på klimatfaktorer. Klimatförälndringen skulle jag tro. Dags att bege mig till apoteket senare idag då!



Me and emma flummiga, halfdrunk elleh?

// Hang

Trist väder

Är så less på det här vädret nu. Vill ha vår och sommar. Vill ha värme!! Snön har varit här tillräckligt länge. Och lokaltrafiken är det bara kaos. Men värst var det i lördags. Väntade en halvtimme ute i kylan. Hade nästan ingen känsel kvar. Vilade när jag kom hem? Nej så blev det inte. Va hemma en timme sen åkte jag till en kompis som ringde och ville hitta på något. Resan skulle ta max 10 min men kom fram efter en timme. Hade däremot tur på vägen hem.

Måste börja träna nu när jag har gymkort. Hade största ångest efter jag tecknade avtalet. Men gjort är gjort kan tyvärr inte ångra det.

Ny musik behövs!






//Anniie


210210

Vad har jag gjort för nytta idag då?

rullat över 100st vårullar, skottat vid pappas vid för biljett pengar till Uppsala och färgat syrrans hår igen! igår klippte jag och färgade utväxten men idag ville hon bli ljus det var jätte lyckat och fint tycker jag men hon tyckte väl att det va lite för ljust!

Imorn åker jag för har inte föreläsning förän på tisdag.

Ska njuta av min sista pluggfri helg ha det bra FOLK!

Jag och Syster!

a


Nattinlägg

Jag skull egentligen har gått och lagt mig och sovit som ett stock om inte dendära Anh skrev på sitt inlägg "- de andra grisarna sover säkert". Det gav mig lust att ordbajsa lite. Jag och Anh, vi e duktiga på att uppdatera bloggen ...

Jag e trött, så trött. Min veckan har varit så intensiv, en munta, en tenta och ett berg av andra saker vid sidan om. Fattar att jag överlevde?! Livet blir inte enklare med tiden, snarare tvärtom.

Snöstorm i Stockholm. Det e så kallt ...

Visst e det mysigt att vara hemma hos mor och far i Stockholm, men just i stunden längtar jag efter min lilla studentsrum i Uppsala, en värld bara för mig själv och en oavbruten sömn. Imorgon förväntas ett lång arbetspass på Aktiva Synskadade ifölj av ytterligare ett ärende innan jag tar kvällståget till Uppsala. Det e nog bekvämast så. Inför 22,5 hp kurstart skulle en riktig sömn behövas.

/Emma


200210

Antar att de andra grisarna sov,sover eller allmän trötta!
Alla e inte uggla som mej då =) har till och med hunnit klippa syrran och färgat hennes hår!

Igår var det super kul eller det gick snett i slutet.. alla var helt packade på förfesten sen ville vi alla bara ut och dansa .
På tanke att det var ASKALLT ute igår ville vi fan inte stå i kön när vi tjejer knappt har kläder på oss när vi e ute! Så tog en taxi kom dit va det haha inget folk alls och sen kollade på Ishockey? Men vid 12 var det fullt ÖS men bara för det så fick man många armbågar på sej och kunde knappt andas! Jag tror att alla blev nyktra där inne och till slut bara blev trött så vi stack hem vid 2.

Söta emma lagade pyttipanna, sedan blev det 2 sovsäcksbarn och 3 barn i en 90 säng HAHA...

vaknade vid 11 och väckte alla med mig städade skulle hitta nåt ställe och käka men blev till slut att vi drog till Stockholm för jag och emma skulle ändå hem!. Jävla snöstorm och växelfel Blabla allt det där stog i upplansVäsby i i1h? nej men det kändes som det , kändes som mina fötter skulle åka av om nån bara rörde den!. Anyhow

Åt vi i Bambocity till slut .. ja det va det klart!

Finn ett fel!

sss


Stockholm

Sitter just nu i Bambocity i Estocholmo med tjejerna... deras Sushi e mmmmm...
Men personalen och servicen här ligger verkligen på noll!...

Ush är så mätt och trött vill hem och VILA


Tonight girls go wild


Fridaynight

Jag märker faktiskt att jag har lite svårt att skriva om en andra person sitter i närheten. Anh e hemma hos mig, på andra sidan rummet, men vi pratar inte vi wc-chattar vi på msn. Psycooo bitches. Tjejerna e på väg till min älskade Uppsala för att festa, haha vem i helsike åker från storstad till lilla hålan för att festa? Ni e galna tjejer, så galna att ni skrämmer bort min kompis Emma. Hon tycker att ni e läskiga, hör ni det? LÄSKLIGA!

Alla e hypade. Jag känner på mig det att det kommer att bli en SUPER NIGHT! Det går rykter om att MIU MIU e värstaaaa party-prinsessa nu för tiden. Hon dricker. Hon släpper loss. Ajajaj det ska bli kuul att spend the night with her då. Nej bilderna kommer väl upp senare inatt, mohaha! Nu måste Emma genom gå extreme makeover, eyelashes och tight tight ...

Hahaha skoja.

/Emma

Ciao Bella!

NU DRAR JAG!

k


Imorn smäller det!

Efter min Powernap precis ska jag jag ta och plugga gärnet?... de fan tenta imorn mohahaha..

för första gången gjorde jag lite "vettigt" mat fisk pinnar och patatis med hall dill/lime sås hahaha.
det var faktisktg förvånads värt gott!, jaha vad ska man äta till middag?.. samma?.. Känns som jag har värsta Problen när det gäller mat. Jag e verkligen en sån som behöver "riktig" mat annars blir jag inte mätt! dvs KÖTT.

jaja barn nu ska jag ta och snooka lite sen plugga haha känns som bloggen endast går ut på massa tjat om plugga plugga plugga!.. De dit fel Emma!

Coola klackar jag såg i Deichman för säkert 2 år sen!(ser ni gubben belly i BG)

anh


Gissa vad Emma gör

... jag pluggar för i helvete.

Och käkar nudlar HEHE, och tar wc-kort.



Mina Emma-käkar-nudlar-bilder e så sexiga men mitt liv e som en RUTTEN kikärtsröra efter att ha sett nästa kurs schema. 11 jävla rapporten. Jag dog förra kurs när vi hade 3? OMG det här e inte sant!!! Människor, tyck synd om mig. HUHUHU get me a life.

Nu räcker det med klagandet förfan, inte vill man ha en omtenta! Om jag inte pluggar nu ...

LIFE SUCKS! MY JÄVLA LIFE SUCKS!

/Emma

PARTY PARTY TJEJER!



Tid:
nu på fredag
Kom när du vill. Gå när du känner för
Plats: Uppsala
Förfest: hemma hos Emma
Utgång: BJ!

Övrigt: obligatoriskt moment för alla gulingar

Frågor och funderingar? Ring Anh haha.

/Emma


JAG ÄLSKAR ATT LYCKAS

Muntan done
Tentan left

Emma e superman!

/Emma

ORKAR INTE LAGA MAT

VAD SKA JAG ÄTA TILL MIDDAG?

a

GIVE ME!!!


2 dagar kvar!

Syrran lämnade mig precis!,, hon har varit mycket hjälpsam de här dagarna nu MÅSTE jag plugga få in allt nytta och ut me de onödiga!

Igår var jag ute och bjöd syrran på middag på en kinesiskt restaurang kommer inte ens ihåg vad den heter,, Servitören där var riktig duktig på service!...

Försöker få tjejerna att komma hit på Fredag få se  om hang kan ta ledig från jobbet?....

Nej nu ska jag laga nudlar orkar ej göra nåt!!!!!...

Puss och Hej


Kolla vad jag hittade

Jag Fann en massa bilder på Fr hahah speciellt på oss Tjejer! Obs så lägger jag upp bilder där jag ser normal ut aif ;)

 

Anh

 


a


KATTER ELLER?

Mohaha såg bilderna nyss fyfan va rolig det va!!... fett taggad tjejer kom till uppsala på fredag ;) BJ

Back!

Har vart hemma i två veckor, vaart jetlagd jobbat och slappat. Nuttin else.

Under helgen var vi tjejer o festa som ni kanske vet, alla var vilda. We had fun right girls? Fler sådana fester i fortsättningen tack! and btw emma, i missed you there.

Lite pic from saturday:





Låt bilderna tala.

// Hang



Tjat Tjat Tjat

Ont de gör ont men ändå jag har klarat mig rätt länge jag börjar bli van?

Asså jag undrar ifall om nån la extacy på min drink?... HAHAHAi dont know what i did men Jag har grova trännings verk ännu!.. Känns som ett va ett bra tag jag fick träningsverk!

Snälla Van har hjälp mig att plugga visat mig olika studie tekniker jag vill att fredag ska komma snart men ändå inte för ja har ALOT att plugga...

Jag Elin tänk så saken det kommer bli super duper ;)

Sista frågan

Jag somnar snart över bokstäverna...
Zz..z.Zz

/Emma

Nu tycker jag synd om mig själv

Jag e skit trött! Fantiserar om att sova samtidigt som jag läser i bokjävel. Fattar jag något? Önskar att jag kunde säga nej, för då ska gå och lägga mig direkt. Men min hjärna funkar fortfarande. Fan. Nu e det frågorna 11-16 återstår.

Go fighter! 

/Emma

ANATOMI E MIN FETA BAJSKORV


Jag e fortfarande uppe och pluggar

Nej jag får inte sova nu för jag har 20 frågor kvar från de gamla tentorna att göra. Jag e så himla trött, och arg, och ledsen. Hela jävla helgen har gått ut på att plugga...

Hur i helsike ska jag hinna med allt?

- Imorgon - plugga med tjejerna i Upplands Väsby. Förlåt mig tjejer men jag känner på mig att det kommer att bli mycket snack och lite verstad. Vet inte vad vi kommer att plugga - ALLT? Jag kanske hinner repetera muskler på kvällen.
Och resterande ben - bål och skallen?
- Tisdag - obduktion. Sedan hem och plugga inför muntan?
- Onsdag - muntan. Stockholm. Öva in gamla tentorna på tåget? Inreorganen. Inreorganen. Inreorganen. Uppsala
- Torsdag - inreorganen. Inreorganen. Inreorganen.
- Fredag - tentan. Därefter e det obestämt!

Skönt att göra upp en plan, även om bloggen inte skulle vara det bästa stället hehe.

/Emma den halvdöende


FY FAN VA JAG E ARG!

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG 

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG

/Emma


GOTT NYTT ÅR

Idag e det vietnamesiska nyåret. Emma önskar er alla ett lyckligt och kärleksfullt kommande vietnamessiskt 2010.
 




/Emma

 

 

 


JAG HATAR VARENDA JÄVLA MUSKEL I KROPPEN

/Emma

120210

Shoho!

Sov ut ordentligt idag, Skönt att vakna i min kära sköna säng.

Imorn kommer syrran hem, sen ska hon med mi to uppsala och hälsa på mej undra hur det ska gå när jag ska intensiv plugga men hon har också massa plugg så!

Ja 14/2 e det ju Alla hjärtans  and New Year for us chinese people!...

Vad ska ni alla hitta på då?... vill va me min man men tyvärr så matchar inte våren scheman med varande :(

Imorn e det ju asian party? Vilka ska dit då?... vart tveksam från början men Elin ringde så kanske efter nyårs middan hemma ska jag jag dra till henne och förhinka?.. men inget e bestämt!...

m                     ms


En gång i tiden var jag så här snygg

Kan detta va sommaren 2008?



/Emma

Hello Mate!

Sista minuten bestämde jag mej för att åka till hem ljuva hem Estocholmo!

del för att jag inte har föreläsning imorn och att jag saknar min SÄNG och mi parents!..

Inte för man kan plugga mycket här men när jag åker till Uppsala ska jag plugga i en hel vecka utan att sova för det e ju tenta på Fredag!.. Sen e det tenta fest me fyverkerier!

Så skönt att sova på min gamla säng i mitt rum åhhh..

Ni kan inte ana vem jag träffade idag!...

Satt i Stocken med några vänner och käkade lunch! helt plötsligt hojtade en kompis till HEJ PATRIK!

Jag kollade upp och det va Patrik from the paradise hotel mohaha han e SÅ söt... för er som inte följer PH så vann han och jackie,,, jag e ju stort fan av PH... de stog och snackade jag kunde inte slita på blickarna från honom,, och han kollade på "in" mig inte på utan "in" flera gånger mohaha och jag e lite småkär i honom hihih ... fan va fjantig jag låter men jag och naki e typ besatt av PH.

patrik

Ska kolla på serier sen PLUGGA INTENSIVT IMORN i promise myself!


Försöksdjur


Jag har aldrig varit den person som "kämpar för djurens rättighet" på det viset. Jag ANSÅG att försöksdjur i vetenskapliga syften är okej. Och om några råttor skulle dö om man kan hitta botmedel mot cancer? Jaja, så länge det e någon som utför arbetet. EMPATI SAKNAS. Om det vore jag som måste utföra arbetet, skulle jag tycka likadan?

Min korridorare går på termin 4 på biomedicin och arbetar numera med försöksdjur. Den glada tjejen berättade för mig igår att hon fick kela med en albinoråtta. När jag träffade henne idag har den glada tjejen försvunnit, ersatt med ett totalt förkrossad själ. Försöket var slut, en albinoråtta skulle dödas.

Allt är mycket lättare sagt än gjort.

/Emma


090210

Yes då har man äntligen läst klart det man hade förväntat sig läsa idag!
Ärligt talat så tycker jag inte att det e så jobbig att plugga hela tiden, för jag läser så intressanta grejjer känns som jag lär mig otrolig mycket. Men det e fan inte rolig att läsa i 6 timmar!!! varje kapitel tar fan ca2h!

E "ledig" imorn måste dra och handla, jag bli hjärndöd varje gång jag ska handla. Hemma så tänker jag, a det måste jag handla blabla men när jag väl e där e min hjärna blackout...

Nog med det,, hörs!

Helenosh BD

m


Lili and helenosh
a


...

Kolla vad jag har snott på FB

"Nu i tveksamhetens tid, här i frågornas land - ber jag dig komma hit, får jag hålla din hand? Får jag luta min panna, mot ditt trygga bröst? Vågar jag be dig att stanna, får jag höra din röst?"

Vackert!

FET TENTAÅNGEST.
NEJ, INTE DÖÖÖ!
I WILL SURVIVE!!!!!!!!!

/Emma

LOL - LÅTEN HETER I TVEKSAMHETENS TID


Im So Ecxited And i Just Cant Hide It!!

Snart e jag tillbaka till paradiset BILJETTERNA E BOKADE....

Och tjejer fan gå och ta boka biljetter !!


anh


Nu dööör jag

Dricker nu min fjärde kopp kaffe samtidigt som jag försöker nötta på MÅNGA MÅNGA lantinska ord. Underbart liv! Det här är vad jag kommer att göra de två kommande veckor och jag säger bara BLÄÄÄÄÄÄ. Aldrig har jag längtat till den dagen tentan är avklarad.

Stryp mig. Stryp mig. Sryp mig.

Och, ANH DU KAN GÅ HEM TILL MIG OCH STRYPA MIG OM DU VILL men jag tänker fan inte gå hem till dig för att DÖÖÖÖ. För Tragiskt!



Inte för att jag e så förtjust i min profilbild men JAG TYCKER OM den här bilden. Emma = söt liten fairy hehehe. Blir glad när jag ser på den!!!

God! I'm getting Craaazy
:(

FÖRSTÖR MIG BARA, BAJS-ANATOMI.

/Emma


080210

07.00 Alarmet gick :@

0815 Föreläsning

10.00 goola i stan

11.30 laga mat samt duscha

12.41 skriver blogg!

12.45 läsa ett kapitel

13.30? sova

15.30 läsa 3 kapitlar

19.00 Äta middag

19.30 Plugga

22.00 SOVA?????

EMMA VILL DU BLI STRYPT SÅ MYCKET?.. KOM HEM TILL MIG SÅ SKA VI SE OM DU BARA SNACKAR!

//Anh


Dööööö(h)

Jag stryper mig själv för att jag fortfarande inte har pluggat!

Nu måste jag diskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Blääääää på allt

/Emma


söndag

Hej, ett tag sen man skrev här sist. Har varit så trött o orkar inte med nåt. Mitt rum är fortfarande i en röra.
Fixar lite i taget varje dag. Behöver åka till ikea igen.

Sugen på att festa var jag inte denna helg. Inte när jag är så trött och sliten. Men drog förbi PURE iaf. När det var bestämt att ta det lugnt. Vårdad klädsel var det. Folk kom i kostym och grejer. I 2 ½ timme kunde jag bara inte röra till musiken. Dansgolvet var en rund ring i mitten som inte var så stort.  Sen så öppnade de en till dansgolv i ett litet rum runt hörnet som var hip hop musik men då var vi tvungna att dra.

Eftersom jag inte lyckades svetta igår så lyckades jag göra det idag men en danspass. Kom hem och åt risnudlar. Min mammas pho är den godaste pho jag nånsin ätit. ME LIKE!! Stackars henne, hon som har stått och tagit bort allt fett. För hon vet hur kräsen jag e när det gäller kött. Det är bara hemma som jag äter med kött annars brukar jag aldig göra det ute. Inte ens i Vietnam. Så ni kan tänka er hur kräsen jag är.



Känns så sköönt efter duschen. Ska dra o lägga mig nu. Höörs

//Anniie


Snygg introduktör

Snart stryper jag mig själv för att jag INGET har pluggat.
Ångest!!!

/Emma


07022010

E skit trött men ska plugga!!!!!!!!!






06022010

hoho!

Shiet vaknade precis, sov vid 3-4h igår kollade på serier.

Vaknade vid 7 idag och åkte till salongen tänkte fixa naglarna sen tagga men de va så mkt folk så jag var där och hjälpte till, kom inte hem förrän 5 idag missade tåget fick vänta 30 min :@....

Anyway kom hem och va VRÅLHUNGRIG!!... käkade sen sov ända tills nu...

Så söt min sambo e, hon messade och kolla ifall de bra me mej,, sa ej till henne att jag skulle till sthlm så antar att hon va orolig så GULLIG!..

Jag har vart otrolig lat de här dagarna har inte ens öppnat nån jävla bok, och jag har fett mycket att göra!!!...

mina naglar några grr innan... fina va :)

m


Sugen på fest


Sthlm

Hi Ching Chang Chong hehe.. helt inne på låten föra låten

Jaha då e man Hemma då!.. Igår var jag och kollade på min efterlängtade film Atavar!
FYFAN vilken vacker film.. allt var så vakert handlingen och filmen människorna allt... Jag hade högre förväntningar när det gällde 3D ahaha jag vt att de låter knas men ja trodde värkligen att man levde i filmen som många påstår.. ja man ser filmen e en annan vinkel men asså 3 timmar med att anstränga ögonen nää tack. Käkade på Sawadee innan filmen.. asså de måste tro att jag var thailändare eller nåt jag brukar kunna äta även om det e stark men igår asså jag käkade 2 bitar sen klarade jag inte av mer!

Imorn ska jag åka och fixa naglarna stackars mig en har åkt av kom åt tvättmaskinen gjorde jätte ont!
Samt så har de växt som fan..

Har fått hem linserna :) vt inte im ögonen sticker ut lite för mkt men äsh de var fina!

Sitter på min gamla tegelsen laptop måste köpa sån usb minnes kort och spara bilderna...Aif nu får ni lite ego bilder på mej :)

Allt från, Fjortis,driva, try to be och helt vanliga bilder (De flesta bilderna e gamla)

gröna  mmmm

mmanhm

mmm

mm

a

PUSS!


fun music


Pilates

Idag körde jag pilates, jädransträning! så jobbigt det var! Jag höll på att tappa andan efter fem minuter. Mycket knipa ihop, knipa ihop magmuskler, knipa ihop kisstråle, knipa ihop ...

Imorn går busskortet ut och ett dilemma uppstår - väljer jag att köpa busskort eller gå till skolan? Att gå till skolan skulle ta ungefär en halvtimme. Tror knappast att jag skulle orka men busskort e dyrt, femhundra riksdaler! Hmmm, känns som att det e morgondagens problem.

Korridorlivet
Minas bjöd mig på en skånerost kaffe, aldrig druckit så stark kaffe. Sedan stack hon till BMC för att tenta plugga. Senare på dan.
Tjej - kan jag få lite toapapper! (Akut!)
Emma - visst, du kan få låna en rulle
Tjej - okej okej, jag ska köpa senare idag

Köket e grisigt igen ...

/Emma


Idag ska det pluggas



(Mel: Adams family)
"Det mesta som hon sväljer
Det kommer från buteljer
Och efter många skålar
Så vrålar hon så här:

Blir det nått kul?
Blir det nån fest?
Blir det nåt ragg?
Blir det nån stock?
Blir nått kul?"

/Emma

Emma, the survivor

Lyckades ta mig hem från Ikea med ALLT utan att några ryggkotor gått av. Köpte tallrikar, skålar, muggar, glas, bestik och annat köksredskap för att jag inte står ut med gemensamma korridorgrejer. Inte av hygieniskt skäl utan rentav fåfängan. Jag klarar helt enkelt inte av att äta med gaffel av ett slag och kniv av ett annat! Tur att det mesta på Ikea kostar 5 kr/st. Sen fynde jag också lite smått och gott till rummet. Här blev resultatet:



Gäster som kommer hem till mig får sitta på golvet, mys mys på japanese style haha. Imorgon landar ett minikylskåp och sedan e min "crib" fullbordad, inte fler öre ska slösas här inte.

Korridorlivet
Tjej - jag tror inte att jag har träffat alla som bor här.
Emma - men hur länge har du bott här?
Tjej - 4 år
...

Sally har städvecka. Sally kom till köket och var små bitter.
- Kan du be David att ta hand om recycle (5-6 soppåsar) från hans städvecka. Jag kan inte både ta min och hans ..
- Men kan du inte säga det till honom själv?

Det går inte heller att laga middag kl.1900 om man inte gillar att trängas. Folk lagar allt från pajer till korvstroganoff, köket stinker bajs. Men nu kl.2100 skulle funka bra även om magen inte skulle gilla det, dessutom har folk städat relativt bra. Nu ska jag laga korvstroganoff med svamp och ris, mmms!

/Emma


Ikea!

Idag har jag vart i Ikea med Emma.

I love ikea,,, asså gud vad man snålar när man e där inne.. har köpt en hel del vettiga grejjer..

Men måste nog dit för att köpa nytt arbetsbord samt en bokhylla... ska ta bilder när jag har fixat min kamera den e lite knas..

ÅNGEST för att jag har vart i ikea och inte pluggat.. och vad gör jag nu!... ska laga mat sen plugga tills imorn när jag börjar skolan!


Anh  a la Fokii!
Anh

HAHA jag älskar att leka med kameran


Back home in the cold ;(

Japp guys, nu är jag hemma i det kalla Sverige igen. Ush var även o jobba idag ist för michelle eftersom hennes son var sjuk.. o sååå kallt det är ute. Saknar allt o alla i california.

I will come back soon.. ;)

// Hang

JAG ÄLSKAR ATT JAG E SÅ MOBBAD HAHA

/Emma

JAG ÄLSKAR ATT JAG E SÅ MOBBAD HAHA

/Emma

....

Trött e ordet!.

Så mycket plugg och så lite tid

Människor ja tror att Emma e den mest mobbaste personen jag känner i mitt liv.

DU SÅ E MOBBAD!

Vill duscha men orkar inte vill sova men måste plugga....


Skjut mig också



DAGS FÖR SJÄLVSTUDIER ...

/Emma

Shoot ME!

FETT MKT Å LÄSA!

m

EMMA DIN FETA RUMPA,, Säg till nästa gång så ska jag POSA framför din kamera ifall du e så förtjust i mina pluggstunder... inte när jag ser ut som min morsa !!..


Här i Uppsala pluggar vi på med full fart


Det e härligt att bo själv!

:)

Korridorlivet

Jag är den typen av människa som aldrig blir nöjd. Nej, aldrig.

Korridorlivet har sina för- och nackdelar. Jag vet inget om för- och nackdelar ännu men jag  vet att jag aldrig någonsin kommer att känna mig bekväm i ett korridorkök där 12 människor delar på åtta spisplattor och två diskhoar. Jag funderar på att inte laga avancerad mat på framtiden utan låter falukorv, köttbullar och annan snabbmat få duga.

Igårnatt vid 3 tiden gick jag till köket för att slänga lite sopor, till min förvåning stod 3 stycken människor och skrubbade spisar!!! De städade på sin städvecka. Här på Sturegatan har den som har städvecka en vacker skylt hängande utanför sin dörr - "Det är jag som har den äran att städa den här veckan". Jag ser definitivt  inte framemot min städvecka. Orkar knappt städa efter mig själv, hur ska jag klara av att göra det åt 12 personer. Blablabla alla är stora och borde kunna städa efter sig, MY ASS! I så fall borde folk kunna torka bordet efter sig!

Livet i korridor fortsätter, och jag uppdaterar. Detta är trots allt en livserfarenhet eller hur? 

Jag  enjoyar mitt nya korridorliv!

/Emma

ps: Hang call me, blink*


Första Februari!

HAHa låter som första ferrari!..

Somnade inte förän vid 2 igår och vaknade å va jätte pig?

åt ordentlig frukost/luch,, sedan gick jag till föreläsningen.

Ska läsa ytterligare en bok till 2 semenariumet...ähh och den e bajs tråkig bara text!

Håller på tvätta just nu så skönt å nya fräsha lakan och kläderna luktar gott!

Nu vill jag fan till Ikea men jag behöver hooka BIL.. måste köpa bord å shit!

Va inte i indiska min nya love butik!.. de har så fina inredning grejjer.. eventuellt så fyndade jag Ljusstakar? 20spän styck halva rea priset haha.. de va jätte fina!!!...

Nu ska jag ta och käka mammas thit kho och hämta kläderna sedan e back till plugget HAJDÅ!


Fina bordlampa från clas ohol
ljus

Ps,, are u back my love HANG?





RSS 2.0