Dränkt i champagn

Precis kommit ut från duschen, tänkte att jag skulle passa på att lägga in ett snabbt inlägg innnan jag drar vidare till Flogsta grillfest på tak 11. Min hud bränns, hehe det e alkohol. Började morgonen med mackor och en flaska Asti, sedan det har jag druckit konstant...
Forsränning är verkligern överuppskattad. Fattar inte att folk snacka så mycket om det?! Folk med sina hemmagjorda flottar åker längst ån och så småningom kommer fram till "vattenfallet", där de ramlar av sina flottar och drunknar i åns äckliga vatten samtidigt som ett par proffs dykare hoppar ner för räddning. Fett med folk, ambitiösa folk som kommit tidigt på morgonen för att paxa en plats.
Vi tröttnade på forsränning och stack till Ica för att köpa grillkorv och potatissallad till Ekonomikumparken, hela Uppsala satt och hängde där. På tal om grillkorv och potatissallad, ätit det två dagar i rad nu. Gissa vad det blir för mat ikväll? Hahahaha grillkorv med potatissallad!
Emma - Ida, mitt svett luktar champagn.
Ida - har du inte tvättat håret?
... Ida e för fullt för att kunna tänka. Vi båda kom hem från den legendariska champagngaloppet på ÖG. Så jäkla kul! Just champagngaloppet lever upp tills dess rykte - glada människor, skumpa, musik och solsken.
Hehe mer pallar jag inte skriva.

/Emma

Kvalborg

Jag tror inte att jag längre kan röra på mig, en obeskrivlig träningsvärk till plågan. Kvällen slutade tidigare än jag hade räknat med. Tur det, för imorn ska jag ta mig upp tidigt och orka med allt. Vi började vid 3 tiden med förkröken i solskenet. Snacka om att hade tur med vädret, hade inte ens drömma om plusgrader. Sedan grillfest på Kantorsgatan, och avslutade det hela med V-dala.

/Emma


Tired for nuttin

Kom precis hem från jobbet, skittrött av någon konstig anledning. Har slappat på jobbet idag eftersom det varit så lugnt.

Gymmat denna vecka? Jo 3 grr redan. Fortfarande lika kul. Dessutom gör jag ju ingenting om dagarna så.

Mythu o Annie är på bio just nu, Iron man2. Hmm kommer inte ens ihåg om jag ens sett 1an.

Vad gör folket på valborg då? Själv ska jag jobba! men visst ska vi tjejer dra på GK på lördag? Right? ;)

Ser att vi har läsare i luleå också, undrar vem det kan vara? Någon vi känner ?

// Hang




Köttfärssås mms

Min magen skriker efter mat, jag ska nog dra och laga lite köttfärssås. Det var evigheter sen! Kom hem nu efter att ha suttit på BMC och väntat på Anh som dissat mig med ett sms - sorry baby, jag bangar. Suck, vill man inte så vill man inte.
Blir lite stressad av tanken att behöva hinna laga mat, diska, städa, duscha och allt annat innan folk kommer. Streeeess på högsta nivå!

/Emma


Vädret - Kvalborg

Grått som bara det!
Jag måste bara säga att jag e besviken. Slutat dagens föreläsning, sitter på biblan och väntar på Anh som ska göra klar sin tenta om två timmar. Väntan, wihiiie.
Varför inte plugga lite inför duggan den 11 maj!

/Emma


SKIT!

När jag anstränger mig får jag världens huvudvärk och idag kom det igen, vrf nu!!


Sagan om Valborg i Uppsala ...

Jag har bestämt mig för en livslång-minnesvärd-valborg i Uppsala!

Folk: - vad ska du göra?
Jag: - hehe jag vet inte, men jag ska skit kul på valborg.

Ett pre-valborgschema

Tor 29 april, Kvalborg - chill (+ förkrök?), grillfest och avsluta med kvalborg släpp på ÖG (?)
Fre 30 april, Valborg - ska försöka vakna pigg och glad! (vilket e omöjligt!), dra ut på stan för ankrace, forsränning och annat roligt som jag inte vet ännu, därefter kl.15-17 är det champagngalopp på nation. Händer sen? Grilla? Hehe, vet inte ännu men mat blire iaf. Sedan e det valborg släpp. Wohoooooo!!!
Lördag 1 maj - SOVA UT! Inget bestämt under dan men kanske, kanske blir det GK i Stockholm OM Emma inte har gått på konkurs efter allt ...
Söndag 2 maj - e man i Stockholm så måste man ta en sväng hem till mor och far (och ber om lite kontanter för överlevnad resten av månaden)

Valborg e helig (sen när då?), som många andra studenter har jag redan trykt på paus-knappen gällande studierna. Bra där! NOT! Kanske överdriver jag det med valborg i Uppsala, kanske inte. Vet ju inte om jag blir kvar i Uppsala nästa valborg...
Men men valborg2010 - jag e så taggad att jag döööör!

Tack för igår
Lev för idag
Be för imorgon

/Emma


280410

Efter imorn kommer jag känna mig levande igen och jag LÄNGTAR!...

har inte skola förrän på Onsdag nästa vecka då dvs drygt en vecka utan att tänka på SKOLAN.. OMG FREEDOM!

De här dagarna har jag vart på universitets biblotek dag och natt, kan inte vänta tills tentan blir gjort imorn!

Kan inte klaga på vädret gick med jeans och kjorta idag till skolan och svettades som en gris!

Aja ska plugga igen innan jag börjar spåra ur!

Ciao


Utsliten

Har lyckat omfamna alldelles för mycket saker nu igen. Känner mig trött och sliten.
Tog en sväng in i Ica Lutis och köpte mat, 250kr!! Om jag hade tjatat på mamma pappa att skaffa mig lite fläsk, lite köttfär. Suck. Betalade 69kr/kg paprika idag.
Nästa vecka ska jag spela teater - en avundsjuk sjuksköterska! Vad jag behöver nu e en fin fin dräkt.
- VARFÖR SITTER JAG KVAR HÄR FAST JAG KÄNNER MIG SÅ STESSAD?
- FÖR ATT JAG INTE ORKAR LYFTA PÅ MITT FETA ASS TILL DUSCHEN.
Sömnig!
/Emma


Om man verkligen vill så...

Utifrån egna erfarenheter tycker jag att man alltid får det man VERKLIGEN VILL ha, för eller senare. Ju starkare vilja, desto snabbare. Jag tjatade om salsa tidigare, anmälde mig men fick aldrig en plats eftersom jag saknade partner. Nu har jag hittat en partner, betalat kursen och ska börja mitt första efterlängtade pass den 13/5!

Våga drömma. Vilja. Satsa.

Ska ta en liten powernap, sedan cykla iväg till Flogsta och spela lite brännboll och grilla lite soja-korv (typ all mat jag har kvar hemma). Den här månaden går min eko inte ihop alltså, dyra resor, shopping, utgång, valborg. Redan betalat nästan 500 för alkohol ...

/Emma


Utmattad!

Som sagt döende resten av veckan, har vart aktiv från 9 tills nu..!


TAPIL

Jag känner mig paff...
Inga känslor som helst om hur det faktiskt har gått, väntar nu nervös på resultatet som kommer ut om två veckor.
Varför jag?
Varför inte jag?
Konkurrensen e hård. Över 500 personer befann sig på plats, kvalificerade och icke-kvalificerade. Alla hade samma mål som jag, nämligen att skriva till sig en personlig intervju. Jag undrar faktiskt om alla VILL lika mycket som jag?
Jag har lagt ner min själ i det här inträdesprovet.  Må min själ förbli välbehållen …


Den här låten gör mig på bättre humör!

/Emma

One time

U guys remember?


DÖD

och döende resten av veckan!!!

Hihihi

Sitter och äter  en Ben & Jerry's 'WICH. Gud va god den e, mycket godare än den nya med peanut butter i fyrkantig förpackning. 29kr! och smakar bajs. Tänk på det ni som funderar på att köpa den!

Upptäckte när jag kom till Stockholm igår att batteriet på telefonen hade tagit slut. Bra timing nu när jag behöver den som mest. Jag e onåbar under hela dagen idag, och nu vet vet ni det. Om ni vill mig något, facebooka!!

Redan hunnit med en sväng i Farsta centrum på morgonen. Big löv til Gina! Rea på allt! Med mors bankkort i handen var jag tvungen att shoppa loss. Eller orka överdriva med "shoppa loss", hittade ett par plagg som var användbara.

Jag känner mig små stressad, fattar inte varför jag sitter här och blogga då? Måste hinna dra mitt arsle till Aktiva, å jag orkar inte ...

/Emma


Extra Ching Ching

in the pocket...

Som jag alltid tycker att naki e dum i huvudet när han står i tunnelbanan på väg till jobbet 1 timma för tidig för han har tagit fel på tiden, What goes around Comes around heheh hände det mig idag. Men ingen fara blev en hundra lapp rikare, på tal om det så jobbade jag extra idag.

Haft fullt upp hela delgen, och när jag e tillbaka till uppsala bli det RÅPLUGGA.

Har köpt mig en ny kärlek, skit snygg kläning dör för den.

Aja ska sova nu Ciao!


Stockholm

Det blir en sen buss till Stockholm...

/Emma


NEULASH!

HEHE skulle ta en powernap men först måste jag gå egenom mina favorit bloggar!

Var nämligen inne på bobbys blogg har funderat ett tag på neulash, när hon blondinbella skrev det på sin blogg ville jag ha redan då, JAG SKULLE DÖ FÖR NEULASH! Men den e helvetes dyr!

Det är tydligen ett serum du ska dra på dina fransar på kvällen 1 en månad så kommer de bli tätare och längre!
Det e ju fan ett dröm för oss asiater, och den verkar pålitlig tycker jag.

Älskling om du läser detta vet du vad jag önskar den här månaden!!!!
love u...;)




230410

Bestämde mig för att åka til stokholm igår trots allt!, nu e jag skit trött! hämtat paket från Hm, storstädat rummet och hjälp mamma att laga mat. Fattar inte hur hon kan vart uppe sen typ 7 och håller på fortfarande.

En stor fråga e hur vi ska få plats med ALLA KLÄDER när van kommer hem, nu ligger det en del kläder hemma, har en del i Uppsala van har kvar sina grejjer ush fan och nu e gaderoben propp fullt, har till och med vikt alla mina kläningar för få plats så synd att en hel del ligger prislappen kvar! och skorna ligger i lådor ush...

Nu ska jag försöka ta en powernap,,,,


Preklin

Bara för att man åker hem varje helg hittils så tror de att man kommer hem den här helgen också. Snacka om frihet alltså, så typiskt vietnameser säger jag bara.

Idag ska jag på Preeeklin. Imorgon BJ? Och det hela slutar med att Emma går i konkurs. Lingonvecka, pallar egentligen inte göra ett skit men saker och ting e uppskriven så bara att följa.

Nu ska jag ta och betala lite räkningar och bli fattigare än jag redan e. Två resor e bokade, inget sommarjobb ännu! Niceee!

/Emma


Okej då ...

Nu lägger jag in ett ordentligt inlägg. Det var ett tag sen jag skrev sist ...

Haft otroligt mycket att göra, men frågan e om jag hade gjort något av det? Svaret e så sant som nej jag har inte gjort ett pisst den senaste tiden trots att jag tillbringat timmar efter timmar på BMC. Behöver hämta mig själv inför nästa vecka, och näst nästa vecka.

Feeling the pressure!

/Emma


$$$ $$

Äntligen!!

/Emma


Stockholm?

Ska jag ta tåget idag eller imorn? :S


Valborg!

Först tänkte jag fan ingen asien valborg i stockholm så kom det upp igår hehehe... Men de fest i jönköping och helsingborg... nååhh tjejer hhehehe nån taggad?


Härligt väder

Fick hjärtattack när jag såg snö. Fy faan!!!

Känner mig så trött. Har varit uppe sen sju och försökte att läsa lite inför seminariumet nu på eftermiddan. Kanske för att jag e trött, eller om jag helt enklet e dum i huvud men fattar verkligen vad jag läser. Jag vill bara sova.
SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOSVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA
SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOSVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA
SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOSVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA

Jag orkar ïnte.

/Emma


Blupp blupp Emma ordbajsar lite

Skyndade mig hem för att hinna med tvättid klockan 12. Vuxenpoäng sa Ida, haha hade själv verkligen inte tänkt på det att det e alltid mami som sköter det annars.

Snart löning! Inget ätbart i kylskåpet längre.

Jag har en hög med saker att göra men jag gör inte det, istället känner mig rastlös och uttråkad. Om jag bara kunde följa mina planeringar skulle livet förenklas betydligt...

Imorgon ska jag spela fotboll ute!! Det ska bli kallt!

/Emma


Slappisdag..

Gymmat, drog till stan en snabbis. Sedan hem för att äta middag, ngt som jag inte gjort på länge. Mkt roligt o sitta o snacka med mamma/pappa faktiskt, när man väl kommer överens med de dårå. O en kvällprommenad med tjejerna till hagsätra, sedan tillbaka o iväg till Annies syster i Svedmyra. Mkt skönt och bra träning. Fler promenader tack!

Sitter vid mitt skrivbord o ser chipspåsen mitt framför mig, frestelsen är stor men NEJ!
Åt ett äpple ist..

Skulle ju egentligen egna eftermiddagen till o läsa lite teori. men men.. det sket i sig.

Bedtime ;)

// Hang






200410

Jag e skit irriterad på Shutter island! diskuterat och krigat med klasskamraterna alla säger att han är en patient på spykhemmet men jag tror fortfarande på min teori att de försöker göra honom dum och han spelar med. Hoppas jag får bekräftelse annars går jag runt och bara tänker på det!

Tenta pluggade idag på karolina rediviva kom hem och tog en powernap nu e jag Pigg igen...

fint väder men tråkiga sverige har inte mycket att erbjuda ...

Kolla vad jag hittade i skansen!


;)

Wohooo, nu har mitt efterlängtade tillstånd kommit hem. Dags o sluta lata sig o plugga lite hära ;)

Känner att jag behöver shoppa, inget speciellt som jag vill ha men bara gå runt o se vad som finns. Är sugen men måste nog spara pengar. That sucks!

Löning nästa vecka typ, who cares. Pengarna ska rakt in i sparkontot iaf. Saknar fortfarande min döda iphone som ligger hemma o ruttnar. Man känner sig lite handikappad när man haft en o inte har samma funktioner på den gamla ruttna mobilen. Behöver den mer än man tror. Ska nog skicka iväg den till min kusse som kanske kan fixa den i Usa ist. ;(

Pappa fyllde ju år i lördags o hade fest med gamlingarna. idag har vi köpt hem en sen tårta som vi ska smaska i oss sen. har även köpt hem lite chips som kvällssnacks.. Hehe


// Hang

Mumsig




Ska kolla på shutter island Ciao!


Alvedon

De kommande dagarna kommer jag att behöva äta Alvedon för att dämpa mina huvudvärk. Mycket att göra ...

/Emma


190410

ytterligare en dag med sol men varmt e det fan inte.

helgen i stockholm har vart underbart, har hunnit fixat naglar och håret heheh ni vill inte se mitt hår just nu! Och vart i skansen , betalade för att komma till akvariumet och då måste man gå förbi ormarna aa med min jävla fobi dog jag nästan ush ryser när jag tänker på det, jag tror att jag svimmar eller får hjärtinfrakt ifall jag skulle se en eww..

Bestämde mig egentligen att köpa klackar i thailand för 1000 kr kan man få riktig fina där och ingen annan har, och sån snäll man och manipulativ som han är lyckades jag få hem ett par killershoes som 700 kostade de innan men rea 30% på bianco så han ska va glad att jag valde något billigt!
Idag bjuder sambo på Persiskt mat mmmm...










Salsa!





Emma ska börja på en salsakurs som startar den 26e april.


Its got to be food ;)

Just nu sitter jag i köket för mig själv o äter nattmat, det bästa jag vet. Not good jag vet, ska sluta med det. Vi har en fjärde dels pizza kvar i ugnen men jag valde ist att knapra på en morot, ett äpple o lite skorpor med te. Nyttig va? Gott också!

Det är ngt med mig o mat. Alla som känner mig, till o med de som inte känner mig förknippar mig med mat?
Denna vecka har jag varit onyttig till max, på gymmet 1gång. ångest? Njaa..

Tycker synd om chefen som under de senaste 2veckorna krigat i kööket nästan ensam. Koken stefan som skulle vara hemma redan har ju påverkats av askmolnen uppe i luften. Stackars människor som har fått sitta i upp til en timme för att få lite take away mat. Han är så stressad att han nästan vill gråta ibland. Kom hem o berätta att jag tyckte synd om chefen, då fråga min mamma vrf? O sa men då förstår ju han hur de som arbetar krigar. O det är sant!



Me miss, friterad glass ;)

Time to get ready to go to bed!

// Hang


Min hjärna säger kokooo

Jag tror att jag blir koko av att bara stanna hemma med mor och far över en helg ...

Eller så inbilar jag mig? Nu sitter jag iaf på bussen till Uppsala, vet att jag har tjatat om det tidigare men jag älskar verkligen den här bussresan till Uppsala. Ett par tanter, tio stycken, har varit på köpresa i Stokcholm och skaffat sig varsin silver påse. Och de pratar som små flickor. Söta.

Jag har varit duktig på att spara pengar den här månaden. Har fortfarande mer än 500 kr kvar hehe utan att gå back ett öre! Men måste bli duktigare. En tjej i min korridor säger att hon klarar sig på 5 tusen. 5 tusen! Hur då, frågade jag. Hon bah - jag köper inga kläder. Men men jag köper inte kläder heller. Som sagt, jag ska bli bättre om tjejen kan kan jag också.

Och förresten, ni som vill ha en fin kropp borde börja cykla. Hehe egna erfarenheter (jag har XS nu för tiden)

/Emma 


Salsa!

Nästa gång jag drar till La Isla ska jag kunna dansa salsa då. Funderar på att ta en kurs? Tycker verkligen om salsa, det är den typen av musik och dans gör en så himla glad.

Nuu nu nu vill jag bara sova. Snark*

/Emma


Mc Donalds

När man bestämmer sig för att söka sommarjobb på Donken och Burger King då e man fan desperat ....

Om ni undrar vem som söker så e det jag som är desperat, pga alla kommande resor. Ingen arbetsgivare kommer att vilja ha en  sommarvikarie som åker bort halva sommar så det gäller att inte vara kräsen. Suck suck, mycket att ha i tankarna nu när man e stor.

Salsa ikväll?

/Emma

Mys hihi

Det blev en sen middag med ris och makrill i tomatssås som jag köpte från Lidl för 8kr. Lade till lite fisksås, lite chilli och det smakade plötsligt som 80kr hehe. Sitter nu på mina kuddar på golvet  (ALL BY MYSELF) och njuter av roibos med mjölk. Mys!

Jaha, då var det redan fredag imorgon, snacka om att tiden rinner genom fingrarna. Jag har inga planer på att åka till Stockholm den här helgen men eftersom miss MyThu hade lovat mig en drink på Fridays så är jag tvungen att ta mig hem ju. Ja miss Mythu, och miss Hang, är ni inte SNÄLLA mot mig så ringer jag och snackar lite om livet med era päron hahaha haha.

/Emma


HUNGRIG

GIVE ME




150410

Fan! det regnar i uppsala, e lite skade glad med tanke med folk här i uppsala tror att det e sommar.
Bara för solen dyker upp går de i tuna kläder solar och äter glass, HAHAH jag visste att det här skulle hända.

Idag blev det sallad för mig, gott men föredrar pizza istället egentligen men men hehe...

Imorn blir det stockolm efter föreläsning längtar!




Puss


Steget till vuxenvärlden!

Håller på att tvätta just nu, emellan åt har jag hunnit städa rummet, dammat och damsugit lägg tillbaka allt i ordning.

Mitt emot min Ica jag har vi ett Torg, nu när det är varmt har grönsakståndarna öppnat, kände mig riktig rutten och gå dit ensam och välja massa grönsaker för jag ska börja käka hälsosam istället för träna hehe dvs ej pizza, cola och godis ja ni vet.
Kände att jag fick en vuxen poäng där;)

Och ni anar inte hur billigt det är! Fick hem en Isbegsallad,gurka,apelsin,citron och lök bara för 24 spän inte ens en isbergsallad kan jag få för 24 spän på ICA, är överlycklig hehehe..

nej nu ska jag ta och gå in på studera en sista gång hörs sen!




Hungrig

Men ska ej äta, få dö av hunger elelr nåt. Som mamma säger så som du äter på kvällen inte konstig att du går upp i vikt, så nu ska jag ta första steget och krympa min magsäck!

MINA VÄNNER!

GLÖM INTE ATT DET E SISTA ANMÄLNINGSDAG TILL HÖGSKOLAN IMORN!!!

Är så jävla trött

...att jag inte ens orkar lyfta på röven och laga mat när jag e vrålhungrig, kom hem och satt på soffan och glodde på väggen i 20 min bara så där. Så trött är jag

Jag vet inte vad det e , eller jo jag tror jag vet men oftast brukar jag aldrig va så här speciellt när det e så fint väder ute.

Ni anar inte vilken lögnare jag e , jag skulle ju börja träna? igår var blev ingen träning för jag tyckte att jag hade ont i huvudet så slapp det och drack kola istället, vad händer idag? köpte en fet godispåse på vägen hem. JAJA måste ta tag på det snart

Längtar tills min man ska komma så vi kan promenera i solen och äta glass, som våra gamla dagar. Det var längesen vi hittade på nåt förutom att gå på stan och käka på restaurang förr gjorde vi massa, men det kanske tyder på att vi har kommit över det stadiet, vilket jag absolut INTE vill!

Känner mig så duktig för att jag e i skolan typ hela dagarna..



Ses!


Träningsvärk och lite till

Varken tid eller ork att skriva, nu ska Emmaaa sovaa!



/Emma


;)

Ser man på vad Anh har fyndat, själv gick jag förbi stan en snabbis idag innan jobbet o fick hem två överdelar.

ÅNGEST ÅNGEST, vad vill jag? Fortfarande? Looks like economics it is. I think?
Sökning är väl sisådär klar, men det känns fortfarande som om det saknas. O tänk ifall jag inte kommer i i något av mina val då? Nää ska sitta o kolla lite till så att jag känner mig nöjd.

Tog med mig körkortsboken o skulle läsa på jobbet, öppnade tyvärr inte boken. Men ska nog sitta lite med det ikväll. Måste ju komma igång snart.

Fint o härligt väder de senaste dagarna, me liiike. Pengar kommer o går, verkar dock gå mer än vad som kommer right now. SUCK

Jag är OLYCKLIG. Min Iphone har kraschat. Går liksom inte o starta den. Någon som kan hjälpa?
Den har ju varit lite cp sen i början redan. hmm....What todo?

La familia + kusin som var på besök i somras


// Hang

:(

Jag tror att det är nåt fel med mig en gång i månaden får jag världens huvudvärk att jag vill gråta det dunkar och gör ont känns som jag vill Dö. Tog en alvedon nyss hoppas det blir bra snart annars sprängs jag!

Shoppingen idag


Ciao!


SKIT GLAD!

ni anar inte hur mycket jag har fyndat idag, visar senare ska laga mat nu


PUSS!

känner mig...

nördig, har suttit framför datorn ända sen jag kom hem från skolan typ snacka om massmedia gör vårt samhälle till ett risksamhälle! (vilket är bevisat)

Dagens träningspass varade i 15 min jag tro mig im verry verry proud jag som inte ens orkar springa i 1min.

50 sits-up och 12 mins intensiv kropps rörelser( med det menar jag att jag låtsats springer och viftar höften hit och dit), jag tror att det hjälper hehe känns som det aif. Ska be syrran fixa Jumba till mig jag älskar att dansa så varför ej kombinera ;)...

Jag var tvungen att lämna tillbaka lite grejjer från shoppingen för att kunna överleva månaden kände jag, men ändå beställde jag massor från hm, jag e riktig shopping sugen nu för tiden speciellt fina vår/sommar kläder har kommit...

nu ska jag försöka hitta nåt rolig som kan underhållade mig i den här hålan..

Ciao!






Galenskap

Idag åt jag sur pastassallad till luch och råa pannbiffar till middag. Det låter galet men inget jämför med Anh Pham Le som försöker få mig ut på promenad nu klockan 23.00. Svaret e självklart NEJ, jag är lite kookoo men inte så ...

Tränat som djur idag, och dessutom börjat med att cykla till BMC. Träningsvärk i f*cking sitbenet.

/Emma

ps: Anh min älsling promenera försiktigt.
(GALEN)


halloj

Ja återigen tjatet om klackskor!

De senaste tiden har jag funderat på att köpa ett par ordentliga klackar inte för hög så jag kan gå ut och festa med. Har trots allt inte festat med klackar över 1 år tror jag.

Blir så avundsjuk när jag ser andra tjejer gå de ser så kvinliga.

Och nu har jag hittat ett par som jag e storm förtjust i, de e från mixage för 1000spän lite dyrt tycker jag men som sagt skulle jag satsa på ett ordentlig par så.. kan ej vänta tills på fredag och pröva de hoppas de sitter bra :D



Hungrig...

men ska banta :(.. har käkat endast en macka idag hehe och en daim :D sedan blir det bli kyckling file med LIS.

ska försöka träna senare också.. och ja jag ska tränna hemma..

skaffade facrbook för nån dag sen jag funderar redan ta bort den, fy vilka bilder man e taggad på SKIT FULA.
och sen e det för mycket privat där inne... inget för mig

VILKEN VÅRKÄNSLA! det va skit varmt idag kände att jag kunna gå i shorts och tröja hehe..

imorn blir det redovisning på seminariumet, och min scenskräck hjälper inte direkkt.

får höras senare ska ta och duscha



Ciao bellas!


april

Ja tillbaka till det vanliga livet är såå tråkigt. Vad har hänt med oss? Vi med våra alkohol. Göteborg är ett minne. 
En gång aldrig mer så. Men vi var ändå grymma or not (Hang är inte inräknad).

Friday's nästa vecka?

Vilat har man gjort men dragit till gymmet? NEJ! Jag lever i mina drömmar och vill inte komma till verkligheten. 
Men helgen är slut och måste ta tag i saker o ting. Pallar ej.

Jag o Mythu bakade kanelbullar idag. De solade bara lite för länge men det gör inget för Annie gillar mulatter haha

Kan väl oxå bjuda på lite bilder.


Hang röd efter en shot


Miss Mythu väntar på lapdance



Ska vi dansa?


Vem är främlingen?



En till främling?


Natural beauties


Beach 2010!!

Tog en sväng förbi H&M idag och hittade dugliga bikini och lite annat, dessutom present kort på 100 kr vid köp av 400. Vilken tur va! Imorgon e det skola igen, lär bli mycket att ta igen med tanken på att jag ej har rört böckerna en enda gång under hela året. Ingen motivation att plugga nu precis, vill åka på semester ...



Kikade in på ojah och blev plötsligt stressad av högskolesökandet, även jag behöver en back-up plan.

/Emma


Mad and kinda sad

Jaa på vägen hem från jobbet så snackade jag med Mythu, hypade till om att dra ut söder bara för en natt. Men min pappa sa ju förstårs nej. Det är sådana grejer som gör att man verkligen VILL flytta hemifrån, kunna ha friheten och göra de spontana grejer man vill. Just nu litar ju inte han på mig alls, dont know why. Han hade till o med pratat med Mythus pappa om Göteborg innan jag fick mitt svar. Ringde hem till Annie när vi låg hemma hos henne en slappis dag. Hur gammal är jag egentligen. Varje gång man ska hitta på ngt, öhm vänta..  måste fråga mamma o pappa? WTP?

Är ganska trött på det, Vill flytta NU NU. Bara de kan släppa taget om mig lite granna skulle jag må hur bra som helst. Njaa kan även förstå de lite också. Kom ju trots allt hem vid 3tiden igår efter att ha tagit en drink på fridays o hamnat på collage av en slump. Alkolisten Mythu fick ju sin straberry daiquiri till slut. Jag drack en god straberry cheesecake btw ;)

well well, måste lägga mer tid på sökningen till högskolan nu när det bara är 5dagar kvar. Träffade på mammas kompisar häromdagen på väg till jobbet som tyckte att jag såg rundare ut. Gymma är fortfarande roligt men om det hjälper det vette fan ;)

Hittade en bild på hur smal jag var en gång i tiden, ok little too skinny. sommaren 06 tror jag, me in san fransisco med kusinens kompis/pojkvän.

 

// Hang



100410

Idag har det varit en familje dag, åkte till skärholmen C med farsan syrran och kussinen och henne unge.
Gud vad stor hon har blivit, hon börja fatta och svara tillbaka när man snackar med henne.

Köpte en cykel till henne, hon blev överglad. Och till mig själv blev det kläning,short, linnen och bikini nu har jag zero på kontot undra hur jag ska klara mig :(

Det finns så mycket finna sommarkläder nu och så fiina vilket gör att jag vill ha sommar NU!

De senaste dagarna har mina närmaste  klagat på hur jag ser ut vilket fick mig faktiskt att må lite dålig, jag har alltid tyckt att jag väger mer än vad jag gjorde förr men tycker inte att det e så farligt men nu när jag står framför spegeln ser jag bara bristningar och celuliter och nej det e ingen bara spegeln utan, när jag handlar så blir det storlek M nu för tiden aja jag ska inte sitta här och klaga utan göra nåt åt saken well well...

Imorn är det jobb som gäller sen ska jag plugga hårt efter allt lov och lat

NATT!


F*CK REALITY

För mig till en värd där bekymmer inte existerar och drömmar förverkligas. Dit vita sandstränder sträcker sig över oändligheten och solstrålar som försjunker i lyckan. Förse mig med en dag utan jämförelse och ångest.

Enbart ljudet av ett viskande hjärta – bra jobbat hittills!

/Emma


Skönt att vara aktiv igen

medans de andra är ute och "slänger pengar" sitter jag här och försöker överföra mina 100tals bilder till den här datorn och det har gått säkert två timmar ush så många bilder, dags att köpa en egen hårdisk till de.

Otrolig rolig att kolla på gamla bilder, nu vill jag inte vara för personligt men fan va ful jag åldras hehe.
till med de fulaste bilderna för tycker jag att de har blivit snygga nu, allt i från dragen och kroppen har förändrats.
......ahhh vad skönt att släppa det hehe

nu har lilla jag också skaffat facebook hehhehehe,, och alla som skrattar shut up!

Fan e hungrig ska be mamma fixa PHÖ ;)

Ciao!


:)

Finaly e jag hemma, visste ej att jag hade föreläsning igår e skit ledsen att jag missade den :(

Gud vad jag drömmer mig bort hela tiden, tänker helt mycket på sommaren och resan jag vill dit nu!

Sen har man massa att göra på G, nej nu ska jag ta en powernap!

nu e det min tur att bjuda på bilder :)

Elin och Van



Shapno,Elin,Anh,Son


Cool bild



ELin,Shapno


E det sånt man gör på fester nu för tiden?

ELin och Van


Och självklart en bjudande bild till sist!


Ciao!


Upplevt min första operation

... och det fantastiska var att jag INTE svimmade haha. Jag har haft tur med praktik/studiebesök/whatever/you name it och fick uppleva det mesta, undersökningar, lagningar, rotfyllningar, till och med en operation.

För bara en vecka sen visste jag knappt vad jag egentligen ger mig in på. Parodontologiska sjukdomar, para…paro… sjukdomar what? Nu kan jag allt som flytande vatten. Visst har det varit intensiv vecka med tio timmars stående varje dag, men så värt så värt så. Man lär sig mycket på en vecka.


BORSTA MJUKT ANNARS E DET RISKT ATT NI BORSTA BORT TANDKÖTTET SOM ALDRIG VÄXER TILLBAKA. ANVÄND EN FTV-TANDBORSTE, ENLIGT TANDLÄKARNAS REKOMMENDATIONER.

Nu för tiden kretsar bloggen alltför mycket kring studier, karriär och inte minst hahaha depressioner? NERDY! Välkommen till Emma’s liv. Det händer att jag klämmer in lite party då och då, försöka iaf men inte VILT som tjejerna. Man lever ju bara en gång i livet.

Precis, bara för att man bara lever en gång i livet ska jag dra och läsa lite inför högskoleprovet imorgon.

/Emma


Äntligen

Har varit internetlös i en vecka, känns som jag har got lost men nu har jag läst egenom bloggarna.
Låter som tjejerna har haft en otrolig rolig helg och med massa fina bilder :), ska ta och ladda upp mina när jag e hemma.

Jobbade hela föra helgen sen drog vi till asiatfest, det var okej och stället var litet.

Och tack vare festen kom jag hem utan min röst, och nu sitter jag här och hostar till döds.

Utgång med Emma.


Ciao bellas.


Stoppa tiden



Herren är god, mina fötter värker som i helvete efter att ha stått i tio timmar. Amalgam, komposit, krona och pelare ...
Så främmande men ändå så bekant.

Betyder det att jag är på rätt väg?

/Emma


back to reality

Nu är man hemma igen efter en awesome helg i Göteborg. Hade fantastiskt roligt med tjejerna o guysen som vi umgicks med. Ska egentligen ligga o sova nu eftersom jag är trött, men vill gärna dela med mig lite av helgen.

Vi kom till jönköping under eftermiddagen, bilturen tog 2.5h så det var olaglig körning dära. Åt på en thairestaurang och sedan åkte vi vidare till värnamo där vi stannade under natten. Snarare Forsheda dårå. Tog det lugnt under kvällen o umgicks med film och mys.

Nästa dag var det borås. Killarna skulle spela volleyboll (de kom ju sist) hade sådära på cuppen. Kvällen tillbringade vi i borås där vi förfestade innan trädgårn. Miss Hang shottade 1,5 mintu and needed no more. Halvsov men vaknade till när det var dags o dra. Miss Mythu o Annie ville visa vad stockholmare går för eftersom någon hade spridit rykten om att stockholmare var grymma. De ville ju självklart leva upp till det, men slutade med att de båda spydde minst en påse var om inte mer. På vägen mot gbg hade båda deckat totalt. Mythu nyktra till medan Annie fort var fucked up. Hehe a memorie to remember ;) Vi kom till slut in o hade det superkul. Clubben var dock inte så stor som jag hade förväntat mig.

Next time, drink less girls ;)


- Annie med sin godispåse o Mythu som stolt visar upp hennes spya.



Us girls med Dj quality ;)


Prioriteringar

Ikväll ska jag läsa tills ögonen slutna. Minns inte när jag somnade till en bok senast, inte konstigt med tanken på att jag inte vidrört något annat än kurslitteratur på evigheter. Läsa, lustigt val! Mina kompisar är ute och röjer …

Vad är viktigast just nu? Jag har mina prioriteringar, prioriteringar som är kryddade med en aning själviskhet.

Funderar att söka  ett annorlunda sommarjobb för omväxlingens skull. Jag tjatar och tjatar om att få arbeta med människor. Om det är så jag vill? Måste sätta mig själv på prov för att få mina frågor besvarade.

/Emma


Kan inte bli bättre

Hosta. Alvedon. Rusch Hour 3.
Vad mer önkas!


Därför blev jag sjuk?

/Emma

On the way

HEHE EMMA NYFIKEN VA?
JUST NU ÄR VI PÅ VÄG TILL JÖNKÖPING, THEN WE ARE OFF TO GBG TOMORROW. SKA BLI RIKTIGT ROLIGT. SYND ATT INTE ALLA VI TJEJER ÅKER ;( MEN NI FÅR FESTA LOSS I STHLM IST.



Question!

Vi har en hemlig läsare från E-tuna. Vem e du??

/Emma

Done

Sitter hemma och dricker te med ingefära och honung, stackars mig som är sjuk. Blev inte mycket bättre av att komma hem med (svart-taxi) mitt på natten hehe. Van att stänga dörren lite hur som helst och det väckte farsan som blev skitsur - KOM INTE HEM NÄSTA GÅNG OM DU SKA VÄCKA MIG! Rädd? Jaa. Bajsade nästan på mej. 

Resorna nu i sommar är bokad. Jag är så glad. Nu gäller det att hitta ett sommarjobb och samla ihop $$. Det lär blir en dyr resa trots allt ...

Glad påsk på er alla!

/Emma


Nästa Stockholm Centralsstation

/Emma


Det föroväntat...

Jag visste att det skulle anlända jättesnart men hoppades på att det skulle dröja sig en aning med tanken på att jag ska tillbringa mitt lov i  Stockholm. Halsen kliar, febern stiger ...

Naj nu måste jag packa och kanske äta något, bussen åker snart.

/Emma


Intensiv vecka

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag, så mycket har jag haft för mig. Först och främst vill jag börja med att berätta att jag och Anh GICK UT för oss själva igår. Först åt vi en fin middag, synd att ljudnivån var överdrivit hög att vi knappt kunde höra våra egna tankar men men. En drink, två drinkar, och en till... kvällen slutade med att vi hade skit kul. Men det värsta var att jag skulle obligtoriskt moment kl.8 idag, vaknade vid 7 tiden efter 4 timmarssömn medan grisen sov vidare. När jag kom hem vid 13 tiden hade min kära Anh vaknat och städat! Naaaw, tänkte jag men min fina tankebubbla sprack när hon tvingade mig att laga mat. Hehe slutade med en bitter Anh käkade nudlar.

Imorn är det påsklov för min del, ska nu försöka fixa allt annat innan jag åker till Stockholm.



/Emma


RSS 2.0