Blandade känslor

Kom hem från Berns för en stund sen. Vi alla var vrålhungriga så jag föreslog snabbnudlar. Vi åt. Vi blev mätta. De andra har nu somnat men inte jag. Jag är alldeles för fråntagen av blandade känslor för att kunna sova. Klockan är nästan kvart över fem nu, om några timmar ska jag upp, packa, dra till Uppsala.

Det är otroligt svårt att hitta bostad i Uppsala. Jag ska pendla så länge, och ibland övernatta hos vänner. Men resvägen är inte kort, och inte heller mitt schema. På fredagar börjar jag 8 och slutar 17, vad i helvete jag ska göra vet jag inte. Och resten av veckan från 9-15.

Ödet tycker om att leka med mig ...

Lite kort om dagens utgång så ja, jag tyckte om Bern och jag hade kul som fan (även om det var för mig själv). Det var evigheter sen jag var på en asiatisk fest sist, hade helt enkelt tyckt att sådana hade blivit alltför ensidiga. Men till skillnad från förra gången när jag stack till Katrineholm för camping när tjejerna skulle på Berns, var jag mycket engagerad att få alla med den här gången. Jag ville verkligen till Berns! Nytt ställe och folket var snälla = Emma happy.

Å vad jag är nervös inför måndagen, fjärilarna flyger febrilt.

/ Emma


Bostad sökes!!!

Jag har suttit framför dataskärmen hela dan för att försöka hitta bostad i Uppsala. Det var inte det lättaste. Borde kanske inte bry mig så mycket.  Det ordnar sig med tiden... som alltid!

/ Emma


Uppsala here I come!

På måndag börjar mitt liv som student i Uppsala.

/ Emma


G.I JOE!!!!



FILM SOM GÅR PÅ BIO
Genre: same shit as Transformer men tusen gånger bättre.
Handling: hjälptar mot skurkar.
Betyg: **********

Jag personligen är inte förtjust i fiktion filmer men denna är riktigt bra. Alla måste se den! Tjejer för att - kolla snyggingar. Killar för att - det e väl er typ ev film? missiler, krig och grejer ...

Sov gott folk. Emma med. Imorgon är det jobb ...

/ Emma


Ledig?

God morgon.. vanliga fall om jag har ledig sover jag helst länge.. men nej inte idag vaknade 10 gick boka tvättid.. ringa comhem angående digitalbox... pappa e så förtjust i de där jävla digitalboxarna jag hatar de.. å just mitt rum ska det krångla men nu har vi fixat det.. jag svär jag e riktig tv människa... skulle dö utan tv.. data e så tråkig.. finns fan inget å göra.

så idag ska jag hinna fixa lite små grejjer..sen e det back och slita.... ;)...

hade en kund igår jag lovar han var 50 bast.. kom dit med vita klasiska modellen av rebok.. vita fin byxor och en vit fin kjorta.. han doftade som en MAN.. jag menar MAN... jag såg ut som john travolta i en maffiosa film.. han va så ball.. undertien jag klippte honom garvade jag halva tiden.. det kom fram att han va en rikeman...inte ofta jag träffar så speciella människor som honom.. tro mej han var en mycket speciell person....fler såna på jorden!!..

en av öarna i Halong Bay
halong


Gör upp ett budget och svid

Imorn är det löning! Yippieeee tills man ta fram penna och papper och gör upp ett budget. Hur mycket man än tjänar räcker aldrig den summan till. Tyvärr alltså. Och ju äldre man blir desto mer pengar slösar man. (Är man arbetslös eller deltidsarbetare slösar man ännu mera!)
 
Pengar. Pengar. Pengar. Alltför frusterande ...



Inblick i någon annans lycka

Jag har troligen inte svininfluensa men däremot en kraftig förkylning som har blivit värre efter gårdagen. Men jag ska inte klaga för igår fick jag vara med och uppleva något mycket mycket vackert - nämligen en vigsel av två individer. Han är svensk. Hon är tamil. "Det börjar med ett jobbkontrakt och slutar med ett äktenskapskontrakt ...". Tillsammans bildar de ett makalöst par som knyter ihop människorna så väl som kulturerna.



Bruden var klädd i saree, och brudgummen kostym. Gästerna var en internationell blandning men dominerades av svenskar och tamiler. Det offentliga språket blev plötsligt engelska.


Jag har varit på en kyrklig vigsel tidigare, men då var jag nog för ung för att uppskatta värdet av denna fantastiska stund. Ja, mitt språk är tyvärr inte tillräckligt bra för att kunna beskriva hur fantastisk men jag säger bara - kärleksparen, om ni verkligen älskar varandra. Gift er!


/ Emma


SJUK?

Jag är sjuk!

Den nya influensan? Kanske. Hittade denna info på vårdguidens hemsidan: Tecken på nya influensan påminner om vanlig influensa. Vanliga kännetecken är feber, hosta, halsont, ont i kroppen, huvudvärk och trötthet. Nya influensan kan också ge diarré och kräkningar.

Feber? Inte, men känner mig lite varm nu ...
Hosta? Nej
Ont i kroppen? Fötterna kanske, pga klackskorna från igår.
Huvudvärk? En aning i morse.
Trötthet? Ja, lite igårkväll och imorse. Not any more.
Diarré? Näää, toan fungerade normal imorse.
Kräkningar? Absolut inte!

Övriga symtom: nysningar, rinnande näsa och förrvirringar.

Jag har seriöst gått runt och fruktat på svininfluensan hela sommaren. Och bara längtat att vaccinet skulle hinna komma innan jag insjuknas. Och nu är jag sjuk eller? När jag kom hem igår nös jag flera gånger. Strax efter började jag frysa. Och efter det var jag skit trött. Min tanke då - "OJ NEJ SVININFLUSA, SMITTAD AV CHERRY!". Satte genast på mig en tjock tröja, ett par mjukisbyxor, ett par raggsockor och en halsduk. Och hoppades på att det skulle hjälpa.

Jag somnade i oro och vaknade i oro runt 7 tiden imorse. Min kropp var matt. Mitt huvud värkte. Desperat tvingade mig upp för att göra en varm kopp te med ingefära och honung, som jag hoppades skulle hjälpa i sista minuten. Så småningom hörde jag mamma borsta tänderna i badrummet. Jag ville så gärna berätta för henne om min situation, men utan att smitta henne med den djävulens influensan, så jag täckte halva facet med en halsduk innan jag knackade på badrumsdörren. Mamma öppnade och blev vettskrämd av hur jag såg ut. Jag berättade att jag kanske har svininfluensa med den sorgligaste tonen. Istället för att trösta mig gick min egen trygga mammie till anfall. Hon sa att jag var fjantig, blablabla ...


Bestämde mig för att ringa vårdguiden 08-320100. Pratade med en sjuksköterska som sa att jag troligen inte lider av svininfluensan, i så fall skulle jag ha mycket högt feber. Hon menade alltså att jag förhoppningsvis bara har en vanlig förkylning. Njaee, jag får väl hoppas på det bästa. Å jag har ett bröllop på g ikväll, oftast att jag kan gå ...


Sköt om er nu! Bli inte sjuk av den nya influensan.


/ Emma


Haloojj

JA så ni kanske vt tog jag en veckas semester från jobbet..jag ljög för fick ta semester hehe :P..
Just nu befinner jag mej i jönköping hos syrran bussen avgår kl 2..då ska jag tillbaka till sthlm :(..
ni fattar inte hur skönt det e här..skit vacker stad.. varje dag blir det äta spela spel.. gå runt i stan lalla...
avslappnande..

Vi blev sugna på malmö festivalen och asiatfesten!.. HAHA.. omg vilket skämt.. e det jag som börjar bli tråkig eller e det festen... jag driver inte.. känns som du e på en fjortis fest.. nej ska inte snacka mycket jag jag vt att jag e i deras ålder sj men vafan.. vi hade dötts tråkig där inne...förfesten var 100 grr bättre..

Dagen efter blev det malmöfetival.. måste erkänna att det var skit ballt och rolig.. annorlunda från sthlm.. större roligare känns de som... sen smakade jag på gregisk mat mmm gooodd!!...dagen efter åt vi på en fin restaurangen.. jag lovar entrecote som jag åt mmmmm.. kan ej beskriva... så har vart i jönköping sen tisdags..
å ni fattar inte hur hastig jag går upp i vikt nu.. snälla tyck synd om mej..!!! :(
 ses när jag e hemma.. bjuder på bilder!!!


Anh  Anh  Anh
 AnhAnh

Anh Anh
efterätt

Jag åldras i förtid eller något ...

/ Emma


Framgång eller motgång

Igår när jag hade svårt att sova läste jag en mycket klok berättelse om en man som bodde med sin son och den dyrbaraste ägodelen - en häst. En dag försvann hästen. Grannarna kom till mannen för att beklaga för det som inträffade. Mannen frågade dem - hur vet ni om att det som har skett var en motgång?

Efter en tid kom hästen tillbaka i sällskap av en en flock vildhästar. Mannen blev plötsligt mycket rik. Grannarna kom igen, men den här gången för att gratulera till mannens stora framgång. Mannen frågade dem igen - hur vet ni om detta är en framgång?

Sonen lärde sig så småningom att rida på vildhästarna, men en dag blev han avkasstad och bröt benet. Benet kunde inte lärka ordentligt och sonen blev halt. Grannarna kom nu för att beklaga motgången som hade drabbat familjen, och mannen svarade med att fråga dem om hur de kunde veta om händelsen var en motgång.

Det året bröt kriget ut i landet. Alla unga män skickades till fronten, men den haltande sonen slapp att tjänstgöra som soldat och kunde stanna hemma i trygghet ...

Bra va?



/ Emma


Undra inte, sånt e livet!

Livet är en bergochdalbana.
Hänger ni med svängarna?
Naj, inte jag heller.

/ Emma


EMMA NEWS

Det blir varken Uppsala elr Örebro. Emma tar ett sabbatsår för att göra vad "vad-hon-behagar" med sitt liv ...

/ Emma


Tired..

Ny vecka och jobb som väntar varje dag.. Känner att jag börjar bli sjuk. Det är nog syrran som har smittat mig. Det pågår typ en influensa epidemi hemma hos mig, alla är sjuka och har smittat varandra. Trött är jag fastän jag fått sova ganska mycket. Trött är jag allmänt på allt och annat just nu också.. Vet ej vad det är men alla har ju sina dåliga perioder sometimes.

Något som jag är bra på är att sova, på min europaresa vart min kusin till och med rädd för så fort jag fick chansen att lägga mig någonstans, eller sitta och vila kunde jag somna direkt vilket hon inte ville eftersom i had to make her company. Ett exmpel var ju Greklandresan med emma då jag råka somna vid polen och resultatet blev ju solbränna med ojämn färg på hela ryggen. Vissa undrar även hur jag fan kan sova så mkt som jag gör. Man behöver ju mycket sömn för att orka med dagarna inte sant?

And I guess im just love sleeping..;)


// Hang



Söndagar

Är den tråkigaste dagen i veckan. Den dan man är hemma och slappar, städar, fixa i ordning inför nästa dag.. början av en nya vecka.. Har mycket att göra denna vecka. Som att köra bil :D något jag har väntat länge på. Ni anar inte hur desperat jag är efter körkort. Jag behöver inte bråttska med körkortet eftersom jag bor i sthlm och det finns t-bana och bussar som åker så körkort och bil är inte så nödvändigt? Men det är ju bra att ha körkort, man skaffar ju det iaf nångång i livet. Så jag vill ha det nu.

Har så mycket annat att göra än att skriva blogg just nu så behöver lite sömn inför imorn.

//Anniie


Temper..

Idag är en sådan dag som jag inte gör ett skit, kanske för att det just är min enda lediga dag jag har också. Vaknade för att magen ropade sedan gick jag och la mig igen. Riktigt skönt, men man blir ganska seg också. Ska nog hitta på ngt med tjejerna senare..

Igår när jag kom hem från jobbet frågade mamma lite om hur jobbet var, hur mycket dricks jag fick osv... Vi kom in på dricksen man får via kort när folk betalar, min chef sa ngt att den dricksen skulle vi spara eller ngt, då sa mina föräldrar att det är fel, att dricksen skulle vara till mig. Jag gick emot och sa att om han säger så, så är det så.. där kom en utskällning. Mina föräldrar vet självklart eftersom de jobbat inom restaurangbranschen i många år, pappa skällde ut mig, tyckte att jag var kaxig, ska alltid säga emot. utbrott av ilska helt enkelt. Det börjar med att svarar med attityd, sedan blir det en tyngre ton då man skriker på de.

Inte bara det, de senaste dagarna har jag varit ganska otålig och ganska kaxig av mig. Min ilska har andra i min omgivning fått ta itu med.. thats not good. Im sry men man har sina perioder. Andra säger att jag har förändrats, och kanske är det så?

// Hang 

Blogg-paus från min front



Nu har jag bestämt mig för att ta blogg-paus tills Uppsala ger sitt slutliga antagningsbeskedet. Dumt av mig att skjuta upp allt annat för att hoppas på "något gott" ska hända, jag vet.  Jag lär få leva med fler liknande situationer länge fram i tiden, då att skjuta upp inte är en hållbar lösning. Njuter av det nu när jag fortfarande kan ...

Hörs!

/ Emma




Ödet?

Jag tror på ödet.
Gör ni?

/ Emma


Money dont come easy!


Idag fick jag äntligen sova ut, väldigt behövligt. Har haft fullt upp med jobb de senaste dagarna, and im kinda sore!

Nu när man jobbar för fullt känner man värdet på pengarna iaf, ngt jag inte gjort tidigare. Idag är det bara kvällsjobb, sen är jag ledig till helgen. Ända sedan gårdagen har jag haft funderingar på att prioritera ett jobb, bättre för min del, underlättar även för restaurangens del då de inte behöver anpassa sig efter mina timmar på mc.donalds. Dessutom är det mkt roligare på restaurangen och jag får mer betalt. Men jag får se hur det blir med det där..

Nu ska jag slöa lite till, sen är det dags att göra mig i ordning för jobb.


// Hang

Feeling the pressure

Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv just nu men det går så segt eller inte bra alls. Oooorkar inte mer!!! 
För ena stunden var man glad och mådde bra som sedan försvann när man blev påmind om sakerna. Jag vet att jag skjuter upp det när jag inte orkar men måste sluta med det och ta itu med de istället.

Jag har mycket tid på mig men ändå så känner jag att jag vill ha det nu nu nu.. För jag orkar inte vänta mer. Och vill inte slösa bort mer. Omgivningen iaktar känns det som. But I'm working on it.

Är så trött så ska lägga mig och inte tänka på det..

Me missing U. Puss

Jobb om några timmar

Jag måste gå upp om några timmar för att jobba, kanske den sista omgången för denna sommar. Min hjärna tyngs ner av oeniga tankar. Tankar som strider mot varandra. Den ena hjärnhalvan gallskriker - nej nej nej, inte jobba imorgon. Och den andra svarar tillbaka, lika kraftfullt - jo jo jo, behöver pengar. Pengar är dilemmat. Igen. Vad har hänt? Snart snart tar det som kallas "pengar" makten över mitt liv ...


Jag har slitit som bara den men fortfarande ej en penning över. Slöseri? Knappast.


Sommaren närmar sitt slut. Låt oss utvärdera.

Hmm en bra sommar men samtidigt inte.  En uppskattad sommar men samtidigt inte. En minnesvärd sommar men samtidigt inte. Och så fortsätter det på samma sätt i evigheter ...

/ Emma



 


Nytt jobb?

Vaknade upp ganska sent, samtalade med emma om allt möjligt i någon timme. ( hennes depressionsperiod som ni kan see ^^ ) Elin bad mig ringa henne. Hon hade nämligen ett jobb till mig och ville att jag skulle komma upp för att träffa chefen. Så jag åkte upp med oanpassade kläder för arbete. Vi prata lite och kom fram till att jag kunde jobba där när jag kunde. Så var kvar där med Elin för att lära mig lite inför imorn. Hade faktiskt jättekul. Det är nämligen en restaurang, för det mesta take away men finns sittplats både ute och inne ifall man vill sitta där o äta. Så det är niice niice, måste tacka Elin för det också ;)

Idag blir det tidig läggdags, imorn är det jobb..



Kom även på att idag har det gått två månader sens studentdagen.. Cherry n Me

// Hang

Fattigt studentliv

Lyan går på 3000:-
+ el, bredband och telfoni
Juste mat, nöje ( och kanske shopping)
Får inte glömma böcker ...
... och allt annat.

Blää, nu när jag äntligen inser att jag ska flytta ut på riktigt är det inget wohoo längre. Föjande är viktiga delar av min packning inför framtiden.

För att äta*



För att sova**



 / Emma

* Kan inte laga mat.
** Ej hittat bostad än.


Ett inlägg bara för att

Haha fick en sarkastisk kommentar om att ge ut en dagbok om mina tankar. Men visst, varför inte?

Jag befinner mig just nu i kris, som inte bara påverkar skit jag skriver i den här bloggen utan även annat i vardagen. Jag är bitter, och aggresiv. Snälla hata mig inte! (med största ironin!)

Om två veckor ska jag packa väska till Örebro för att plugga. Ett oönskat men genomtänkt beslut. Jag varnar - i fortsättningen kommer mina inlägg att i princip att handla om mina tankar och känslor kring detta. Måste få ut. Ju fler gånger, desto bättre.

Jag älskar att skriva. Och det jag skriver i bloggen är ett långt jävla terapisamtal med mig själv.

/ Emma



 


"Svettades som en gris"

Så varmt!
Det här är inte längre Sverige.
Vietnam 2 fan.
Satt och åt Pho (nudelsoppa) och svettades som en gris.
Men måste erkänna att det e nice väder.
Får ångest av att stanna inom hus.
Så nu ska jag ut i solen.
Behöver lite färg (INTE!)

/ Emma


Bitter

Av en vacker anledning är jag mycket mycket bitter just nu. 
Kanske för att livet rör sig på ett sätt som far utanför min kontroll.
Bläää!

Mmh, jag behöver sova ...

/ Emma

 


<3

MINA MEDMÄNNIKSOR!
NI ÄR SÅ GULLIGA.
SKULLE JAG KLARA ATT GÅ IGENOM DET HÄR UTAN ER?
KNAPPAST!

TACK TACK TACK

/ Emma


Borttappat självförtroende sökes!

Min läkardröm successivt försvinner ...
Kan inte
Klarar inte
Vill inte

Vart är det självförtroendet som en gång i tiden har varit mitt?

Mor har alltid sagt att jag ska resa mig upp igen när jag har ramlat, men vad mor inte vet att jag har ramlat alldelles för många gånger. Nu orkar jag inte längre resa mig upp, orkar inte längre kämpa.

Jag låter ödet få bestämma ...

/ Emma

My laptop is too hot!




Det här är en kylfläkt för laptop, som enligt tillverkaren helps reduce operating temperatures for longer life and improved performance, precis vad min f*ckad dator behöver! Finns en supärr för 400 kr om man har råd, men jag kör på den här - 149 kr med livtidsgaranti. Pappa får betala ...

Har ni too hot! datorer som behöver kylas ner kan jag vamt rekommendera denna på 24.se.

Dagens citat: slösa inte din tid på en dröm.

/ Emma



Shopping days..

Idag hade jag introduktion, försökte gå till sängs tidigt eftersom det började 9. Inte lätt och somna när man är van att gå lägga sig vid 3-4 tiden och har vänt dygnet upp och ner. Men det gick bra, vaknade redan vid 7. Tog sådär lite mer än 1 timma med information mestadels gällande säkerheten. Vi var fyra nya som satt där tillsammans, 2 av oss skulle få börja som kassabiträde och de andra två skulle få lära sig inom produktionsområdet, köket. Jag fick kassan och var även den som skulle få börja redan imorn också. Har i princip fått schemat för augusti månad och kommer jobba ungefär 3 gånger i veckan, ganska skönt det.

Thuy åkte till högdalen för att göra lite grejer, hon ropade med mig eftersom hon hade ett par skor som hon velat köpa fööör länge nu. Ville väl att jag skulle ta en titt på de. Så mötte upp henne i högdalen. Hela affären har 50% på skor. Jag hittade ett par fina vagabond skor som jag fick hem. Igår fick jag hem ett par jeans och ett linne. De andra dagarna jag varit ute har jag inte kommit hem tomhänt heller, så mkt som har spenderats. De 2500kr kontant som jag fick av mamma are all gone. Mitt bank kort säger snart error. så mer shopping kan det nog inte bli just nu.

Vi gick förbi butiken som har lite allt möjligt. Hittade en sparburk som både jag och Thuy köpte. Den är som en koservburk, så man kan alltså inte ta ut något så länge man inte öppnar och tar sönder burken. Dags att börja småspara tänkte jag. Om man lyckas lägga in lite mynt då och då så blir det i slutändan skitmycket ju.

Någon som vill donera sina mynt och fylla upp den lite? ;)




// Hang

Så Skönt!

Hej kära barn..skit skönt å va ledig idag faktiskt..har bestämt mej att ligga hemma och lata..har inte mycket att skriva eftersom det inte har hänt så mycket på sistånde...

Eller jo...hehe nu börjar de igen..Jag ska också till London..Najs va...biljetterna var hur billiga som helst!
Egentligen vill jag spara pengarna till Thailand.. men ush fan de får bli de..kan ju åka typ mars april till Thailand annars..Men jag vill NU NU NU..Ta mej till mitt liv i KohSamui some!!!!

När jag e ledig har jag skit mycket jag vill göra...Noppa ögonbrynen..fixa naglarna,, ansiksmask blabla..jag jobbar så mycket att när jag kommer hem käka duscha sen däcka..dagen därpå vakna sen jobba hinner aldrig fixa till mej
 :(..känner mej sååå bllää

Vet ni vad jag har märkt också..att jobba som frisör måste du se bra ut sj..kan inte gå till jobbet med luffar kläder..ofixat hår...frisörer ska va mode inriktad bla bla bla....så ibland när jag har mina vanliga kläder käänss de nejj.. jag ska ha på mej nåt lite mer extra.. vilket jag annars inte gör..går alltid runt i mina convers,,jeans sen nån top..men igår gick jag till jobbet med lite finare kläder och fixat håret.. jag fick värsta komplimangerna till å med från min chef.. så tänkte jag ...WTF e jag så ful annars hehe :P

åh vet ni vad!... jag e så glad så jag måste dela min glädje till er ;)..
Jobbade på cafe nån dag kom min chef från Haircut förbi och sa

-Anh!,,,Vet du att du e skit duktig!...jag ser det på folk du har inte jobbat som frisör i 15 år men med den självförtroende du har när du klipper kommer du gå långt!!!...

Svär vet ni hur det kändes... nej ni vet inte!!...

HIttade lite bilder från farsan data...

I Vietnam..Frukost med hanoi utsikt på hotellet..hehe ser ihop tryckt där!
Hotel


Mbk..Yup allt mat i närheten var mitt mohaha.. ser ut som jag ska bajsa!
anh

//Anh..

Jag ska bli läkare, läkare utan gränser!

- Vad ska du bli?

- Jag ska bli läkare, läkare utan gränser!

Det är mitt svar till den frågan. Folk reagerar olika. Men oftast med en aning häpnad,  och sedan dunkar de mig i ryggen och säger att jag kommer att klara det. Häromdan fick jag en annorlunda kommentar som lyder så här:
 
- Haha börja med att  stödja läkare utan gränser först.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den här kommentaren. Är det ett råd eller är det ett hån? Jag hoppas på att det inte är ett hån. Precis som alla andra har jag en dröm och förtjänar därmed stöd från andra, åtminstonne från människor som jag kallas vänner. Om jag uppnår min dröm eller ej är det en annan sak ...

Ibland skadas det inte att använda sig mer av det som kallas för vita lögner för sina medmänniskors skull.

Min ambition är att bli läkare.
Det är inget jag bara pratar om.
Jag kämpar förgäves bakom kulisserna.
 

Ordspråk:  sikta mot sjtärnorna så kanske du hamnar i trädtopparna.

/
Emma



I got a job

Yes people, jag har skaffat mig ett jobb. Mc donalds i sickla centrum, Emmas lilla förtjänst som rekomenderade mig det. Ganska nyöppnat litet ställe som verkar ha det ganska lugnt jämfört med restaurangerna i stan iallafall. Så bra timing också, har kunnat resa runt och njuta av sommaren och när kusinen åkt hem har jag lyckats skaffa mig ett jobb på drygt en vecka? Tror jag har ganska tur med det också.

Inga fler rastlösa dagar anymore. Dessutom har jag ju såååå mycket som jag vill köpa och inskaffa nu under hösten. Och vi får inte glömma resan till London också ;)

Im HAPPY and kinda excited..


// Hang

Wake up sunshine..

Vaknade up för ett tag sen. Just nu sitter jag i köket och äter min frukost som består av två mackor med marmelad och ost o skinka. Drink, my own ice tea that i made. Pretty good actually.

Fint väder idag, solen skiner. Tjejer, ut och promenera idag eller? 


// Hang

RSS 2.0