JAG VÅGAR INTE KOLLA KONTOT!

Emma

Imorn Över

Fan va jag kommer att vara hjärndöd på tentan imorn. Jag kan inte sova. Jag är för överansträngd. Men jag hoppas iaf på en mirakel imorn. Tänk att vakna efter 4 timmars sömn och vara pigg som en nötkärna. Ä, tvekar om det e möjligt...
Hur som helst så e jag fri imorn.

Emma


Gud va trött jag e

Jag känner igen den här känslan. Så här känner jag mig varje gång innan tentan...
Och varje gång kämpaR jag förgäves, avskräcker att inte lyckas. Vad är egentligen mening med att må dålig, och i slutändan ändå inte uppnått något. Igår kom jag på att jag faktiskt har ett val, att jag jag själv kan påverka mitt liv. Men frågan är om jag vågar ta risken?

Emma


Confession

Okej I erkänner that my engelska sucks.
Emma


Let's talk English

Today I have been in the libary, from 9 in the morning until now, 9 in the evening. Accually I didn't plan to go home but the librian got mad on me and through out me, and my stuff. I guess she wanted to go home to her ...books. When I got home, I recognized that I didn't bring the keys with me. My house through the windows looked spooky dark. They already went to bed...

Tried to call my brother to open the door but the idiot never heard me, instead my father heard me. He opened the door and let me in. Lucky me, or not. My father was of course not very happy. Are your brain made by tofu? he asked me. I know what you think. O yeah, I got absolutly a wonderful father.

Tomorrow, I going to the library. The day after tomorrow I going to library. And the day after after tomorrow. Jihaaaaaa!

Emma


back on track?

Emmas inlägg gjorde mig smått sugen på o blogga ja mä. Hehe tjejer ska vi inte ta o återuppta våran underbara blogg hära? Det har ju varit en låååång paus sen vi alla var aktiva?

Nu är hösten här och snart vinter, ush. Jag vill bara fly utomlands när vintern och kylan närmar sig.
Vill ju som vanligt dra till kusinerna i Usa, men lär nog inte bli av för ska ju dit på sommaren då kusinen gifter sig, suck..

Idag är jag ledig, eller "ledig" skönt att inte behöva gå till skolan och sitta på en föreläsning på 3h. Istället ägnar jag tiden hemma idag med plugg och mat, ska försöka ta och städa rummet lite också.

Äh, nog skrivet tror ja.. got to do what i have to do now..

// Hang

Rekord många läsare

OMG! 13 personer har besökt vår blogg. Tack tack för att ni rekommenderar...
Emma

Bloggen återupptas

När jag bestämde mig för att sluta skriva på bloggen trodde jag att mitt liv var slut på elände, men ICKE...

Mitt liv e BAJS, och jag behöver skriva av mig offentligt! Människor som pallar plugga, vart får ni orken ifrån? Är inte det sjukt jobbigt, och påfrestande? Tycker ni inte att det e sjukt mycket man måste trycka in i sitt lilla huvet?

Oj oj vad jag ogillar vetenskapliga artiklar. Ogillar ännu mera när jag måste förstå dem, skriva ner det jag har förstått (bäst för mig att jag skriver ner rät saker också), och dessutom under tidspress. I natt när alla andra njuter av att sovaaaaa ska jag sitta uppe och skriva på mitt projektarbete, kanske hinner jag med 2 timmars sömn innan jag måste iväg till jobbet. Vet ni vad? Jag har ett serviceinriktad jobb som kräver att jag konstant måste bjuda på mig själv upp till 110 procent. Och på kvällen ska jag fullgöra rollen av en SNÄLL storsyster som tar med sitt syskon till bio. Snacka om att hinna dö innan...

Dags att sluta vara duktig?

Emma


RSS 2.0