Gott nytt år

igen...
Det var inte länge sen jag skrev det sist va?
Shiiiit va tiden går!
Aja.
Får skriva det igen då:



Emma

Godmorgon Sverige!!

Emmaaaa


Det har jag inte förväntat mig

Jag ska på jullbord med jobbet om en stund, Vindhem båten blir det. Har inte förväntat mig att mate skulle kosta en halv tusen lapp. Mohaha. Mohaha. Perfek avslutning av hårda studier jag har hållit på med de senaste dagarna. Funderade lite om det e värt mina 4 timmar som jag skulle kunna använda för att plugga ist, men när jag såg den här bilden ändrade jag min uppfattning.

BILD SAKNAS

Fuck tenta! Nu ska jag äta god mat!

Emma


Jag vill klara det!

Jag vill jag vill jag vill

Emma


Jag är inte emsam

Jag har Emma Lundin vid min sidan.
Kram
Emma


Visualiserar jullovet

...ist för att tentaplugga.
Jag har aldrig pluggat så mycket i mitt liv som jag har gjort den senaste tiden. Dagarna börjar 9 på morgonen och slutar tidigast 6 på eftermiddagen, om inte senare.
Snart har jag läst ut 2 kursböcker på över tusen sidor var.
Vad har jag lärt mig?
Ingenting,
känns det som iaf.
Nu ska jag ta en varm dusch för att pigga upp mig lite, sedan blir det inlärning av endokrinologi. Men först, bjussar på lite plugg plugg,



Gastro-intestinal tract


Detta händer i kroppen vid en kraftig blödning

Lite rolig e min utbildning iaf ;) 
Emma


Jag vill jag vill jag vill

Emma

Krasslig i halsen

Inget bra tecken där!

Sitter o dricker ingefära-kamomille te, och hoppas att DET på ett märkligt sätt kommer att hjälpa mot sjukligheter. Sen hemkom idag, jag har varit på en internutbildning på jobbet som handlar om synen. Vi skulle få prova på hur det är att vara synskadad...
En synskadad informatör kom och berättade saker och lät oss prova på glasögon med olika synfel, och därefter skulle vi fika som synskadade. Det var en häftig upplevelse mår jag säga. Helt jävla omöjligt att skilja på leverpastej och smör, eller skära bröd eller hitta gurkan. Jag stoppade ner hela handen i smörpaketet och fortfarande inte kunde gissa mig fram på vad det är tills en kollega ropade: men Hong du har hela handen i smörpaketet. Man kände sig så hjälplös! Ny syn, ny respekt för utsatta människor.

Mitt liv är ett jävla elände just nu, som vanligt, men hoppas att ni har det gott.

Emma 

Börjat med kaffe igen

Inget abtinensbesvär precis, bara så där...
Jag känner mig inte piggare av kaffe, snarare sömnig, men ändå dricker jag ett par tre koppar om dan. Det är nog det mentala. Äsch kanske är det lika bra, slipper jag att överkonsummera glögg.

Mycket att göra innan jul? Samma här. O alla julklappar som ska köpas. Oj oj. Själv önskar jag EN JULKLAPP MOT FATTIGDOM, typ en get eller ett myggnät eller skolböcker. Listan kan göras långt...
Här har ni hemsidan ;)
ActionAid
http://www.presentermotfattigdom.se/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=get&utm_campaign=presentergrants&gclid=CLLkzf-N2KUCFcWEDgodrVMxlA#/gavokorten

GLÖM EJ ATT KOLLA UPP ATT ACTIONAID ÄR EN SERIÖS ORGANISATION OCH ATT PENGARNA VERKLIGEN KOMMER FRAM :p

Ha en bra kväll nii

Emma


Oj nej jag klickade hem EN ÅNGEST

Dagens teknologi underlättar det för shoppaholics...
Inte för att jag anser mig som en sådan.
Nej men, jag klickade hem en väska, en Charmant. Har inte ens sett den på verkligheten. Ändå klick. Ångest.
Charmant Väskor  i gruppen One Day Offers hos  (CH105766OFFICEBLAr)

Emma


Sweet sweet fanta diallo

...det är vad den här låten heter, min älsklingslåt. Fin låt. Fina minnen på köpet. När jag hörde den här låten för första gången blev jag så pass kär att jag tvingade min stackars kompis Ida att kalla mig för Fanta Diallo, dessutom byta Hong i hennes telefonbok till Fanta Diallo. Dagen efter hade hon ett missat samtal från Fanta Diallo. VEM FAN ÄR FANTA DIALLO??!! Stackarn hade inte kopplat att det var jag som ringde.

Å knäpp knäppa tider.

 

Emma


 


Skärpning

SKÄRPNING annars tappar jag mina 4 sista läsare också. Lite virrigt av plugget, inte på moodet för att skriva något nu nu nu, ska sätta på en bra film o somna till den.

Gud min älskade Mythu har lagt upp en himla söööt video på facebook på vår semester i Thailand från i somras. Den är så fiiin, väcker så många känslor, tittat på den hundra gånger snart.

Go´natt på eeeer

Emma


Shiitt va klokt

Igår har redan passerat
Imorgon är inte här än
Det är nuet som gäller
Det är nuet som du kan påverka
Lev det livet du vill ha

Kloka ord av:
Emma


RSS 2.0