Happy for a moment..

Kom hem från jobbet för inte så längesen. Suttit o pratat med mamma o pappa de senaste två dagarna. känns faktiskt jättebra. Den första dagen hade ju jag ett syfte med o göra det, nämligen att fråga de om göteborg. Pappa fattade direkt att jag hade något. Hehe well de sa nej, men det blev ett ja nästa dag. ;)

Hade min lediga dag igår o gick förbi stan en snabbis innan träningen. Fick hem massa baskläder som jag behöver. Självklart blir man glad, but just for a moment.

Nu har jag även anmält mig till traffikskolan, ska börja övningsköra när tillståndet kommer. En Tv har jag pratat om LÄNGE, den kommer snart hoppas jag. O biljetterna ska väl bokas SENAST Imorn?

Well well, läggdags nu. Gonatt världen!



Hem imorn...

Känner att jag måste underhålla bloggen, det e ju ingen annan som bryr sig om de annars :(

Igår kom emma förbi mig vi skulle egentligen bara ut och käka men det blev visst mer än så. Drog på kårfest i snerkels eller hur det stavas. Jag tror att jag äntligen har börjat uppskatta de festerna, tro eller ej du måste va FULL för att tycka om de, för då blir allt rolig. Och förvånadsvärt hade jag riktig rolig igår bara jag och emma.

Imorn blir det föreläsning sedan hem till stockholm, syrran e hemma också gud vad skönt! Fast jag ska jobba fredag lördag söndag :(



Ciao


MITT NAMN ÄR FREDRIK

OCH JAG SKA HEM TILL JOHAN!



/Emma

En glad Anh

Idag är jag pigg och glad:D, sov ända från 10 till 9 idag.

Jag har varit så himla duktig idag vart i skolan kommit hem och tvättat, städat(damma, damsugit och moppat) sedan tagit tag i saker jag skulle ha gjort längesen som sätta in money in the bank, skickat in seminarium uppgift som jag missade och skrev till jenseneducation på grund av mina registrerings uppgifter varit knas.

Igår var jag duktig och gick på en extra föreläsning, det var bara hälften av klassen som var där. Gick därifrån besviken och kände att jag inte fick så mycket inlärd som jag trodde. Idag hade vi samma föreläsare och gissa om hon inte upprepade allt som hon sa igår från extra föreläsningen, jag ville ändå inte gå där ifrån efter halva tiden för jag vill inte heller missa om hon skulle ta upp något viktig men NEJ fyfan asså.

Väntar på Emma ska komma det har gått 1h20min men hon e fortfarande inte här, fastnat i stan kanske?.

Nu ska jag ta och koka te efter har fått sms av henne precis att hon har köpt en FET semla.

Puss och Hej!

Hittade lite bilder från karros 20års dag.



Sharing..

Sitter på jobbet o har sjukt tråkigt. Folk svarar inte, påsklov för vissa kanske?
Har faktiskt inte suttit här på jobbet med Emma på riktigt länge här kom jag även på. Vi jobbar ALDRIG tillsammans numera ;(, and i kinda miss that. Kommer inte ens ihåg när det var sist?

Hursomhelst nuttin todo, så ville dela med mig två videoon här.



Min nya favvolåt som alla säkert redan har hört..Visst är on grym?



Sååå sött o rolig att jag måste dela med mig ;)

Äntligen...

Får jag vila, är sjukt trött med tanke 3 timmars sömn i fredags fyra timmar sömn i lördags och 7 timmars sömn idag känner att min kropp är riktig uttmatad.

Lördagen var helt underbar, Var hos karro och firade henne rolig att se henne full. Det va längesen ja träffade de också lilis mage har blivit riktig stor, längtar till hennes babyshower och söta helena e detsamma fast hon släpper loss nu å karro förbli karro ;) Ville verkligen följa me de till chaplins jag fattar inte att sånt ska hända hela tiden två fördelsedags barn firar på en och samma dag. Var hos son ungefär 12 hahah snacka om alla var fulla, fick bland annat se lite strip show.

Jaja nu skriker magen är SKIT hungrig!!!

Ciao

Hahaha bästa reklamen



Bakis tack!




Öööögh mitt huvud...

Haha nej det här inlägget är bara för att jävlas med Anh. Big löv!

/Emma


Ångest inlägg

Om jag inte va tvungen och sitta här och plugga skulle jag hitta på nåt spontant skit och göra!
Hästen mythu och jag hypade upp varandra för ingenting hehe...

Jag fattar inte varför jag inte har någon alls koncentration jag hatar mig själv varje gång när jag tänker på att jag måste plugga! de e skit.

Imorn åker jag iallafall hem till mor och far inte för jag hinner vara med de speciellt mycket jag får skuldkänslor när jag tänker på det.

Ska nämningen åka till min älskade karro i rinkeby för att fira henne, i cant wait de kommer bli super kul.
Son fyller år så ska försöka fixa och trixa så jag hinner förbi dit en stund kanske.

Nu ska jag plugga all night long och till alla som är ute och fiestar hoppas ni blir bakis imorn mohaha.


26/03/10

Sitter kvar i uppsala och ska plugga åker hem imorn istället!..

Ciao


Skatteåterbäring

Hurra för pengar från himlen! Synd att allt går till sommarhyran ...

/Emma


Money

Jahapp, idag vart det löning. Niice niice. Skulle beställa biljetter ju, men det slutade med att det får vänta. Imorn ska jag o Thuy upp TIDIGT!. Kom på o fixa pass också? shiett...good luck to me, jag som ändå är van att få sova ut. :(

Mkt som behövs göras = mkt utgifter.

Körkortstillståndet är skickat. Min shoppingperiod just nu och även traderaperioden. Sedan biljetterna bland annat.
Sugen på göteborg? Javvist. Frågan är om ekonomin tillåter. Även the parents. Farsan har ju lite cp ryck nu om man kan uttrycka sig såå..

Well well, goodnight!




Exhausted

Skit lön, skit CSN, den här månaden har jag verkligen inte mycket över att använda. Nu måste jag skaffa mig ett extrajobb om jag vill leva ett normalt liv.
Pengarna går åt ...
Jag har lagt ut tillräckligt mycket pengar på framtiden, hoppas att denna blir värd. Förresten jag har ju lite skattepengar att hoppas på. Alla verkar ha fått den men inte jag. Snacka om att ha myrori brallan!
Trött
/Emma


Skit dag!

Krigade hem från syrran och stefani igår för jag skulle ha föreläsning idag, ville ju vara kvar men nej.

Vad hände när jag kom till skolan då?.. Lektion är inställd pga sjukdom? SUCK!

Syrran ringde idag och snackade om mina skatte pengar, hon lurade mig att jag skulle betala tillbaka 3000 spän men alla som känner Van vet att hon e sån som alltid säger motsattsen när nåt bra händer. Hon är bara bitter att hon får 0 tillbaka . OCH JAG MOHAHAH förvånad över hur mycket jag fick tillbaka ...

nu ska jag ta och plugga hejdå barn!


Älskar mina sommar bilder!


Våffeldagen

Ni har väl inte glömt att det e våffeldagen idag? Ät er några våfflor med sylt och grädde och sedan bege er till gymet haha. Nu ska jag plugga lite, rapportskrivning del 7 av 13. Ikväll blir det våffeldagsfirande i Floggan ...



/Emma


Polygami?

Är människan av naturen polygami men har formats av samhällets normer att vara monogami? Jag har alltid trott på monogamitet men efter en konversation i korridoren får mig faktiskt att börja tänka, eller snarare undra om vad som verkligen är sant. Något svar förväntar jag mig troligvisst inte ...

/Emma


Tre inlägg om dan sen e jag nöjd

Hahaha nytt mål ...
NOT!

Emmorna är bäst. Emmorna har klarat duggan. Hahaha haha. Den här kursen rullar på som en dans, eller e det Emmorna som e genien? Haha!

Nu maaaaaaaaaaaaaaaaaaat. Vad sägs om pasta med kyckling ocg tomatsås? Sägs Mmmmss, mms till allt!

/Emma

Illaluktande bakterier

Igår odlade jag bakterier. Idag hade de vuxit ihjäl sig och jag var tvungen att räkna antal bakterier i fem stycken agarplattor. Den första hade 7 kolonier, den andra 39, den tredje 356 och den sista runt 4000. Haha tänk att jag hade suttit och räknat ...
Och illaluktande var dem.

Nej ni vill inte se bild...

/Emma

LIFE SUCKS!


LIFE!

I know life sucks sometimes, but my life sucks pretty often right now..

Its still all good, but somethings got to do.. SOON!

Konversationen

- Kan man förbereda sig inför det oförutsägbara?
- Med lite stöd, javisst!



Jag är trots allt en vanlig människa. Tanken att behöva förverkliga det omöjliga drar och sliter i mig men jag är lång ifrån att ge upp. Tacksam över att omgivningen reagerar positivt och entusiastiskt. Det förser mig med trygghet och mentalstöd.
Min dröm, andras förtjänst …

/Emma


Längtar tills solen ska dyka fram

Härliga sommar bilder.






DONE

Alla som säger att tatuering knappt känns förtjänar en FET box från mig!

TRÖTT

äntligen klar med tentan!

sov inte förrän sex i morse sedan plugg hela dagen idag också!

På bussen

Sitter på bussen till UU, tycker att det är bästa tillfälle att skriva lite. Men kanske inte skriva blogg precis för en sommarjobbansökan väntar på att bli skriven...

/Emma


Orkar ej Ordbajsa Bjuder på HÄRLIGA bilder.

HEHE FjortisBild för 2 år sen tror jag



Larv i Bangkok, Syrran sa att hon skulle käka den här gången men det är upp till Bevis!


Utgång Bangkok


nån som vill dit tjejer?


Natt marknad i bk


Mina fina a la foki mode


Fina bruna jag som leker alan ballan



Godaste Tom Yum i hela världen!


Vietnamesiska Sommarvårullar och Pho! in bk


Och så klart mina fina bruna ben

JAG VILL HA SOMMAR!

Visst är man glad att solen o värmen komer fram. Idag kunde man verkligen känna värmen.
Men jag VILL HA SOMMAR..

Var i stan med emma idag, hon skulle ju shoppa. Kom inte hem tomhänt utan hittade en del basic grejer som man behöver. Me happy, det blir man alltid när man shoppar. Sedan vart det jobb. När jag väl kom hem o testade kläderna kommenterade mamma om hur rund jag blivit, hon tycker även att jag blivit tjockare sens jag kom hem från usa också?

- WHAT? jag som ändå drar o gymmar? .. Hmm whatever

Gymma är roligt nuförtiden. Köpte min lilla vattenflaska idag också. O gissa vad stefan på jobbet gav mig, ett lås till min garderob.. Hehe jag antar att jag klagar rätt ofta hur jag o syrran tjafsar om just kläder. But no more, hon får se till o frågga!!!

Jensenkampen med skolan en vacker vårdag..


// Hang

Våren knackar på min dörr

Termomertern visar 14+, helt otroligt! Njöt av färsk bryggdkaffe under solskenet, kände hur det brände lätt på huden och tänkte för mig själv - den här känslan har man saknat. Våren kanske har anlänt tillslut!

Kom till Stockholm igår, sur, bitter och arg för pappa har skaffat ytterliga lite onödiga möbler till hans eget hem haha. Jag tog ut min ilska-utan-anledning på min stackars familj. Skrek. Grät. Oförklaligt beteende. Pappa sa till mamma - jag slänger ut henne om hon fortsätter klaga på mig. Haha men bara till mamma, inte till mig. Nu vet jag iaf anledningen ...

Skrev klart det sista på rapporten om proteinsseparation. Inget mer plugg för tillfället. Inget jobb imorgon heller. Enbart ledig tid. Om en stund ska jag dra till stan och shoppa. Gaaaaaaaaaaaaaaah, alldeles för länge sen jag köpte kläder. Det kliar i varenda cell i kroppen, längtar oerhört!

/Emma


Internationella handel högskolan

Sitter just nu i jönköpings internationella handelhögskola och pluggar med syrrans sköna vänner.

Idag ska vi nog bara sitta här de har after work buffe i olearys fast vi orkade inte röra oss dit.

Syrran har tenta på lördag tycker synd om henne aldrig sett henne plugga så här.

jaja ska kanske ta och köpa en kebab tallrik HAHA aa de har kebab grejjer i hennes skola good va ;)


Ja!Ja!Ja!

Jag ska praktisera på en tandläkarklinik v.14! Jaaaaaaa! Jaa! Ja!

/Emma

Sparkar mig i baken

... och önskar mig lycka till imorgon.
För engångs skull känner jag mig ovanligt lugn inför ett prov trots att jag började plugga igårkväll efter att ha tagit en powernap. Klockan var 20.30!

Jag har klarat mig igenom alla kurser hitills och är mig nöjd med mina insatser.

TRO PÅ TUREN
LEV PÅ HOPPET

/Emma


Hemtenta!

Sitter ihop krymt på syrrans sköna böna soffa!

Bestämde mig hastigt igår att jag skulle åka till syrran och stefani, eftersom jag inte har skolan förrän på torsdag nästa vecka. Men inlämning på hemtentan är redan på tisdag.

Sista buss/tåg som åker till jönköping från stockholm är 16.45 annars finns det bara natt tåg eller buss vilket jag vägrar. Slutade kl 3 spang hem på 25 min va hemma max 5 min och packade endast mina böcker inte en ända strumpa eller nån slags av kläder har jag med mig, kutade som fan till tåget som åkte från uppsala 15.53.
Hade en kvart på mig i när jag var framme i stockolm för att springa till bussen. Fattar inte hur jag klarade mig.

Har varit en intensiv dag idag, vart i skolan med syrran från 10 till 7.
Det e sjukt tycker jag fast effektiv, inte för jag har gjort så mycket men försökte lite i alla fall.

Har varit förbi tatueringsstudion idag snart blir det GJORT jag e sjukt nervös inte att jag är osäker utan smärtan.
Som naki säger vill man va fin ska man lida pin fast än han är helt emot att jag ska göra, och som man säger är det din kropp eller hehehe..

Nu sk jag ta och plugga hoppas jag!




IMORGON BLIR DET SHOPPING I STOCKHOLM

Tack för den fina presenteten tjejer!



/Emma


När jag var barn

När jag var barn sov jag ofta över hemma hos mina kusiner. Deras mamma, min farbrors fru jobbade då som lärare. En lärare i Vietnam på den tiden undervisade i alla ämnen men min moster var inte specilet duktig på att rita. En gång bad hon mig att rita en fågel i hennes lärarbok ...
Jag ritade en fågel, finaste jag någonsin kunde. Sedan lämnade jag tillbaka boken till min moster. Hon stirrade i boken och utbrast - MEN HONG, JAG BAD DIG ATT RITA EN FÅGEL INTE EN GRIS!
....
Det var inget skämt! Hon tyckte det, än idag retar hon mig med att förväxla en fågel och en gris haha.

/Emma


old times..

Hehe satt mig på datorn i vardagsrummet igår o hittade lite bilder från de goda tiderna..





party time elleh?

En ledig dag

Gud va trött jag är, träningsverk men ändå inte. Känns som man har tränat så mkt att man knappt känner ngt nu. Så duktiga som jag och mythu har varit såå, gymmade faktiskt från i söndags. Så imorn blir det nog vilodag.

Var o åt lunch me Mythu idag, en runda på stan också. Long time. Träffa på en kille som jobbade på donken men fick typ "sparken" som gick runt i gallerian. Hälsade lite snabbt o så, o det visade sig att han inom 5 månader redan blivit team chef o grejer sedan han börja jobba där i höstas. Han säljer nämligen el o undrade även om jag var arbetslös. hm.. funderar på om jag ska testa på ngt sånt? Det lät ju intressant.

Nu kan man söka högskola igen. Ska verkligen ta mig tiden o söka lite. Nu vill jag plugga!

// Hang

Om jag bara fick sovaaaaa

Iuuuuuuuuuuuu, jag googlade på aminosyra och fick fram den här



..äckligt coolt fan. Någon som vet när en aminosyra med oladdade grupper protoniseras? Nej, för man behöver helt enkelt inte veta det. Jag hatar Metabolism seminariumet jag har imorgon. HATA HATA HATA, VILL SOVAA!

Huhuhuhu

/Emma

:(

Jag åt dinkel med biff och tomatsås, pastasallad, 2 kycklingklubbor och drack 2 glas havremjölk
... till middan.

Fortsätter det så kommer jag att gå upp i vikt!

:(

:(

:(

/Emma


lonely im mrs lonely

... i have nobody 4 my own


Dålig uppdatering..

från alla oss tjejer,och statistiken har inte sjunkit alls! Not bad stalkers ;)

i fredags var vi som sagt på Ping, dagen efter åkte jag och farsan och köpte en Lcd.
Med mina egna pengar! min första teve, jag och syrran ska egentligen dela men hon ska ge mig pengarna senare än så länge har allt kommit från min egen ficka!

Låg hemma i min stora säng och glodde på min 40 tum hahah gissa om jag kände mig highlife!

Jobbade i söndags 11 timmar fyfan vad trött jag va, åkte till uppsala samma kväll!.

Imorn ska vi få tenta frågorna fan va nervös jag är. Annars har jag bara varit hemma och sovit idag, men nu ska det bli intensiv plugg hoppas jag!




Viva Brasil!

Sambareggae, baile funk och capoeira ...
 
Precis vad Emma har gjort idag! In i hörnan med Vans Zumbaaaaa hehe. Paret hade med sig sin lilla son till träningen, såå himla söt. Han satt med hörlurar och lekte för själv medan föräldrarna dansade. Ahwww!

Provsmak på capoeira



It's a kind of fight, but fight for the liberty ...
Nåt sån, intrsuktören berättade värsta storyn <3

/Emma

Döda pixlar

Min dator har pajat, blått lodrätt treck tvärsöver skärmen. Huhuhuhu huhu, snacka om att vara olycklig ...
Googlade lite och fick fram att det har något med att pixlar har dött. Tips - massera skärmen med en bit tyg, har man tur återupplivas pixlarna igen. Hmm massagen tar sin lilla tid, men jag testar gärna ...

         =         LEDSEN EMMA


Innan jag somna...

...känner jag en stark längta att slänga in några ord på bloggen. Bloggen har sen när-då blivit del av min vardag. Jag skriver av mig stressen, ångest och allt annat som berör min gråa vardag. En vacker dag om många år kommer att läsa igenom allt vad jag har skrivit och upptäcker ... upptäcker vad får vi se då!

Det e något med tjejerna och Ping ...
Vi skulle fika men end up på Ping. Alkisarna beställde flera drinkar medan jag var starkt inställd på att fika och nöjde mig med en latte. Skit snack, skit snack och mitt klagande om livet. Tröttnar själv på mitt klagande, hur orkar andra med mig hehe?

/Emma

12/3-10

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar till jobbet här. Efter jobbet tror jag det blir fika kväll med tjejurna om det blir av som vi tänkt. Och efter jobbet igår drog ja o Mythu till gymmet. Hon kom med en påse från gallerix som var en present från Trieu till mig. Väldigt fiiiin, me liike alot.

Blev även bjuden på middag hos Thomas o Nicko. De ville ju gottgöra mig eftersom de inte kunde komma på middagen då jag fyllde år. Stekmat vart det, very inpressed with good food. Sedan överraskade de mig med en tårta också, vill bara säga TACK. Väldigt gulligt och jag uppskattar verkligen det!




Well well, of to work!

// Hang

Gå och häng er!

Jävla syssellösa idioter som har fest på en torsdag, fattar ni inte att folk faktiskt sitter och skriver rapport!! Jag är så arg, så arg ...



/Emma

Slagsmålsklubben



Nu mitt i stressens tid har jag bokat konsertbiljett ikväll. Jag ska på Slagsmålsklubben efter läxhjälpen jippieee. När ska jag plugga? Den frågan törs jag inte svara på, ist får jag lust att skrika på mig själv - GÖR DET DU SKA FÖR I HELVETE!

/Emma

...

Ibland upptäcker man att alla bitar i ens liv har fallit på sin plats och allt är perfekt. Men det ögonblicket försvinner snabbt och plötsligt som det anländer när man egentligen hoppas på att det skulle vara för evigt.

Det goda har sitt lilla pris. Inget händer om man inte ens försöker. Jag är sådan person som inte kan syssla med samma saker under längre tid, och mitt kort varaktiga intresse gör mig nojig. Nej! nu är det  alldeles för fint väder för att känna något obehag.

Jag drar och pluggar lite innan läxhjälpen ikväll.

/Emma


En trött hang..

..Som ska skriva ett kort inlägg innan läggdags. Kom precis hem från jobbet efter en heldag på restaurangen. Imorn är det jobba tidigt igen.. Michelles barn är sjuk, IGEN. Ibland undrar jag faktiskt om hon bara frågar mig om jag vill jobba, tar hennes son som en ursäkt för att få mig att tycka synd om henne så att jag måste jobba. Av mina drygt 4 veckor hemma har hon hört av sig alla veckor, varav 3 gånger då hennes son varit sjuk. Det kanske är sant? or not.

I fredags fyllde jag 20, gick till systemet för första gången o fick mitt lilla GRATTIS. Hade min lilla middag och lite chilledill vart det sedan. Hade supertrevligt o jättekul med er tjejer and everyone else!

Fick precis en avi från posten, av EMMA? mhm wonder what that can be?

ok, ska dra duscha innan jag somnar. Gonatt människor!!!

Addicted

Sitter och kollar på nya svenska Hollywood fruar istället för att plugga! BAD GIRL

Men jag kan inte sluta älskar den här kvinnan hon e så jävla ball!



Dagens första inlägg!

Har fortfarande inte återhämtat mig eftet helgen, eller jo lite nu efter min powernap!

var på hangs galna fest som sagt Grattis gumman.
Jag tror att de sista shootade gjorde mig helt vimsig, alla andra var kvar och kollade på film efter att de är råfulla.
Medans jag stack hem.

Lördag ringde min kusin 9 på morgonen hon hade precis kommit hem från vietnam, stack dit och käkade Wtphö;)
tog hem lite mat från vietnam trodde ni jag fick sova? Nej var tvungen att tvätta, klippa farsan och hans kompis hår blabla hår hår hår.

efter 7 timmars sömn krigade jag mig upp för att jobba!
skulle packa med mig mat men hann aldrig för jag ville äta phö en sista gång!

kl 22.11 tog jag tåget till uppsala, kom hem käkade sov som ett stock i 7 timmar.

kl.08.15 var jag på föreläsningen till 10 kom hem käkade mackor sov tills nu!

Ush chefen ringde! han frågader om jag kan jobba på lördagar också? fuck u 4 real! pallar inte en dag till i kista! för långa arbetspass!

nu ska jag gå och laga mat HAJDÅ!




Dagens sista inlägg

Bakom den lilla människan gömmer mycket som driver henne till vansinne. Hon frågar om och om flera gånger om någon kan tala om för henne vad som pågår. Inget svar. Hon frågar igen - vad e gränsen mellan att gå vidare och att leva kvar i det förflutna? Hon tvekar om man någonsin får tillbaka de få tal goda minen man ägt, de fina minnen hon gång på gång tråna efter.

Den lilla människan mumlar för sig själv - det var så mycket enklare när man var barn. I det lilla dockskåpet fanns bara hennes regler...

/Emma


Ensam

Stackars mig, nu har jag jättetråkigt! Ingen i hela denna värld verkar vilja göra mig sällskap, jag som har så stor behov av att ha folk i närheten. Vad kallar sådana som jag? Kärleksfulla jävla. Aa, det låter bra. Borde kanske ringa och snacka skit med mina päron, sniiiiiff på mammas mat. De kommer inte att vilja snacka skit med mig ...

Gud va mätt jag e, kanske för att jag åt ägg till frukost. Kokade ägg i varmt vatten utan att det sprack! Jaaa, det gäller att kunna tekniken hehe. Hemtex har redan tagir fram påskdekoration med supersööta äggakoppar, och jag var så nära att betala 29kr/st (skulle ha 4 st) men lyckades behärska mig! Stolt!!!

Nu ska det pluggas, ska bullshitaa mer senare om jag orkar.

/Emma


Lördag

Vit marsmånad my ass, gårkvällen slutade med fia med knuff i form av små jägarmaeister shorts. Usch usch Emma!!
Vacker lördag
Solsken
Inget ångest
Och nu en promenad ner till stan.

/Emma


Bättre tider

Jag lider av världens huvudvärk!!! Har suttit på BMC hela dan och skrivit och skrivit som en galning, bara en rapport kvar innan jag får gå på helg med gott samvete. Fattar inte hur jag orkar! Hehehe för att jag älskar att lyckas! Godkänd på den senaste tentan förresten.

DET LÖNAR SIG ATT KÄMPA <3

Stannar kvar i Uppsala denna helg och därför missar min babe's födelsedagsmiddag. Jag e så ledsen babe! Ensam fredagskväll? NEJ! Emma har raggat ihop ett gäng till Sturegatan 14 ikväll, dricker lite öl, spelar lite spel. Haha Gleb (en maskulin kille) ska ta med sig sällskapspelet - TJEJKVÄLL! HAHAHA, hur kul e inte det.

/Emma


HAPPY BIRTHDAY!!


Hurraaaa för tjejen som fyller 20 år idag!

Love xxx
/Emma


Varning för sexiga bilder


Mästerverket - körsbärträd



En bild säger mer än tusen ord


22.25

Fick cp ryck att klippa lugg, vet inte om det e fult eller jag inte van?
Det var typ 1000 år sen jag hade lugg.

anyway imorn e det seminarium sedan direkt mot central stationen för att åka till Stockholm city!
sitter nu med ansiksmask på känner att min hud håller på bli smutsig HAHA..

ciao bella!


Fläskpannkaka

Funderar på att käka fläskpannkaka till middag.
Ikväll får jag sällskap av Anh.
Tur det!


Mmmms!

/Emma


God Morgon!

vad e de med mig och old times?




Ledig idag, eller ledig och ledig hemma plugg ...
Tvättar just nu har inte fått i mig nåt heller, måste ner till stan och köpa massa pressenter.

Old days

Istället för att plugga sitter och jag gör sånt ?




030310

Känns som jag kan sova HELA DAGEN, är så himla trött.

Vartit på föreläsning, pratat med studievägledare sedan köpt en bok.

Idag fyller kära far år, skrev grattis till honom och fick tillbaka sms Thank you very much sedan ringde han upp och sa visst e jag grym på engelska?..haha han e för rolig den tjockisen

känns så skönt att ha bokat de små biljetterna i thailand vi ska bland annat till Krabi och bo på ao nang? runt omkring där finns det massa fina öar som man kan åka med touren, sedan ska vi till pattaya alltid velat dit.
Föra gången när vi va i thailand va vi inte heller där och om vi har tid eller orkar ska vi till koh samet sist så blir det några dagar i bangkok med shopping.

Jag längtar men ändå inte har masssa att göra innan dess, så låt tiden rinna.....






Volontärarbete



Suttit på BMC hela dan men snart ska jag röra mig framåt mot Gottsundasskolan, där jag har anmält mig som läxhjälpare. Kunskaperna rör sig på högstadienivå, jag borde klara mig.

Spääannde!

/Emma

Disciplin Anh disciplin

Känner mig dum att jag inte ens har börjat plugga, kursen började för en vecka sedan och vad har jag gjort? INGENTING det får bli ett stopp!..Måste bli som förut igen!n ahhhh

som sagt jobbade jag i söndags, jag förstog varför han ringde mig. löne helg shit man blev nästan R#vK""""""d.
Kändes konstig att jobba igen hahah jag var skit nervöst inför den första kunden, men det va många man kände igen också. Inget och ingen har förrändrats där samma sjuka människor!, fick ett varmt välkommande också.

Just nu e jag skit trött kändes som jag inte fick nån sömn igår natt. Och jävla lingonvecka jag har så jävla ont i ryggen!!!!!!


Mjölkens fördel

Förtidens Cleopatra badade i mjölk för att få en vacker hy.
Nutidens Cleopat-Emma tvättar ansiktet med gammal mjölk för att hon e... snål. Inte ska man slänga saker i onödan?

Skojar bara!

Eller nej skojar inte, Emma funderar faktiskt på att göra det. Hehe jag e knäpp, jag vet.

/Emma

I depressionens tid



Straighten up little soldier
Stiffen up that upper lip
What you crying about?

You got me hehe...

/Emma

Depressed..

Morning pepps,

Sitter här vid köksbordet o har precis ätit min frukost, all by myself. Snö, snö o ännu mer snö. Fyfan va jag är trött på Sverigeväder, vill bara gå i ide just nu, o komma tillbaka när våren är här.

Imorse pratade jag med kusinen min, o hon berättade att min pappa o faster inte snackat sedan de tjaffsade om mig, alltså mitt fel! Vi låg sedan där o "tjafsa", fick lite tårar and i dont know why.. Känner bara mig för pressad just nu.
O vad vill jag? I dont know what i want..

Nu ska jag nog sluta deppa, att vi alla deppar gör bara att vi blir deppigare. Hela bloggen blir deppig o tänk ifall alla läsare också blir deppiga pga alla deppiga inlägg? Haha get it? Cherr up people!

Äh, man har ju sina perioder. Thats life. Men man kan se saker positivt, se det som en utmaning? Misslyckas man är det bara att ställa sig upp igen, att misslyckas är inte kul men man lär sig av sina misstag, right EMMA? ;)

Nu ska jag fortsätta städa min garderob som jag påbörjade med igår. Then work, kanske gymma? We well see.

Latero..

// Hang


1 mars

Ligger på sängen ganska trött men när jag blundar så snurra det saker i min hjärna som stör mig att kunna sova.
Som tur är jag ledig imorn lr rättare sagt idag. Annars skulle jag inte orka.

MyThu kom förbi mig igår och vi åt färska vårrullar sedan kladdkaka som vi båda var sugna på. Inga komentarer om den haha. Sedan så var det chill med musik. MyThu var fett taggad på att dansa.
Kanske ut nästa helg när Hang fyller år?

Verkar som alla är i depression perioden nu. Ni ville göra mig sällskap?
Livet har sina meningar och vi har våra åsikter om den. Med ett leende i vardagen känns det lättare.

Bloggar från min nya iPod. Är helt inne i den. Så det tog tid att blogga. Nää nu ska jag försöka sova. Sweet dream!

//Anniie

RSS 2.0