Hemlängtan

Lagat mat.
Duschat.
Socialat mig tillräckligt.

Ska försöka plugga lite, men jag har oerhör hemlängtan. Ensam bakom stängda dörrar och frågar mig själv - "Vart e den slentriana tryggheten jag känner därhemma?". Ingen far som skäller. Ingen mor som gnäller. Enbart en oändlig tomhet.

Det här e mitt efterlängtade liv.

/ Emma


Packat upp, städat och nästan klart

Resultatet!



/ Emma


Medkänsla!

HAHA... snackade med emma på vägen hem från jobbet ..hon hade sagt att hon har lagt upp nån gullig bild på bloggen.. jag tänkte äsh säkert nån gammal bild på oss när vi var fjortisar... HAHA.. men den där bilden.. jag vet inte om jag ska tycka att det e gulligt eller MOBBAD.. i guesss u all know ;)..

Har tänkt att blogga lite senaste tiden men blir så trött efter jobbet..men efter emmas bild gjorde mej sugen att blogga... men jag lovar en bättre uppdatering peeps!!

Jo, Eftersom jag är frisör så har jag bestämt att skriva lite om hur det är att vara frisör så ni petiga idioter har lite medkänslor för oss!..

nr.1 berätta verkligen hur du vill ha det.

nr.2 Skyll er själva om vi gör ett bra jobb och att ni e fula i frisyren!

Nr.3 hur ni beter er påverkar oss frisörer psysisk

Nu kommer jag inte på mycket mer har inte heller tid att tänka..

Men föreställ dej att du jobbar på ett ställe där du måste få ALLA dina kunder att bli nöjd, men har ni nångång tänk på att vi människor är som uppfinnarna aldrig nöjd med bra det måste bli perfect..

Eftersom vi är så olika så är det svårt att fatta vad som är fin i dina ögon och andras!.. Så börja med om du går till frisören och säger

- Gud jag har så slitna toppar, har inte klippt mej på åratal snälla klipp bort det slitna men jag vill spara på längden!..

-JAHA det här blir svårt du vill bli av med dina slitna toppar men jag får inte ta mycket av längden ..Okej.. jag klipper som du vill...

du går ut ur salongen och säger till kompisen fan va dålig hon är ,, hon har fan inte gjort nåt ju?..

Jag vet att alla ni känner er träffade nu!!!

:S ja föreställ er det är inte ens 1% av psysket i mej.. Tro mej det kommer fler saker som kommer upp när jag fuckar ur på jobbet,,Har du frågar och åsikter ,,KOM!.. jag besvarar!!

Nog men det så e jag faktiskt skit glad men Skit trött...!!!..

Emma knäck det HÄR!
Och Ja människor man måste kunna bjuda på sej sj ;)..



But i Still love u

Anh

//ANNOW


Känner inget ...

Nu har jag packat ner några soppåsar med kläder och skor, en kartong med böcker och dylik och resten mat för ett helt år. Känns som att jag har fått ner det mesta.

Borde jag inte känna något för att jag ska flytta? För att jag ska bort från mina päron?
Nej. Inte ännu iaf.


Kolla vad jag har hittat?
Försök att knäcka initialerna!

/ Emma


Ser framemot en lång dag ...

Jag ska trax åka hem till Stockholm och börja packa inför flyttningen. Men känner att jag vill först skriva ner några rader. Känner jag mig pigg och glad? En massa tankar surrar i mitt huvud. Kanske hade jag druckit utöver min tolerans igårkväll. Naj alkolhol är ej gjort för mig. Kombination av intensiva drickande och högklackade skor gav mig våldsamma låg blodsockertryck-anfall. Sådana ouppskattade och pinsamma anfall ...

Nu ska jag inte skriva mer. Nu vill jag ha te.

/Emma


;)

Ännu en ledig dag, lyckades få en medarbetare att ta mitt pass mellan 10.45-14.30. Hon ville tjäna extra pengar och jag tyckte väl att det var lite onödigt att åka dit och jobba de få timmarna. Idag känner jag mig extra pigg och glad. Löning idag, var i stan med Thuy/Annie i några få timmar och fick hem lite grejer som jag absolut kommer ha användning av. Förbereder mig redan iför hösten you know ;) 

Ikväll blir det visst utgång, vi bestämde det nydligen. Ska dra med ett gäng som har ett födelsedagsbarn att fira..
Nu ska jag ta och fixa mig och dra mig iväg mot stan för att möta upp kära Anno.
// Hang

Blivande Make-Up Artist?

OH HELL YEAH!!!
Chansen till min dröm har inträffat. En mkt bra deal så vrf inte? Första steget kommer att pågå i 3 måndader. Och sedan en påbyggnad om jag nu vill. Det är klart jag vill. Jag ser den ljusa vägen framför mig.
Ville bara dela med mig min glädje som jag har.
Någon som är villig att ställa upp som modell? Det går lika bra med killar.

  
One step closer my dream ;)


Fy tjejer

... vad ni e dåliga på att uppdatera! Det är inte kul längre när hela bloggen domineras av mina inlägg. Kom igen, va lite aktiva.

Jag är helt slut. Började dagen redan vid halv sex tiden då jag skulle passa tåget till Knivsta för att hämta min cykel som jag har köpt genom blocket för en halv tusen lapp. Allt fungerar som det ska, bara det att pappa måste sänka sadeln först innan jag kan börja cykla. Idag har jag också kvitterat ut hemnyckeln till min nya bostad tillsammans med två roommates som också e mina klasskamrater. Båda verkar rätt så gulliga (så länge). Vi e så olika men ändå lika. Naw, jag hoppas på en ljus framtid ...


Så ser Emmas nya metallhäst för 500:- ut.

Inläsning hemma imorgon. Har massor att göra. Första tentamen förefaller om en månad. Jag satsar på ett VG, känner att jag behöver ett bekräftelse att jag faktiskt klarar denna "lökiga" programmet galant. Å juste, fick reda på idag att i mitt program ingår obligatoriska obduktioner (likundersökningar). Seriösa grejer som jag varken har förväntat eller sett fram emot.


Vilken guling?

/ Emma

 

 


Vänner

Även vänner finns i piratkopior.
3 för 10:-
Kvanitet och icke kvalitet.
Men mina vänner är äkta.
...puhh, vilken tur!

Sov söt.

/Emma


Emmis kräfttal

Hehe här kommer mitt bättre sent än aldrig kräfttal.
"Jag vill tacka ni alla som har bidragit till en lyckad kräftskiva. En sådan famijär fest som har jag lagt ner så mycket effort i att leta efter kräftprylar en senseptemberdag ..."

Nä fy va mobbad jag e nu. Vad jag egentligen vill säga är att jag är mycket glad över att ni kom och käkade kräftor med mig. Många har nog tagit det som en avskedsfest, BUT DONT! Jag bor 40 minuters med SJ tåg från er, ni lär se mig ofta. Någongång på framtiden när jag har det tråkigt i Uppsala så åker jag hem, och då förväntar jag mig att ni alltid finns där för mig, VARENDA JÄVEL.

Bilderna lägger jag upp nu, era mobbade videon senare.











/ Emma


Tröttiisss..



Hallojj..idag har jag vart ledig jag e så glad att jag valde att vara ledig annars skulle jag klippa av huvuden av människor!!

 LONDON ja vad ska man säga...jo london har sugit all mina krafter.. ush fyfan..men det var verkligen skitkul.. det skäns ändå skönt att vara tillbaka, Sthlm känns som en bondhåla efter man har besökt london.. london va to tressig för lila mej, ni som har vart där fattar nog vad jag menar... Men det påminde mycket on Hongkong ibland.. gatorna ,, bussarna,, ja små sakerna... men som hang säger absolut värt.. next destination THAILAND?.. haha måste kriga igen för mina pengar e slut och det svider i arslet när jag tänker på det... men fler såna resor!!..

imorn börjar jag 3 men intensiv jobb efter imorn!!..

 stackars tjockis som jobbar natt jag tycker verkligen synd om honom för engångskull för han har sutit hemma och inte gjort nåt på 2 månader.. men jobba natt ska han inte behöva göra.. men men de pengar vad ska man göra??..så han kan köpa lite fina grejjer till mej mohaha..

BIlderna komemr när jag har fått av de andra,,som sagt mina kamera e dead n gone :(


Back On Track

Jahapp, nu är man tillbaka i Sverige igen efter 3 dagar i London. Var inte riktigt den semestern man hade förväntat sig men det var klart värt att åka. Mer hektiskt stad, mkt folk ute vid gatorna och trafiken ska man inte snacka om. På vägen till hotellet med taxin tog det oss över 3timmar för oss att ta oss dit när det egentligen ska ta 1,5h?

Hotellet var helt ok, var fint och hade allt man behövde. Frukost ingick också vilket var ganska skönt. Hur som helst så har vi tjejer ändå hunnit med en hel del shopping, övervikt blev det också. Oxford street everyday.
Vi besökte china town och ett av deras restauranger och även den store bigg ben.

Idag är jag som tur ledig och kan därmed SLAPPA och sova ut, Cus then we are back on track..
By the way, Im broke!!!
// Hang

Ryggsäck

Känner hur min rygg succesivt pajas av all skit jag behöver bära omkring  Jag är så olyklig av tanken att behöva skaffa en ryggsäck. Fyfan va osexigt!!




Eller inte?



/ Emma


:/

Sitter här och är mätt efter träningen. Omg det var länge sen jag svettades så här mkt kan jag säga. Det var en rolig träning. Nämligen dans :D Denna vecka kommer det att bli mkt dans för mig. Testar på lite bara samtidigt som jag tänar och ha roligt hehehe. Träningsvärk har jag redan.

Har tagit paus från körningen. :( Fått lite förhinder men kommer att fixa snart. I have 2, have 2.
Honey, wait for me?





OBS! Jag använder bara mitt gamla nr nu.

Haha jag e inte ensam om det ...

Snokade förbi Cherrys blogg där hon skriver att hon har fullförståelse för pendlandet, måste bara säga att det känns bra att "kunna dela" med någon. Och dessutom verkar hon har lika mycket plugg, som jag. Men vad ska man göra när plugget är en del av studentlivet. Trots allt ångrar jag inget över mitt beslut att börja plugga i Uppsala. Jag fruktar att behöva erkänna att jag njuter av mitt ljuva studentliv men sanningen e att jag faktiskt gör - jag älskar min utbildning, jag älskar den ständiga människokontakten, jag älskar snapsvisorna och jag älskar att snart för första gången ska få leva MITT EGET LIV.

Tack gode gud att jag börjar vid 12 tiden imorgon. Seminarium, i vanliga fall brukar sådana ledas av en ung och snygg vikare, men han verkar inte ska vikarera oss någon mer. Varför känner jag mig så less plötligt ...
Slutar vid 3 tiden imorgon men pga vaccination mot hepatit B som skolan erbjuder vid 7 tiden på kvällen. så jag kommer jag aldrig att hinna hem förrän sent sent sent på kvällen. På fredag e det egen inläsningstid igen, ska passa på och fixa och greja inför min lilla glada kräftskiva på lördag, OCH PLUGGA! Jag ska alltid tro att egen inläsningstid e ledig tid när det e i själva verket absolut inte e!

Känner mig ganska matt nu. Såg att Thuy var inne på ett inlägg, kanske ska ta och snoka?

/ Emma


London baby!!

fy va arg jag är!!!..precis när man behöver det så hittar man inte det.. har ni käänt de nångång...
Jo min kamera.. e fan borta :(.. jag tror jag har tappat bort den eller?.. letat överallt men hittar inte :(
asså e fan skit irriterad för det..aja.. men imorn ska jag till LONDON AIF!!!...FETT TAGGAD fan.. aja.. skulle bara säga det peace yaooo!! ;)

Jag saknar skoltiderna där jag inte behöver slita arslet av mej

anh


Kinda busy..

Känns som om jag inte haft tid alls o blogga nu de senaste tiden, kanske orken också?

Hur som helst så har det inte hänt så mkt för min del. Var och shoppade lite i fredags efter jobbet. Lite höstgrejer som behövs nu när kylan kommer. Var ute med tjejerna på The village igår eller i lördags dårå..
Det var ganska kul. Nära att vi inte kom in där, verkade som om vakterna och admin på Ai inte riktigt kommit överens om saker o ting. De har ju vanligtvis 25års gräns. Efter kl 11 eller 12 så skulle det vara andra regler, alltså vakternas och the village regler och deras åldersgräns som skulle gälla. Slutade med att många asiater inte kom in, och senare mot kvällen bestod det bara av äldre människor. Måste säga att det var en lite misslyckad asiatfest.. but whatever.

En dag till på jobbet och sen är det LONDON baby. Jag har checkat in, vi har hotellen bokade, bussbiljetterna bokade och allt. Känns ingenting än, men kommer väl kännas imorn kväll. Det ska bli jävligt skönt och få komma bort från all jobb.

Me and födelsedagsbarnet Don at the village..
Night!  // Hang

..

Lindrig feber tidigare på dagen. Hostan förvärres en aning. Fruktar att jag inte orkar ta mig upp klockan 5 imorn för att hinna med tåget till Uppsala. Nej, jag vill inte missa mina första obligatoriska labblektioner, men samtidigt inte heller budbära smittan. Snälla någon, säg vad jag ska ta mig till?

/ Emma


Sjuk igen för 9835:e gången

Hostar så mycket att mina lungor flyger iväg snart. BAJS med STORA BOKSTÄVER! Jag hade sett framemot att åka på läger med BMC* imorgon. Suddnly I wanna cry...


Bild från nollningen

/ Emma
*Biomedicinska Centrum


Aldrig nöjd



Har du lyssnat på låten?
Inte?
Lyssna då!

Bra!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Blev förbannad på farsan som tjatade om att jag inte ska jobba mer nu när jag har börjat "plugga så mycket". Blalala du kan få pengar av mig... Hade lust att skrika honom rakt i ansikte och bah - SLUTA SKÄMMA BORT MIG! Men det klart att jag inte gjorde det för det var hans födelsedag idag. Inget firande. Hans eget val. Farsan är fett bisarr, förra året nör jag bjöd honom och familjen på restaurang blev han arg och hatade mig läänge.

Bort från farsan, så har jag faktiskt hunnit svänga förbi stan innan jobbet idag. Och shoppat!
Kommer ni ihåg det här?

- ett par nya gympaskor
- ett par klackskor
- ett hårband från Gina
- halsduk
- mössa och väntar (leopardmönstrade och fluffiga)
- nya kläder
Kanebo hudvårdsprodukter
- och sista men inte minst klacka om typ 2 par skor

Uppdaterad version:

- ett par nya gympaskor (vita)
- ett par klackskor (fast inte riktigt de som jag hade tänkt mig)
- ett hårband från Gina
- halsduk
- mössa och väntar (leopardmönstrade och fluffiga) (köpte aldrig för de var fula i verkligheten)
- nya kläder (en tunika för 50:-)
Kanebo hudvårdsprodukter (svider fortfarande!)
- och sista men inte minst klacka om typ 2 par skor
+
- hårsnoddar
- klackskor

Dags att kolla kontot och inse att jag ska leva på luft-air-aero resten av månaden!

/ Emma



Host* host*

Det kliar i halsen. Host* host*. Jag tror att jag blir sjuk snart. Hoppas inte, för jag har verkligen inte råd att bli sängliggande. Jag har mina planer ...

Imorn och på fredag har jag sjäv-inläsning. Det betyder med andra ord att jag slipper pendlande till Uppsala, ska passa på och shoppa lite. Jag har saknat Stockholm med dess gator fulla med H&M. Dessa saker skulle jag behöva inför den kommande framtiden:

- ett par nya gympaskor
- ett par klackskor
- ett hårband från Gina
- halsduk
- mössa och väntar (leopardmönstrade och fluffiga)
- nya kläder
Kanebo hudvårdsprodukter
- och sista men inte minst klacka om typ 2 par skor

Det var en lång lista det! Kommer knappast att ha råd men vi får väl se vilka av dem jag lyckas pricka av imorn. Och så ska jag försöka komma och jobba på Aktiva imornkväll. Ut(-gifter) och in(-komster) måste gå rund eller har jag fel?

Bjuder på lite bilder från min bärbartelefon.


Gissa vem som kommer?


 
Hang, After-Walk



Fattar ni?



Från hotpot-middan hos Elin. Yummiee!



Men kolla vem vi hittar här?



Min fet kurslitteraturbok. Synd om mig va?


/ Emma


Gaaaaaahhhhh

Frustration. Ångest.

Väntade en halv timme för tåget hem till Stockholm. Upptäckte strax att tåget var inställt. Även nästa tåg. Ilska. Besvikelse. Klockan var nästan fem. Tvekade om jag verkligen skulle åka hem, skulle inte komma fram före sju. Hang och Sofia tyckte att jag borde stanna kvar i Uppsala, so I did. Men den här gången hemma hos min babe och inte på ett hotell ...

... i lördags var jag på kräftskiva med BMC. Ej kollat sista tåget. Ej fixat sovplats. Det slutade med att jag uteblev klockan 2 mitt på natten. Temperaturen gick ner till ... 5?! Frös. Frös. Frös. Hehe jag hittade ett hotell i närheten. Den natten pungade jag ut 500 rikdaler för att få sova på en varm och mjuk säng + en fet frukostbuffe (själv) morgonen efter. Förresten så skulle rummet kosta 700 men jag lyckades med min charm, pruta ner det till 500. Inget mor och far någonsin ska få veta. Fattig student leker rikeman, snacka om att det sviiiiider.



Hotel Svava i Uppsala

/ Emma


Ledig!

Så skönt det har vart idag ..om jag inte hade ledig skulle jag nog ha dött på jobbet..

jag gjorde allt jag behövde och umgicks lite med vännerna.. allt kändes s¨å bra!..

En tjej på jobbet har fått svininfluensa borde jag va orolig:S... äsh har man otur så har man!!

ungefär en vecka kvar till london ni fattar inte hur myket jag längtar.. det e nåt jag ser emot för att fördriva tiden!

Har sagt upp mej på waynes och satsa på frisör istället.. jag tror att jag gjorde rätt beslut iaf...

Men nu har jag också bestämt mej att plugga vidare.. efter mer än en månads intensiv jobb har jobb tagit kål på mej jag orkar verkligen inte mer vill plugga få en bra utbildning också kanske sitta på nåt kontor istället för stå och slita kanske?.. men jag tycker ju verkligen om frisör...ni fattar inte hur ont i ryggen och axlarna man får.. jag DÖR!!!!...så nu ska jag söka in till våren till Socionom kul va.. jag behöver inte ens plugga upp några ämnen vilket e bättre!!!...problemet e om jag kommer in i stockholm.. jag vill verkligen komma in.. tanken att flytta till en främmande stad skrämmer skiten ur mej.. nej.. jag ska va i sthlm!!!

Satt och kollade genom gamla bilder.. vilka tider.. fan va kul jag hade fförr såg annorlunda.. nu haha blivit en tjock ful tråkig brud.. :(

Innan Hangs skiva!
Hangs Skiva

Gk
Fest

Innan utgång
Ana

18 år.. BÄST!
Fest

Innan utgång
Anna

GK
Gk

Saknar mina alkis tider.... wait i'll be back biatches!!!





Äntligen ledig

Idag är jag ledig. Kommer nästan inte ens ihåg när jag var ledig sist. Och vad gör jag på min lediga dag? Joo jag sover och ligger hemma o slappar med mat och chips, ngt som man inte kan göra när man jobbar. Och väldigt skönt är det också!

Imorn är det jobb, lika så vartenda dag framöver tills londonresan den 15e. Tog ledigt tis-fre från mcdonalds och så snälla som de är ger de mig ett pass dagen innan från 15.00-23.00 och hela nästa helg får jag jobba till stängning också.. Niice niice, NOT

Nu är hotellet bokat också tack vare Van ;). Det ska bli såå skönt att få åka iväg..

// Hang

Flytta

Tack vare mina underbara grannar och min kontorschef Sofia som har lagt goda ord om mig för min husvärd i Uppsala har jag nu fått en bostad som varar i en längre period. Vilket också betyder att jag kommer att slippa pendlandet. Den första oktober flyttar jag, innan dem jag ska jag förska hinna med en kräftskiva tillsammans med mina käraste.

Att flytta ...
någongång har man pratat om det, men nu slår det till på riktigt. En aning oro kryddad med nervositet. Hur ska det gå? Kommer jag att tröttna på "mitt eget" och längta tillbaka till familjen och vännerna i Stockholm? Jag kan inte sluta tänka på framtiden.

Uniflex smsade idag om jag kunde jobba i butiken Benetton imorgon. Att jobba på en modebutik har alltid varit min dröm. Men nu när jag pluggar, tar lån och grejer är saker och ting inte lika enkelt. Tvekade en stund och sedan tackade jag faktiskt nej, ett beslut som visade sig vara fullt av ångest.

/ Emma


Äntligen är jag också hemma

Regnet bara öste ner när jag kom fram med pendeltåget till Älvsjö stationen, märkte strax att jag hade missat bussen. Klockan var 20 över nåt, nästa buss skulle komma 50. Vinden blåste hårt under min tunna klädseln, jag frös som i helsike. Ringde hem och pappa hade druckit, men precis i den sekunden fick jag syn på en taxi på andra sidan gatan. Lyckades pruta ner priset till hundra spänn och så åkte jag hem på en taxi. Rena slöseriet men kände att jag inte riktigt hade en annan utväg.

Duggan gick bra. Jag klarade mig med hundra procent rätt. Nu överdriver jag lite i den meningen, men sanningen är att hela duggan bestod av 8 ganska enkla kryss frågor och man skulle ha rätt på alla för att få godkänd. Proud of myself hur som helst. Imorn har jag egen inläsningstid. Det är en del att ta igenom, men det är skönt att slippa pendlandet för en gångs skull.

Nu måste jag nog dra o diska, sedan ta ett varmt bad de luxe och därefter ta o läsa lite kemi.

/ Emma




Skönt att vara ledig

Good morning!! Äntligen sovmorgon för mig.. Så skönt, har haft så mkt att göra. Hinner inte ens vara hemma så mkt. Jag har övningskört så mkt de här senaste dagarna så när jag ligger och sover drömmer jag att jag är ute och kör bil hihihi. Ni vill nog inte veta om mina körningar. Jag kör med en snubbe. Bara för att man inte är svensk så pratar han "blatte språk" för att man ska förstå. Med honom har jag har kört 10ggr och kmr absolut inte att köra mer. INTE MED HONOM. Men han sa att jag va duktig och kanske bara behöver 10 lektioner till. :D:D:D

När jag inte kör så har jag gått, gått och gått. Bra träning lr hur? Fixat lite ärende. Eller mkt ärende rättare sagt. Medans man fixar ärende så är det ganska omöjligt att låta bli att titta på kläder. Hittade en jacka som jag jätte gärna vill ha men storleken var slut. Gick runt och leta efter den men det var helt slut. Till slut hittade jag den på ett ställe där folk inte bruka gå till haha. Blev självklart så glad.

En sak till som gör mig glad är att jag har fått mitt simkort och den funkar nu. Hörde att folk har ringt, smsat men inte fått tag på mig. Det ska alltid hända så när min mobil inte funkar eller så. Men när den är tillgängligt så ringer typ ingen. Typisk. 

//Annie                                                                                                                 

Mitt nya studentlivet

Egentligen har jag inte tid att bullshita här för jag har en jävla dugga (test, litet prov) i labbsäkerheten imorgon. Mycket plugg redan, men jag är nog inte ensam om att tycka det. 3 skoldagar som betod av långa förelsningar och lärarna räknar med att man ska hinna smälta allt på fritiden utan att ta hänsyn att nolningskativiter sker för fullt på fritiden ...

På tal om nollningsaktiviter, jag var på min första igår - barrunda. Det var faktiskt jättekul trots att vi nollor (som vi nya studenter kallas för) blev utskämda genom att behöva gå runt i svarta soppåsar och målade ansikten, med hjäp av en karta skulle gruppen försöka orientera sig till 5 olika nationer. På varje nation skulle vi dricka och leka. Förrut visste jag inte men nu vet jag att alla studenter här i Uppsala är jävla alkisar hela högen, och alla dricker öl!!! Förvånar er inte om jag också bli det på fram tiden. Eller nej, jag tycker inte om öl. Och som ni har förstått så lekte vi miffo lekar på varje ställe, typ som att dricka öl med 2 tamponger i munnen haha. Igår var en tisdag men det var fullt med folk ute. Här i Uppsala är tisdagar, torsdagar och alla andra dagar som man ha pengar att köpa öl är lördagar.

Klassen har varit rätt så okej så länge. Inga förhasta bedömningar.

Vad jag avskyr mes just nu är pendlandet mellan Stockholm och Uppsala. Det tar en och en halv timma om ni undrar. Att sitta på tåget är inte det värsta men allt annat, som till exempel att jag måste ta med mig hela huset eller att jag inte kan enkelt transportera mig hem efte rnollningsaktiviteter. Jaaaa, tidbrist och tidbrist och tidbrist!!

Ska försöka återkomma med lite bilder, nu måste jag plugga. Ni vet i alla fall att jag fortfarande lever.

/ Emma

ps: juste jag vill bara tillägga att jag älskar att plugga :p


1 september

Mornings..

Då är vi inne på september månad. Nu har skolan börjat för de flesta. Känns lite konstigt att jag inte har någon skolstart efter alla dessa 12 år i skolan. Vet inte hur det blir med kurserna på komvux till hösten heller, det är inte sånna kurser som jag måste läsa precis heller.

SÅ vad har jag gjort de senaste veckan och tiden? - inte mkt, Jobbat och jobbat.

Var ju på Berns med tjejerna och det var ganska roligt. känns som om jag inte haft ngt umgänge på länge, så väldigt behövligt.

Snackade med kusinen förra veckan och checkade upp biljetter till L.a under julen och nyår som endast låg på 4500kr, gissa om inte jag är sugen på att åka dit nu..

//Hang


RSS 2.0