30/12-2009

...började ett hälsosammare liv med motionsimning och grejer, men inköpet av denna sak kanske inte räknas som hälsosamt.


Chokladfondue-set från Åhlens

/Emma


Jag älskar IKEA

Det har jag alltid gjort, men inte lika mycket som idag. För idag har jag lyckat tjata till precis vad jag ville ha på Ikea haha. Sitter jag här och skratta, stackars mor och far. De var inte mycket glada ska jag säga. Haha. Vi köpte ett nytt skriv bord och en ny bokhylla till mitt rum, eller rättare sagt brorsans rum. Jag är nu offentlig utkickad, säger man så? Aja hur som helst så är jag "gäst" på mitt eget hem. Fan va knasigt det låter?!

Duktiga jag har inte haft så mycket för mig den senaste tiden. Jag har varit död som ett lik efter flyttningen och spenderat alldelles för många timmar framför tv:n för att återhämta mig inom parentes. Läsk, chips och Paradise har inte bidragit något annat än några extra kilon. Hmmm, det kanske inte e så bra att fortsätta på samma spår? Nej, ska skärpa mig imorgon.

Just för tillfället har jag inga roliga bilder att bjuda på, men imorgon. Allt händer imorgon?

/Emma




Uppdate!

Först var det faster min som vart sjuk, sedan två av kusinerna o nu min tur.. Måste bli frisk till las vegas på tisdag iaf.
Under julen var vi o titta på Avatar 3D, en riktigt bra film!!!

Amerikaner firar jul den 25e. Det var korean bqq och vietnamese food. Så gulliga de var o överraska mig också, faster och kusinerna hade köpt en digitalkamera som jag tänkt köpa. En canon med 12 megapixel. ;)

Idag ska vi till den äldsta syrran, på fondueparty. Hon kommer ha rinnande choklad och ost och massa saker som man kan doppa med, bla straberry. Låter intressant!

I should get goin, shower!

// Hang

INGEN UPPDATERAR BLOGGEN. TRÅKIGT!

//Miss Mystery

God Jul önskar Emma

Låt mig se nu...

Förförra julen var jag i Vietnam.
Förra julen i Tyskland.
Den här julen slitit som en åsna mellan Rågsved och Farsta.
Julfirar nästa år kanske? Knappast. Har jag råd då tar jag en sista minuten till solen för jag står verkligen inte ut med snö och skit!

Vit jul? Nej tack!!




Thailand? Ja tack!!
Hihihihihi



/Emma


Merry X-mas!!

Hoppas att alla får en underbar jul. Själv har jag det. En riktigt härlig jul med mycket snö och julklappar och underbara vänner. Men i år så ska vi fira det på juldagen. Visst är det fint med snö? Jul ingen snö = ingen julstämning.

Det är så skööönt att vara ledig. Hinner ändå inte med så mkt. Fest blev det inte. Orkar inte..
Pengar bara försvinner på presenter och massa skit. Pallar inte med många syskon, man måste köpa till var och en hehe.

Nää nu ska jag dra och hitta på ngt. see ya! 

21/12-09

Som sagt så var det seafood capital today. Såg en kvinna som jag kände igen sist jag var här o sa, hey i remeber that woman. Duh, samma människor som fort. jobbar där kommenterade kusinen min. Nuttin changed..

Var o klippte mig idag också, är faktiskt ganska nöjd. Sedan till middag åkte vi till en viet restaurang för att äta. det var typ nudlar, gott vare iaf!

Idag kom forever21 kläderna som jag även beställde online, sedan beställde jag ett par nya stövlar för 87 dollar. Snacka om att pengarna inte kommer räcka. O det har än så länge bara gått drygt en vecka, vad ska man göra när man hittar så mkt o det är billigt? O så inbillar jag mig att det är mkt billigare också!
Ska nog spara till outletten i Las vegas nu.

Lite bilder:

- Fint dekorerat vat det iaf, julkänsla!

Me n cousin

 

Todays seafood capital

 

O teastea ;)

 

// Hang


The weekend..

Helgen har varit chill, kusinerna lediga which is more fun. I lördags så var vi o åt italiensk mat + shopping. Senare mot kvällen fick jag följa med kusin på hennes kompis födelsedagsfest/christmas party. Åkte därefter till en annan killkompis som fyllde år. Han hade fixat en sk houseparty. Jag var hypad, shotta 3 grr o sedan var det sängen som gällde.

Idag har det endast vart shopping, hehe säg mig vilken dag vi inte tar en runda på någon mall?
Jag o kusin åkte precis till IN n Out där de har burgare och köpte hem för att äta. Kl är över 12 o vi äter? yes!
Kommer bli fet, i know. Det har jag också! S passar mig fort. men sitter ganska sådär tight (nästan för). O M sitter ju bara lite löst. SÅ antigen bli lite smalare eller bli lite tjockare, Sorligt men sant.

Imorn ska vi äta lunch på ett av mina favorit restauranger här, Seafood capital. Har vart sugen på det läänge nu.

Jaa tjejer, lever ni? Lite uppdates kanske? ;)

BTW, Lisa says Hi ^^


- Lisa, baby page, kusin Chi Dung and Peter


// Hang

HAHA!

På föreläsning. Me löv this picture haha!
Sov gott folk.



/Emma
*bild tagen från Emmas blogg


Flytta

Packa
Packa

Flytta
Flytta
Flytta

Förväntat mig värst men mor och far fixar det mesta. Känner mig nästan rastlös. Gå ut? NEJ! Även om jag inte har något emot att ta en runda i stan, en ny jacka, ett par nya skor och lite till skulle behövas. Haha tanken att mor betalar för min nya jacka och ärver min gamla e lustig, INTE FÖR ATT HON KOMMER ATT GÖRA DET!

Det här jäkla väder. Jag stannar nog inomhus, ett hus fullt av flyttkartonger. Mysigt my ass! 

Jag e avundsjuk på alla som e utomlands (--> HANG) ...

/Emma


Just love youtube!

Ganska seg dag, vi kom inte upp ur säng förrän vid 1. Min kusin ville göra potatisgratäng eftersom hon vart sugen på det (min mammas dårå), så vi ringde min mamma frågade hur hon brukar göra. Åkte för att köpa det vi behövde. O visst blev det gott men tog oss sån jäkla tid, Eftersom vi inte kokade potatisen tillräckligt.

När de andra kusinerna kom hem satt vi vid deras matbord och snackade skit, surfade och så hamnade vi såklart inne på youtube med massa roliga klipp. Snacka om skrattattack, det finns sååå mkt klipp som är så jäkla roliga. Youtube is the shiit ;)

vid 11tiden åkte vi ner till newport beach till de goda crossanterna o chilli cheese fries. Sedan har vi legat i sängen o återigen snackat skit. Nu är det läggdags för kl är 2. Tror nog inte jag varit uppe så här sent sens jag kom hit.

Us today..

 

Under julen julpyntar många sina trädgård, en jag hittade på vägen häromdagen. Dålig bild dock.

 

//Hang




17/12-09

Har inte gjort så mkt idag, besökte ikea där min kusin jobbar som skulle hjälpa en kompis köpa en säng eftersom hon får 15% personalrabatt. Lite snålt tycker jag. Köpte med mig ballerina kex hem. Tog som vanligt en liten nap när vi kom hem med kusin som hade sin sista skoldag idag, sedan stack vi ut för o äta.

Avocado burgare med pommes, supergött

värme!

// Hang

Having fun in the sun..

Vaknade upp redan vid 9 idag, är nog fort inte van vid tiden. Att det alltid ska vara så svårt för mig o ställa om det. Tar mig alltid upp till en vecka. Jo nu har det ju gått ungefär en vecka snart, snabbt tiden går.. me dont want.

Var inne på msn o chattade lite idag, fick frågan av Elin vrf jag är inne när jag är på semester. Hehe, det är liksom inte värsta semestern direkt. Dessutom gör jag ingenting på morgonen då kusinen fort. går i skolan och alla de andra kusinerna fortfarande jobbar. Mind as well uppdatera sig lite ;)

Idag var det faktiskt varmt ute, 22 grader. Känns lite konstigt att det är december och jag inte riktigt ser mörker och snön falla. Imorn o på fre är det upp till 25 grader också.. niice va?
Till frukost/lunch åt jag Dennys (en restaurang) där de säljer frukost, burgare och sandwiches. Sedan vart det fashion yuong och forever21 och lite skoaffärer som vi gick runt i. Ännu en dag som jag inte kommer hem tomhänt. Fick med mig ett par skor, en klänning och ett linne hem. Kom hem o tog en tupplur, faster hade lagat com ga. sen vart det hemma o umgås med kusinen o deras kompisar.

Me n kusin i Belgien



Läggdags för mig, gonatt babes ;)

// Hang

Trött

Är så himla trött, o klockan är bara halv 10. Igår deckade jag totalt vid denna tid efter att ha kommit hem från en shoppingrunda. kom även nydligen hem från the malll. Har vart o shoppat varje dag de 3 dagarna jag varit här. Redan slösat 200 dollar. Mina 1200 dollar kommer förmodligen inte räcka till, men det hade jag räknat med ;)

Det som är så bra är att deras shoppingcentrum och matrestauranger har öppet sent. Då kan man dra shoppa sent på kvällen vilket är skönare då det inte är så mkt folk också.

Idag åt jag banh nam som var yummi, har druckit taste tea varje dag med gele grejer som heter boba. O ikväll ska vi nog åka o äta goda varma crosasnter i new port som jag saknat så mkt. Sedan får jag sova ut och chilla.

Thats been my days latley. Dags för sällskapsspel med kusinerna innan jag somnar!


// Hang

Dancehall



Kom till jobbet och min kollega sa Anh du måste se det här... Jag tänkte shit JAPANER kan festa alltså...

Många tror inte att asiater kan dansa so guys show them what u got!!






Jag älskar dancehall och reaggeton har alltid haft intresse för musiken och deras dans...ME LOVE IT


HEARTBROKEN

Glömde säga till er att jag inte kom in nånstans på första urvalet ..:(.. life sucks..

och om jag inte kommer in nånstans.. vill jag nog ta nån sista minut resa nånstans :(..

Kom hem för en stund sen .. ska jobba 10-22 imorn.. ROLIGT va nej för life SUCKS!!!

Fick mess av en kompis att de ska ut idag... gissa om jag inte blev taggad.. fick ångest.. Men så tänkte jag på konflikter... att jag ska orka stå och jobba i 12 timmar MAN..!!!

ska kolla några  avsnitt på min serie sen SLAGGA... NATT


Framme!

Vill bara säga att jag är FRAMME safe, efter 24h. Resan var helt ok, sov för det mesta. Kusinen hittade inte mig eftersom jag sa till henne att jag skulle åka med lufthansa. Det stod att biljetten var med lufthansa, som jaa samarbetar med united airline som jag ist åkte med. O visst glömde jag kusinens nummer hemma också. Men det gick bra, de hittade mig tillslut. 

Vi åkte till ett ställe som heter Jazz katt. Kinesiskt tror jag. Åt hotpot som var hur good som helst. Kusinen har tagit ledigt till helgen, vad vi ska göra är upp till mig. O vad vill jag göra? Joo shopping såklart ;)
Måste se vad Usa har o erbjuda.

kl är 2 och det är läggdags. Vanliga fall så ska jag ju vakna nu. ny tid o anpassa mig till. O visst trodde jag att det skulle vara varmt o skönt. Det är det faktiskt inte, det regnade idag och ganska kyligt, men bättre än Sverigeväder iaf!

Nitte guys ;)

Erik vann idol!!

Sen när då brydde jag mig om Idol? Haha. I go with the flow, om hela familjen tittar på det på alla fredagskvällar så har man inget val! Förresten så ville jag att Tove skulle vinna, alltså hondära som sjöng ... punkrocker with the flower in my hair." (Emmaaaaa Erik e uppvuxen i Knivsta! Hälsa honom från mig!)

Och för ni som inte tittar på mammas pojkar på TV4 så e programmet slut och ingen av gubbarna har hittat sin sanna kärlek. Vad händer i sedan? Tjerna bryter kontakt så klart! Undrar vad gubbarna i programmet hade för förväntningar. Uppmärksamhetssökare hela högen eller någon annan anledning. Stackars morsorna säger jag bara ...

Fortfarande sömnbrist eftersom jag alrdig kom till säng förrän 1 igår. Funderar på om jag har problem for real. Och Hang har åkt till USA. Jag vill inte ens tänka på det, tio veckor utan att se henne. Ja gumman min du får se till att utnyttja din tid i USA till max, och hälsa kussarna att jag har saknat dem.

... jaha och där försvann halva min text! Erkänn du som har tjuvläst min ej-färdig-än version!!!

/Emma

Ytterligare en dag ledig

Det e sjuk att folk bara vill ha mer timmar elller pass.. men jag nej pallar inte.. pengar e bra men inte allt!

e skit trött blev väckt av ett jävla sms.. jag som skulle sova ut.. men eftersom ja hittade en sån bra phim truong..(serie) så satte jag igång direkt på morgona.. ni fattar inte vilken tönt jag e kan sitta och kolla på serier hela dagarna det känns så skönt ....

Igår var jag i stan en snabbis för att lämna tillbaka lite grejjer. kände mej levande på nåt sätt...pga allt jobb!!

och Hang e påä vägg till USA så j'vla avundsjuk :(... bäst för dej att du tar de lugnt där borta;)..

imorn e det jobb igen.. Så kommer naki hem på torsdag också.. efter allt längtande.. sen kommer ju syrran också hem på fredag..

Juste Va förbi hos hang igår.. VILKA FINA TAPETER.. klart jag blev avundsjuk..
Längtar tills de ska komma och fixa hos oss också.. jo jag och hang bor på samma gata och ikano har precis köpt våran fastighet såå de ska renovera vissa saker... och självklart jag ska ha LIKADANA som HANG..moahhaha.. om de inte finns finare...

ska goola vidare på min serie... BYE

Mythus mottagning
a


Im leaving!

Sitter här just nu och är hur trött som helst, har inte riktigt packat klart men har slängt in det mesta i resväskan. Ja, om några få timmar ska jag iväg och kommer ha många timmars flyg framför mig. Vill vara riktigt trött och kunna sova mig genom hela resan samtidigt som jag måste ta mig upp också!

Måste bara säga att mina vänner är guldvärda. Det känns riktigt bra att ni finns där och lyssnar på mina problem. Nu syftar jag på mina föräldrar som gått mig på nerverna de senaste tiden. Jag kan nog erkänna att jag varit rätt kaxig av mig också. Käre mamma som ville ge mig 60 dollar som jag kunde använda under flygturen tackade jag otrevligt nej till på vietnamesiska. Men jag menade faktiskt inte på det sättet. Så kan det vara när man inte kan uttrycka sig som man vill. Kommer sakna er mucho ;)

Och ja! Jag kommer dela med mig o uppdatera vad som händer i California för min del.


Laters!

// Hang

Muntan done!

Klarade muntan fin fin idag, jag som var så nervös igår. Men nervositet var ingen anledning till varför jag inte kunde somna igårnatt. Det slutade med att jag var upp hela natten till 6.30 och sedan åkte direkt till BMC.

Hmmm natten lång, frossade i mig snabbnudlar, 2 koktägg med majonäs och kaviar samt en avokado med skagenröra. Fortsatte med Pochontas 2 och Bride and Prejudice ...

Det var energi tabletter och kaffe som gällde på muntan.

Nu sova för att kompensera nästan 24-timmarssömnlöshet.

/Emma


Emmas önskelista

Inte för att jag tror att någon bryr sig men men ...

- Symaskin (för att kunna omsy kläder från sekondhand och få de att följa trenden)
- Nitendo wii och heta köret (speciellt fitness-grejen)
- Plasma tv (ingen stor ...) 
- Flyfbiljett till Thailand
 ... och pengar! pengar! pengar!

Igårnatt drömde jag att jag gick runt i Ikea, kände mig precis som flickan i The Wiazd Of Oz hehe. Jag köpte inget (haha säkert för att jag inte hade råd), men stannade istället till under ett berg (inne i Ikea??!) och käkade GRATIS viet-mat, någon form av banh trung. Märklig dröm! Eller kanske inte? jag flyttar snart och jag vill ha saker från Ikea. The Wizard Of Oz har jag ingen koppling till. Och viet-mat för att jag har saknat det!! Ja Vietnam, där jag har jag inte varit på ett tag nu ...

Just nu jag är lite sugen på att ett sabbats år. Ett år för att kunna göra massor med saker jag har drömt om, tex. åka på volontär resa i Mongolian!! Ett för kunna reflektera över nuet och framtiden. Ett år för personlig mognad. Frågan e om jag ska göra det nu eller efter kandidat-examen?

Nu får jag fan ta och sova för imorgon är det muntan som avgör G:et i labbkursen...

/Emma


8/12-09

Sist jag bloggade så försvann allting, blev lite småsur och skrev om inlägget. När inlägget försvann ännu en gång blev det inga fler. De senaste veckan har jag haft det ganska skönt, inte jobbat så mkt. Vi tjejer har varit på bio, new moon som var bra, eller helt ok. Hade en liten spontan slappisdag eftersom alla var lediga och tillagade den bästa lasangen ever, eller hur guys? ;)

O tiden går ju så fort när man har roligt, på fredag åker jag!!
Skönt det eftersom jag bråkat med farsan!

Nu är det dags för dusch, sen ikea o lite shopping förhoppningsvis..
Tyvärr har jag inga bilder o dela med mig. Tråkigt, i know!

// Hang

Snuskiga männ-i-skor

Perkele vitto
Suga
Get
Dildo
...nittiogradersvinkel med rumpa mot mitt ansikte.

Det e några exempel på vad folk hade sagt till mig idag. E det 6-tema idag eller?

However, innan jag somnar idag bjuder jag på några stunder från mitt ljuva studentliv. Hehe finns redan på facebook men för er min kärester som inte har facebook --> ANH! Naj föresten så använder hondära min facebook.

                      

                   

Go'natt
/Emma





vad har hänt?

..har alla dött.. haha.. ser bara mina inlägg på sistånde

anywaay så har vi gjort lasagne hos thuy och käkat plus snackat skit...dagen efterjobbade jag..

jag gissa vad som hände när jag vaknade den morgon?.. JO.. min arm var skit ömn ..var febrig.. men tänkte ska åka tll jobbet och känna efter.. palla inte heller attt min idiot chef ska tänka hon va säkert ute igår och palla inte jobba idag..men .. fick gå hem halva dagen aif.. kom hem och sov som ett stock till dagen efter .. knarkade i mig massa alvedon också.. JÄVLA VACCIN!!...

va inne på studera idag minst 5 grr man ser att de håller på med den... NERVÖSST!!!

ska jobba imorn.. NATT!!!

Hittade på emmas Ansiksbok... på emmas skiva ;)
w


Musik

Gud vad längesen man kunde sitta vid datorn jag goola runt i youtube..
Något som spelas väldig ofta i min ipod e ushers album Here i stand. sån grymma låtar...

Håller på tvätta nu ska hämta tvätten snart.. har vart duktig och gått å vaccinerat mej oxå...känner mej inte yr men men kanske bara inbildningen...

Här har ni some god music!






Men det e fortfarande dancehall och reggaeton i hjärtat;)


Long time no see!!

Shit det måste nog ha vart 2 veckor sen jag skrev nåt här inne..

Anyway så som sagt har vi vart i uppsala och överraskat emma.. DET var verkligen spontan gjort men det var värt vi hade super kul bara vi tjejer kanske borde göra det oftare vi var i ett ställe och heter Birjer Jarl som hang har berättat e det typ uppsalas största populäraste uteställe hehe jag kom dit som en pundare men who gives a SHIT!!!

Annars jar jag bara jobbat och jobbat nu så har kista öppet till 10 pga allt julöppet blabla.. Fan frisör ska vara lyx men jag jobbar fan värre än restaurang.. life SUCKS sometimes!

Alla har ju vaccinerat sig också ... måste göra det imorn..

Så har lila jag fyllt år ju.. till slut av allt så hamnde vi på ett turkiskt ställe super fint och GÖTT!!!.. hahah blev redan full av 3 glas vin ;).. sen efter drog vi till MANGO början va musiken si så där men sen efter GRYMT !!
Hade  skit kul tack alla som Grattade mej och va DÄR!!..

Idag så vaknade jag stack till hangs restaurang käkade .. det var anus kallt där inne .. hang säg de till din chef!
Efteråt drog vi och shoppade .. hittade alot of grejjer.. Asså jag vt inte vad cheap monday jeans håller på med.. deras jeans e fan till spinkiga emosar..  jag fick inte ens i mig 28 blev arg jag ville inte ha nåt där ifrån ...plus Hang de där CHINOS i storlek 34 hahah.. jo jag kunde inte ens knäppa de.. fuck byxor LEGGINS is the shit!!!

jajaj.. lite bilder från uppsala och my bd

Jag och 5an
d
Mythu.emma.anh
a
EMma och hang.. drunk after tequila
a
Mythu trött efter dansande med killershoes
d

trött på allt ringade från the phone
s

Helena och me
a

Thuy. Marie. Jag
l
Thuy.lili,jag,karo,helena,elin.marie
t
Jag och bengan och thuy
w
söta anna och ja u know
a






Jag ogillar ...

alla kemilaborationer. 
att behöva laborera konstant i två jävla veckor.
att skriva 7 jävla labrapporter.

Fil:Acetylsalicylsäure2.svg
Acetylsalicylsyra! HAHA!
Kan ni fatta att jag tillbringar tiotals timmar på att rita molekyler. Meningsfullt liv. Buhuhuhu.

matte E

att inte jag inte tillåter mig själv att köpa dendära klänning från H&M.

att ha många bollar i luften (som nu).

att jag fortfrande sitter i pyjamas och bloggar ist för att rita molekyler ...

/Emma


Besvikelse

Brev från Akademiska sjukhuset.
Hopp som inte varade länge.
"Tack för din anmälan till blodgivning!
...bla blabla. Detta är tyvärr för lågt för blodgivning."
Detta förbaskande beslut, jag som hade sett fram emot att göra det lilla inom mitt räckhåll för att hjälpa andra människor. Naw bara vilja räcker inte...
Snacka om att bli besviken!
/Emma


RSS 2.0