Hål i plånboken

Jag bränner pengar som om det vore gratis tidningar ...

Min lön den här månaden låg  på 520 spän, plus studiebidrag (den sista någonsin) på 1050 har jag ett kapital på 1570. Jag borde klara mig? Men vet ni vad det sorgliga är? Jag har shoppat upp mer än hälften mitt levnadsbidrag på tre dagar. Shopping är en drog. Man tror att man kommer över den så lätt men ej ...

Vad ska jag göra att jag är tjej.

Om min dag:
Jag har hittat en skitrolig japansk serie igår natt som jag påbörjade utan att kunna sluta. Det slutade med att jag somnade vid tre tiden. Somnade sent, vaknade sent. Vid 11 tiden kanske. Strax därefter kom en gubbe från ComHem och fixade en grej, Gick på jobbintervju. Shopping i stan. Hem och åt middag. Åt mycket för att jag inte hade ätit på hela dagen. Hang ringde, då var det dags för grillning, Åt massor igen ...


Och nu sova.


/ Emma

Grillning

God! så trevligt med god mat och vackra flickor. Eftersom jag är så jäkla matt efter igårdagens fulla aktiviteter bestämmer jag mig för att lägga upp lite bilder ist.
Niveeet, en bild säger mer än tusen ord ...













What a day!

Måste bara säga that I had a wonderful day with you girls today. ;)

Kom precis hem från grillningen med tjejerna och har precis städat klart det sista. Nu ligger jag i sängen med datorn på och ska checka in ännu fler efterlängtade studentbilder som jag fått från cherry.

Det har varit en fantastiskt dag. Började med att jag blev väckt av emma vid 12 tiden. Vaknade för att förbereda våran lilla brunch vi skulle ha ute vid gräsmattan. Lite för varmt vart det, så vi åkte till flatenbadet för att ta ett dop och ligga där och slöa ett tag innan grillningen. När vi sedan kom hem hade vi mkt och förbereda innan grillningen, grillstpättar, potatis, sallader, tsatsiki mm. Tog oss 2timmar att få allt klart innan grillningen kunde börja. Elin köpte med sig en vattenpipa som kom till användning också. God efterrätt hade vi gjort, nämligen gino och sedan tog vi ner min data för film. Mkt mysigt men mkt obehagligt av alla facking myggor som fanns runtomkring. Jag själv har nog minst 5 över hela kroppen fastän jag hade mjukis och tjocktröja, från pannan ner till tån. And btw så tror jag att jag har börjat få någon pollen allergi, har kliat sönder mina ögon de senaste dagarna, Inte kul! 

Japp det var våran underbara dag det. Mätta och belåtna blev vi alla, trots det har vi nästan lika mkt mat kvar i min kyl. Grillning imorn for sure girls? 

PS. Bilder kommer nog upp så småningom.

// Hang

...

Vad har Thuy har gjort de senaste dagarna? Spenderat mkt med Hang (varje dag, hon kanske börja tröttna lite). Hang har skrivit vad vi har gjort så jag behöver nog inte nämna det igen. Har inte varit hemma så mycket. Nice wether so why should I staying home? Därför har jag inte hunnit blogga heller. Havent so much to write either. Eller så är det jag som är så lat. 

Jag tar dagar som de kommer. Orkar inte planera så mkt. För planer funkar aldrig. Då menar jag aldrig. Kanske hänt en enstaka gång men inte mer..

Yes, She's tired of everything right now. She just need to sleep. Sweet dreams to u all.  //Anniie

Så flummigt

Jag har slitit hela dagen på jobbet. Solen brände sönder min hud, inget brännsår ännu men det kliar som i helvete. Förra inlägget skrev jag att jag diggar mitt nya jobb, tar jag tillbaka det nu. Tycker fortfarande att det e det mest betydelsefulla jobbet jag någonsin har haft men frågan är hur länge jag orkar hålla ut.

Tog en sväng in i H&M efter jobbet. Sale! överallt. Jag hittade en grön klänning, ett par flipflop de luxe, och en ögonfransböjare. Hade velat gå runt en stund men 4 timmar på jobbet hade tagit kål på mig.

Mina flip-flop de luxe



Mamma lagade nudelsoppa med anka idag. Godaste ever, elr kanske för att jag inte hade ätit något på hela dagen. Stressade med disken för att hinna åka och möta Isaksson i Medis, som var en halv timme försenade pga att Djurö-bussen fuckade up sig. Eftersom det var fullt med folk på Snaps gick vi upp mot Götgatsbacken, slog oss ner utanför Muggen och beställde var sitt vin. Kampade där i evigheter och snackade om allt mellan himmel och jord tills servitrisen slängde ut oss. Ställe skulle stängas, Promenad - föreslog min käre vän. Vi hamnade till slut på en uteservering vid vattnet där nära gamla-stan-bryggan. Klunkade i mig ytterliagre en stor och stark och blev så här flummig som jag är nu. Annars skulle jag inte berätta hela mitt liv historia ...

..... nånting ... nånting .. homosexuell. homosexuell

/ Emma

No life

Det går segt att blogga nu förtiden. Kanske för att jag inte har något liv. Jag och Thuy har i princip umgåtts varje dag sen jag kom hem från Grekland, jaa vi två som inte har något att sysselsätta oss med. De andra har ju jobb o sköta.

Veckan som varit har vi vart i stan och varit på bio. Även Mkt fint väder som gör att man inte vill stanna hemma. Vi såg bla den efterlängtade filmen Transformers 2 på smygpremiär, och sedan var vi tjejer igår och titta på den nya filmen The Proposal. Båda mkt bra filmer jag kan rekomendera er människor där ute. ;)

Vi var exempelvis idag i nacka forum, ett shoppingcentrum där i båda hittade grejer. Thuy fick hem en t-shirt och en väska som hon blev fett med nöjd. Jag lyckades köpa ett linne och en skitsnygg bh. 



Well, Nuttin else to say so im out!

// Hang

R.I.P MICHAEL JACKSON

Michael Jackson har avlidit av en hjärtinfark. Må han villa i fred den legenden ...

/ Emma


Emma filosoferar

Att vara medmänniska är svårare än man tror eftersom all skit som bär på mänskliga gener är så egoistiska, alla - det inlusiv Emma. Men egoismen behöver inte vara dålig utan helt enkelt ett försvarsmekanism. Människor strävar efter att må så bra som möligt och det lyckas man ganska bra genom att sätta sig själv i fokus.

Hang måste vara den bästa medmänniskan jag någonsin känner.
... hon säger - nää vi gör för ditt bästa och inte mitt.
Ringer du henne mitt i natten dricker hon kaffe för att hålla sig vaken och gör dig sällskap.
Gör din kille slut med dig säger hon - jävla svin, du behöver inte honom. Gör du slut med din kille säger hon - äh toffel, du behöver inte honom.
Fattar ni nu hur bisarr den här tjejen är?

Idag ringde jag henne klockan 12 på natten bara för att klaga att jag inte finner personkemi med en person, och hon lyssnade ...


Jag är en sån person som kan komma överrens med alla, oftast i alla fall. Men ibland finns det undantag som gör mig så osäker.
Ingen övverrenskommelse.
Klickar ej.
Uttråkad.
Då frågar jag mig själv, är det jag som är torr eller den andra som är torr? Nästan för enkel fråga för att besvara eller hur?


"Rädda Barnen ...
Arbetar just nu mycket med våld mot barn i hemmet. Över 200 000 barn i Sverige blir utsatta för hot och våld varje dag och bara 1/7 får den hjälpen som behövs. Och när dessa barn äntligen får hjälp måste de berätta sin hemska upplevelse för olika myndigheter om och om flera gånger ..."
Såret hinner aldrig lärkas innan det blöder igen.

Idag började mitt jobb för Rädda Barnen. Slitsamt jobb. Jag pratade och pratade. Det kändes så torrt i munnen. Och solen som lyste rakt i ögonen på mig gjorde mig yr. Ville svimma när jag lyckades ta mig hem efter jobbet . MEN här inne  kändes bra. Varmt! Uppfyllt med mänskiliga kärlek och förståelse. Jag kände att jag har gjort något vettigt. Inga hastiga bedömningar men detta kanske är det bästa sommarjobbet jag någonsin har haft.

Emma är så jäkla trött nu att hon inte pallar filosofera mer ...
Godnatt medmänniskor

/ Emma


What the..?

Fick precis reda på att min Faster och kussen missat flyget. De gick till fel terminal. Åhhhh...

Just nu sitter de och väntar på besked för andra plan till Philiadelphia för att hinna med planet till Sverige men alla plan är fullbokade. Fan va surt. Jag som varit hemma o städat, varit förväntansfull för deras besök och bröllopet i Tyskland.
Emma, dessutom våra efterlängtade kläder för den delen också.. :(  VRF händer detta ?


// Hang

Annow here!

Hhaha vill bara meddela er att jag inte har dott av svininfluensan!!!
Just nu e jag i bangkoks flygplats och vantar pa Flyget till koh samui,,, vart flygg blev installd sa far vanta 2 timmar extra!!

Har precis vart i hongkong obeskrivbar....otrolig fint!!...fasst dyrt som fasan.,,New york nr 2 fn...forsta daan jag kom hamnade vi i tsim sa tsui tror ja de stavades....hotollet var bokad innan vi akte nar vi kom dit var en stor besvikelse...tank er mitt i new york city finns det en 1000 ganger varre an rinkeby ....det var som ett hoghus bara med blattar de kom och erbjod hotell stirrade pa vart bagage..Direkt vi kom in va de brak...de strop varan skrek knulla din mamma a shit,,,vi alla kollade pa varandra och va skit radda,,,,Vi akte upp for kolla hotell rummet...hellt anorlunda ffran bilderna vi sag ja borjade grinna HAHAHA inte konstig att vissa recensioner jag laste stog ga inte utt efter 12 i kom dtt vid 12...sen som tur att ja borjade grinna fick vi halften pengar tillbaka...akte till en mycket fin hotell....fast dyrt som FAN....dagen efter letade vi ett annat hoteell vid mongkok..Ssom heter thhe Citywiew nara till allt fast fortfrandde dyrt...prack min lila budget jag hade planerat... Har skit mycket att beratta...laddar upp bilder a skriver mer nar  jag kommer hem....

Har klippt mej i Vietnam..skit fult och kort javla idioterr...ska leta  upp nat billig har extensions i koh samuiii

Vises om 10 daagar nar jag har blivit svart och mycket langt har!!!

//Love Anh


RECEPT PANNACOTTA

När Elin fyllde år åt jag världens godaste pannacotta. Gick runt och undrade vad de hade i som gjorde den oförglömliga smaken. Idag fann jag hemligehten och tänker dela med mig till er.

EMMAS PANNACOTTA
                                                                                                                                              

Ingredienser:
2 gelatinblad
5dl grädde
1/2dl mjölk
3msk socker
100-120g vitchoklad

Tillagning:

Fixa gelatin enligt förpackningens förbrukning
Koka upp grädde, mjölk och socker
Stäng av spisen
Tillsätt choklad och gelatin och rör om till det löst sig
Häll upp i portioner
Låt svalna i kylskåpet 3-4 timmar eller längre
Severa tillsammans med jordgubbar elr bär

Enkelt att göra och samtidigt såå gooooa. Jag åt två portioner, mådde dålig efteråt. Inte konstigt med tanken på att hela skiten består av en gräddröra. E man MythufrånStockholm vill man nog inte äta det tror jag.

Ett av tusen jobb som jag har sökt i år ringde idag. Äntligen! Imorn är Emma inte längre arbetslös, arbetssökande .. elr sommarlov som Hang säger. Dags att göra en massa ching ching.

Småsugen på att kolla på Step Up 2 ...

/ Emma


Whats happening?

Bloggen i konkurs eller? Hehe.. Näädå!

Helgen har varit chill med tjejerna med mkt skratt och flum humor från varenda en av oss. Tror jag har 6pack snart fastän all chips och popcorn täcker. Trötta och sega som vi varit samtidigt börjar rastlösheten komma. Vad ska man göra om dagarna? No plans at all..Ska inte klaga på att man inte har planer, det kan faktiskt vara ganska skönt att göra spontana grejer också.

På torsdag kommer faster och min kusin till Sverige från Usa, och då ska man passa på leka turist i sthlm. Sedan ska vi nog åka ner till jönköping och borås där de har andra släktningar. Nästa vecka på Onsdag sticker vi till Tyskland för bröllop och kommer under 2 veckors tid spendera tiden i Tyskland samt andra länder som vi förhoppningsvis kommer besöka. Som tur så har jag något att se fram emot iaf.

Jaja läggdags. Niite

// Hang

SKRIVLUST

Ångrar mig att jag satte på datorn. Kunde bara ha gått och lagt mig och få min skönhetssömn överstökat, men naaj jag var tvungen att checka mailet, facebooka och nua blogga. Min förtvilan om att inte har fått ett jobb måste har förorenat omgivningen. Känns som att jag bara har tjatat, och tjatat och tjatat. Flera stycken i bekantskapet har hört av sig och sagt att de ska försöka hjälpa till. Ibland driver jag om saker, men på ett tjatigt sätt att det slutar med att jag lever in mig i rollen.

Att leva in sig rollen, ni har väl också känt det nångång? Tjatade om det för min tjejer tidigare ikväll. De verkade inte förstå men aja, I don't care. Tacksam att de finns när jag behöver .. tjata. Jäkla va jag hade sådan skrivlust idag, orden bara rinner ut som vatten från kranen.

Lite kort om min dag så var jag på Shopping-runda i Kungens Kurva med familjen. Fynde massor handukar för 2kr/st från Ikea, som jag har tänkt att brodera på namn på hela familjen med gröntråd. Julklapp? Köpte också en databag från Citygross för det otroliga priset av 159kr! En databag för 159kr är sjukt, jättefin också. Fett glad!

Senare på kvällen drog hem till Annie för att umgås med tjejerna och för att få en skymt av hennes hehe syskon. Ja rollspel som blev reality igen ...
Jag hoppas att Annie inte börja tycka att jag är jobbig som tjata om det snart. I så fall får hon säga till. *Blink*

Imorn ska jag vakna fett tidigt. Hur?
Hjälp!

/ Emma


Sommartid

Mkt har hänt under de senaste 2 veckorna i mitt liv. Good and bad things.. 
En höjdpunkt som jag inte riktigt förstått är att JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Det känns som att jag fortfarande har skola, att jag bara haft en långhelg. Ingen skola och det är nu SOMMARLOV. Undrar bara hur länge det kommer vara, hur länge är mitt sommarlov denna sommar nu när man tagit studenten?

Det var en minnesfull dag, väldigt hektiskt dock. Dessutom var inte hälsan på topp. Fick två timmars sömn den kvällen, vaknade 6 för att fixa mig o möta upp klassen hos en klasskamrat för champange frukost. Sedan begav vi oss till sk. vitabergsparken där cermonin hölls med tal o prisutdelning och lite showande från lärarnas sida. Efter det var det skolan för lunch och tårta och sist invänta våran tur att springa ut. 

Värdens bästa klass, sp3F.




Redo för flaket! eller inte..


Man kom Sedan hem dygnsur av all ölsprutande. Lite mat i magen och sedan duscha för att gå ut och äta med jobbet. oh juste, packa skulle jag också hinna med. Stessigt värre var det.


Jag o Rebecka =)

Efter det skulle vi FESTA såklart..



Hemgång, hade en timma på mig att packa klart, beställa kläder från forever21 som kusinen skulle hinna få hem för att kunna ta med det till mig när hon kommer. Därefter var det Arlanda då planet åkte vid halv 7. Var så trött att jag somnade i bilen. När vi väl kommit fram till Grekland ägnade vi hela dagen åt att återhämta oss med sömn. Efter en sådan dag blev hälsan inte bättre inte. Blev ju lite sjukare men det förstörde inte min resa inte..

Karpathos..


En veckas semester med underbara emma och vi är hemma igen.

// Hang

Har alla dött elr?

Vad gör alla?
Varför har ingen uppdaterat bloggen förurom mig?
Vet ni att jag e besviken på er?
Har alla har dött eller Emma som inte har ett liv? 

Av någon jäkla konstig anledning har jag varit otrolig seg idag. När jag lyckades packa upp resväskan visade klockan mot kvällen. Kraxade karaoke en stund men var tvungen att lägga av eftersom min näsan var så täpp att jag knappt kunde andas. Jag är bara så förkyld att det inte är sant.

Mamma pratade om att resa till Thailand. Gissa vad jag gjorde då? Jo jag gick och sökte biljtterna direkt, men hon bah - hehe jag menar jul. Knappt varit hemma 24 timmar innan en annan resa dyker upp.

Så det var ungefär  min fredag.
Berätta din.

/ Emma

Hittade den här bilden när jag checkade igenom bilderna Hang skickade till mig från resan idag. En sjöstjärna människor!

MIN FÅNGST PÅ EN STRAND I AMMOPI

Emma e hemma

Just nu har jag varken tid elr ork för ett ordentligt inlägg, men kan inte låta bli att skriva några rader för att meddela att jag är hemma igen efter vår långa resa i Karpathos. Såg Mythus inlägg nu, alltid lika hemlighetsfull ...

Hehe så fort jag kommer hem till Sverige blir jag så stressad av att hitta ett jobb.
- Varför?
- För att jag är Emma Pemma Dilemma haha

Bjuder nu på några bilder från resan, fler kommer när jag orkar.


   

/ Emma


 

Lyx.

Om en vecka ska vi tjejer åka till ett varmt och härligt ställe.
Nej jag syftar inte på grekland, och inte heller på turkland.
Utan på något ännu bättre, jo nämligen kryssning till åbo.
Ja 24 timmar med mig, det blir väl bra bitches!
Inte för att ni vet något ännu, men när ni väl ser det här så bokar jag in er den 25 juni.
Ni kommer ha det mycket roligare med mig under en dag än på er weekend resa till kaapthalblalal. :)

y










//mythu

trööött

Jag har varit trött hela helgen trotts att jag har sovit ordentligt. Mår inte bra av att vara hemma så mkt. Måste ut till det friska luften. Drog till gymmet för att träna lite. Länge sen man tränade också och omg vad segt det gick.

Tjejerna verkar har det skönt och härligt.. Kan inte Sverige få lite sol nu då.

Thuy har inte orkat göra så mkt än att lata sig och kollat på film. The curious case of Benjamin Button, Perfume: The story of a murderer och filmerna är mer än 2 timmar långa. Satt där och höll på att somna. Var på bio med 2 kompisar och kollade på My bloody Valentine i 3D. Nice men de överdriver lite..

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag nog kolla på 2012 ;)

//Anniie

ROP FRAN KARPATHOS

ANH TYCKER ATT DU SKA UPPDATERA BLOGGEN SA OFTA DU KAN FRAN VIETNAM!

Det ar skit kul att veta att folk som har rest utomlands fortfarande lever och dessutom lever bra. EMMA och HANG har det super har i KARPATHOS. Lite besvikelse fran borjan men nu ... vill vi ej hem. Idag har vi varit ute i Town och at pa en restaurang vid hamnen. Sedan gick pa en shopping-runda. Ni dar hemma ska vara glada for vi har for fan kopt present till er!!!!

Lite kort om vra dagar.
Skit varmt att man inte orka gora nagot sa vi spenderar mycket tid vid stranden, undervattnet. Om ni undrar sa ja negerbruna e vi bada tva haha. Jag behover nog inte skryta mer :p .. HINNER EJ! Vi maste hinna kopa tva vattenmeloner och sedan hinna med bussen kl15 tillbaka till hotellet. Dar ska vi steka vid poolen och kaka vara vattenmeloner ...


Halsningar fran soliga KARPATHOS.
/ Emma

Uppdate from Kharpatos, Greece

Det var ett tag sen man satt vid datorn, ngt som man gor 24.7 nar man ar hemma. Lite skont ar det att komma bort fran datan samtidigt som man behover datorn for att checka mail osv.

Jag har det superbra har med min ba 8. Det ar supervarmt och skitfina strander. Undrar hur Sverigevadret ar hemma?
Och vad gor min sota Thuy hemma da? baby cus we are commin home soon.

More uppdate nar jag kommer hem for nu orkar jag inte skriva mer. :)

Ja tjejer, Gk nu pa lordag elleh? Go or stay home this time? BTW jag ar fortfarande sjuk. Dags for undersokning nar jag kommer hem dara, Suck

Hang


Hello Vietnam!



HAHA JAG LEVER och ar i Vietnam nu sa javla varmt haller pa do!!...ska inte slossa dagarna pa blogg inte..

e pa landet nu ,,ska aka snart till hanoi och ga pa natt marknad..imornm ska jag till min hemstad och BADA!!!!

...Maste passa pa GRATTA min alskade hang for studenten sorry for ja inte va dar hoppas du har de bast!!!

...Sen tog ja ju ocksa studenten i tisdags ...BAST!!... men arbetslos nar jag kommer hem blir de intensiv med arbetssokandet!...annars blir paappa sur hehe!!!!...SKA SOLA OCH AtA mej tjock nu fram over...

Tjockis ska ringa dej sa fort ja fixa nummer...saknar dej hehe...

Se u biatches // Happy annow

Shuuu huuuuuu!

Det var länge sen jag skrev nåt här.. Har haft ganska mkt på sistånde. Och tjejerna har rest. Rest bort till ett värmare klimat. Kvar är man i Sverige med regn under helgen framöver. Det stod så iaf. Idag var det fint väder.. :D

Många som jag känner tog studenten i år. Många utspring och mottagningar var det också men tyvärr kunde jag inte komma på allas. Var på mottagning i kalmar också. Sen efterfest. Och mina vita skor blev ju skitiga. Tyvärr så tog jag inga bilder, tänkte bara på mat då hihi. Skulle hem nästa dag för att komma till anhs mottagning men det blev inte som jag hade planerat. Sorry babe. Kom hem nästa dag. (Gone in 2 days). Tog flyg till sthlm och åkte direkt till Hangs utspring.
          
Först duschade man i regn sedan i öl på flaket. Och gissa vad. Mina vita skor blev ju ännu skitigare. Borde inte haft på mig dem. Får väl slänga de i tvättmaskinen IGEN. Var hemma i typ 2 timmar sen skulle man till GK. Emma har bilderna. Kom hem och däckade direkt typ. Lämnade en kompis nästa dag och jag var skit trött. Men sov inget när jag kom hem. Så är ganska trött nu.

Eftersom tjejerna är bortresta så blir det nog jag som kmr uppdatera bloggen om jag pallar. Ska lägga mig nu men vet ej när jag kmr somna. Peace!

//Anniie

Sean na Paul here make it HOT ya

Helt enkelt, min syn på livet

Om mindre än två timmar ska jag flyga iväg. För i tiden brukade jag ha fjärilar i magen men inte nu längre. Inte så jäkla konstigt det med tanken på hur ofta jag flyger nu för tiden. Just nu försöker jag tänka över varför jag hela tiden vill åka ifrån Sverige? Vädret förklara bara en liten del ...

Klockan är 03:08.
Kom hem från GK för en stund sedan. Jag har tappat rösten, min näsa rinner och fötterna gör ont. Det är resultatet av alla påfrestningar jag har utsatt min kropp för. Jag önskar att jag sov lite mer och hade på mig lite mer kläder när jag gick ut. Ja GK lär jag komma tillbaks om en vecka. Märker ni att jag använder ordet LÄR skit ofta nu för tiden i mina texter. Den där Hang har smittat mig, räcker det inte med förkyldningen och hostan?

Kort reportage om GK i dag så var det helt okej, kunde ha varit bättre om jag inte var så trött. Det e mina klackskor huhu. Varför kunde Gud inte ha gett mig några cm så jag slipper allt elände med höga klackar, många gånger på dansgovet kunde jag känna att jag ramla bakåt elr åt sidan. På dansgovet händer mycket, håller ni inte med mig haha? Jag tycker att det är fett sorgligt om tjejer som kommer till krogar för att finna sin prins. Ursäktar mitt språk samt min starka åsikt men prinsar finns nog inte på krogar, utan bara kåtbockar, elr vad man nu ska kalla dem vafan. Tro inte att jag har blivit utsatt för något sådan idag, är bara allmän irri. Jag är en sådan som dansar och har kul för mig själv. Ni läste rätt - jag har kul för mig själv. Alltid.

Packningen är inte helt klart. Jag ska nog checka ytterligare en gång.
Ha det gött hemma folks

/ Emma

GRATTIS BABES

Sist men inte minst ...

Hang och Cherry tar studenten om några timmar. Äntligen va! Tjejerna har fått vänta så länge. Det regnade i morse men jag hoppas att vädret blir bättre sen när ni ska springa ut, så vi slipper stå där utanför med paraply precis som på min ...

GRATTIS PÅ SUPER DAGEN MINA ÄLSKLINGAR!

/ Emma

The day.

Nu är jag uppe, eller vart uppe ett tag nu men legat kvar i sängen för att försöka somna om. Jag gick och la mig vid 2 och fick två timmars sömn sedan var det två sömnlösa timmar. Är det pga hostan eller studenten? ändå är jag så jäkla pigg. Tröttheten lär nog komma under  dagen. Hum... Jag börjar även bli riktigt  sjuk igen känner jag. Hostar, nysningar och trötthet, Not good.

När jag tittade på klockan vid 5 tiden fick jag tanken, jaa nu ska Anh vakna för att bege sig till Arlanda och flyga iväg till Asien. Anno, du får ha det så roligt, njuta av allt som finns där som vi saknar i Sverige. We gonna miss you baby ;)
Om 12h så är jag och Emma så gott som borta från Sverige vi med. Kan inte fatta att vi ska åka än..

Nä nu ska jag kliva upp från sängen to get ready för champagne-frukosten med min älskade klass ;)

// Hang

GREECE HERE WE COME

På torsdag åker Emma och Hang på studentresa till ön Karpathos i Grekland, där det finns turkos havsvatten och sol som aktiveras hela dagarna.



Anh ska till Asien imorn. Hon lär vara borta lääänge.
Thuy är jag-vet-inte-vart. Ser du henne? ring mig ...
Bloggen kanske inte blir uppdaterad på ett tag men när vi kommer hem om en vecka då jävlaaaa.

Resenärens ord:
"Ingen aning vad som förväntar oss därborta. Men bilderna på google ljuger nog inte. "

Emma har fortfarande inte packat klart.
Men måste sova ...
... för Emma är så jäkla trött.

/ Emma


ANH TAR STUDENTEN IMORGON

Den här tjejen har längtat som bara hon och imorn ska det efterlängtade hända. Grattis älsklingen min i förskott. Hoppas din dag blir oförglömlig . O sedan ska du på din super resa .... åååååh

<3<3<3<3<3<3     

/ Emma


Snart..

Helgen har gått sjukt snabbt känns det som. I lördags var jag, Thuy och några till ute o titta på bio. Terminator Salvation som var underskattad till en början. Men blev övertalad att titta på den iaf och det var en bra film trots allt!

Idag åkte jag till stan en snabbis för att köpa studentpresent och för att hämta ut min studentskylt .. Stack senare på en promenad med Anh o Emma och hamnade hos Thuy där vi satt och hade lite girls talk. 

SNART så är det min och Anhs tur att äntligen få springa ut. =). Imorn ska jag till skola en snabbis och träffa klasskamraterna för näst sista gången(?) för att fixa vårt flak och umgås. Kommer nog sakna tryggheten med skolan, vad händer next liksom?


Me with a fake smile..


// Hang

Framtida planer

Jag ska börja plugga danska på egenhand. Språket är så jäkla likt svenska att det inte är sant. Haha snacka om att förbereda sig elr hur. Dessutom ska jag repetera matte c och d nu på sommaren. Till augusti läsa engelska c och oktober matte e. Å funderar nu på att volontera på ett barn hem i Grekland i juli i 3 veckor, bara ingen arbetsgivare ringer.

Det känns bra att ha planer. Jag är så jäkla trött att inte veta vad som kommer att hända härnäst. Hellre upptagen ihjäl än att tråka ut hemma. Fy! Nu ska åka och träna i Högdalen. Det blir dyrt annars att inte utnyttja årskortet. Sedan ska jag hem till bDung och lite senare gå förbi Van som kom hem från Jönköping. Minns inte när jag såg henne senast, skit länge sen ...

Ha fortsätt en bra dag people.
/ Emma


Avundsjukan

En vän till mig har kommit in på läkarlinjen i Poland genom ett prov som ägde rum i Stockholm idag. Jag visste om  provet och har  tänkt på henne hela dan. Vi delar på samma dröm. Hon är nu ett steg närmare målet. Hon har nu lyckat med något som jag inte har. Jag är så glad för hennes skull men samtidigt så avundsjuk. Den känslan som tillhör henne nu vill jag också äga.

Jag borde kanske också har sökt till provet ...

Nej för att jag är inte redo för sådan stort beslut
inte nu
inte än
men om ett år
 
/ Emma


ARG

Jag e så jävla irriterad just nu!!!!....aahh...

Jaja.. dagen började me att hämta upp syrran och stefan...sedan begav vi oss till skärholmen där farsan skulle köpa mobil och kamera...jag ville också ha en eftersom min dumma farsa har tagit sönder min när han va i vietnam så ska ja få det som student pressent av Mi,Alex,Stefan och Van.. thank u guys ..valde ut en rosa canon men den fanns inte i lagret så typiskt sååå....ska åka ut imorn och kolla om de finns nån annanstans,,,Sen har jag fixat naglarna också ..blev mycket nöjd!!

Har färgat håret huhuh det blev för BRUN!!!...WTF jag tycker om att ha ljust hår nu e jag fan brun/svart....ni faattar inte vilken projekt det har varit för att få ljust hår för mej men men...färgen e jämn aif!!

...Ibland känns livet bajs!!!

Lååten e till dej Tjockiis...;)


//ANH

Dålig dag

För mig så har jag haft en dålig dag från början till slut. Det började med att en kompis ringde och väckte mig på morgonen. Då jag är som tröttast. Snackade med henne ett tag sen kopplade jag in en annan kompis. Vi alla tre skulle ses men en kunde inte. Fick inte träffa henne innan hon reste bort :( Och nu är hon framme i syrien tror jag. Kommer sakna dig!! Jag och den andra kompisen träffades iaf. Jag hittade saker som jag ville ha men fanns inte min stl så min kompis köpte den. *** ta henne! Nämen I HATE THAT!!!

Vi tjejer hade tänkt och dra ut men alla bangade ju. Och min mobil ska alltid dö när jag behöver den som mest. Den börjar fuckar upp sig också. Dags för en ny mobil lr? Oj ni får ursäkta mitt språk.
Jag var fett trött och hungrig när jag kom hem men efter allt så känner jag inte av hungern längre. Det är inte så jag bantar. Min dag var mkt mer än bara så men jag är fett trött nu och orkar inte skriva allt. Ska lägga mig nu och hoppas att vädret blir fint när jag vaknar. Och en bättre dag för mig också.

Natti natt //Annie


Welcome back!

Shulu!!

Hur har eran dag sett ut då...

Har vart i jordbro idag en stund hämta min pressent från en tjockisss...tack! tycker om den skit mycket...kommer sakna dej när ja ååker :(...

Kom hem duschade...emma ringde att hon skulle förbi...blev taggad och ville dra ut men inte de andra..så det blev ej av...Lika bra sparar pengar till vettiga grejjer...

Imorn kommer Stefan och Van...har saknat er...kommer ha fullt upp att göra imorn!

Kollade på de senaste avsnittet av the Hills på Mtv.com inte svenne mtv som visar 50 år gamla avsnitt...
FYFAN...haah började böla....okej se mej som mobbad men ja e besatt av The hills har följt den så länge aiitt!!
Ni som känner mej vt om mej och lauren ;)

LÄNGTAR OCH LÄNGTAR kan inte det va tisdag imorn :(...Nej nu ska jag kolla på The city? nej hahah driver nån Kines serie ..ja mina kära vänner kines serie helst mycket kung fu!! Jag HATAR koreanska serier fattar inte att folk dör för de speciellt de i vietnam...ush fyfan...!!,,Inget illa menat min älskade EMMA!..du e fett COOL!

Jag och Helena (från festen i skarpnäck)

helan


// Hot Anish

F....

Hang har bråkat med F.d Syrran. När jag säger bråk menar jag riktig CATFIGHT. Ja det handlade om kläder.
Jag har rivsår i hela armen och tårarna rinner fastän jag är SKITSUR. Studenten närmar sig och jag vill inte gå runt i min klänning med fakking rivsår. Blåmärke i handen för att jag slagit så hårt, känns som blodstopp. Problem hela tiden, jag orkar verkligen inte..

Den dära bruden fattar verkligen ingenting. Första intrycket på henne är att hon är god o rar, men ingen känner nog henne. Uppkäften och olydig som fan. Visar ingen respekt för någon. Många säger att jag ska läxa upp henne, men tyvärr funkar det inte för hennes hjärna funkar tydligen inte...Jag orkar inte mer MED henne.. önskar jag kunde flytta hemifrån NU pga henne. Hoppas du läser detta och tar till dig någonting i din lilla hjärna!!! Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Om du vill bli behandlad som du beter dig nu, FINE. Wait and see..

Usäkta mitt utbrott, så är det när känslorna tar över. Och det är just det jag känner nu. Och nu ska jag snart sova för att läka mina sår.

// Hang


Full House 2 kommer i augusti



Minns ni den serien? Fortsättningen kommer i augusti på http://www.mysoju.com/. Hoppas att andra delen är lika bra.

Kanske dags för en ny korean drama?
Jag är korean movie freak.
Fråga mig bara
... jag kan allt.

Haft en sjukt jobbig dag. Pappa ville att jag skulle ta brorsan på undersökning. I did, först vårdcentralen sen Södersjukhuset. Tjockisen bär full med sjukdomar, trots det vill han inte gå på underökning. Fick muta honom med korv och pucko den här gången. Den tjockisen!

Kom hem, åt middag, tog en dusch och dagen var redan slut.

Vad gör mina tjejer nu när inen utgång blir av?

Nu ska jag dra hem från Anh och börja på en ny serie for real.

<3

/ Emma

Diary

Hej!

Tänkte inte skriva nåt i bloggen för jag var för trött,,men läste syrrans blogg att blogg kan va nåt man kollar tillbaka i tiden och kollar vad man har gjort å så...tänkte jo jag vill skriva hehe inte endast för läsare utan mej sj också!!

Stackars de som tar studenten jag menar verkligen det kolla på piss vädret inte ens ja pallar göra nåt!

Idag krigade jag mej upp i skolan MEN VET NI VAD jag fick inte fixa håret å så.. började bråka med massa lärare har fett äckliga attityd,,nej jag har kommit över de ska inte skriva om blir bara CP!!!..

Kom hem till emma vd 10 och väckte henne låg i hennes varma säng snackade skit sen gick vi upp för käka lite frukost/Lunch....Elin kom på besök...efteråt beslöt vi att vi skulle sjunga karaoke...mycket trevligt....HAHA Elin inga  facebook grejjer här va ;)...Efteråt gick vi hem till mej...hang och thuy kom också hade en sån tjej dag.. fixa naglar,hår,ögonbryn ja u name it ;)

Så vill vi ut imorn också..för att fira oss själva hehe..dembow har stängt!!! :(....får se vart vi hamnar naturligvits viper HAHA!!

Nej nu ska ja inte skriva mer annars säger emma att jag skriver en bok (K)

De här bjuder Emma på!!



// LOVE ANH

What a day

Emma har tagit studenten
... och nu är Emma arbetslös
fyfan va Emma är bra.

Jag hade aldrig trott att studenten skulle vara så rolig ...

Natten innan  var jag bokstavligen nervös, kunde kanppt sova men gissar att det är ett normalt beteende. Vaknade kvart i sex men var det var tydligen försent. Mitt hår fuckade upp sig. Typiskt! Stressade hem till Johanna i Nacka för att ha champagn frukkost med klassen. Huset låg ovanpå en kulle över vattnet, och självklart skulle vi ha frukost vis vattnet så voilà -  alla tjejer fick kriga sig nedför kullen med sina super klackar. På bilden ser ni Mickis, stackaren hade smala klackar på 20cm(?)
 
Vägen ner till vattnet

Det här är vackra Emma efter en macka och ett glas champagn. Bara ett glas champagn för att skolan hade hotat med alkoholtest och jag tål inte jäkla mycket så. Inte ville man riskera på en sådan stor dag?
Blev tilldelad Klassens Fighter med motivering:
- Hela vägen över världen har du lyckats kämpa och visa ditt asiatiska flow
Gulliga klasskamrater ...

NAJ NAJ INTE MÖSSAN ÄN PÅ ...

... och en annan bild



Samling i klassrummet. Mentorn höll tal. Eleverna höll tal. Mina ögon sved, en eller två tårar rann okontrollerad. Allt detta hände for real! Sorligt ...

Förutom Klassens Fighter blev Jag tilldelad REKTOR KLUMS STIPENDIUM på tre tusen kronor samt mitt namn skyltas på Nacka Gymnsiums korridor. Tårbiten fastnade i halsen när rektorn ropade mitt namn. Tvekade om jag verkligen hörde rätt. Varför jag?  Det var bara för bra för att vara sant. På Nacka Gymsnium går 2000 elever, en tredje del är treor och bara två stycken skulle priset. En av dem var jag. Hur fan kunde det var möjligt? Jag har inte tjugo komma noll i betyget.



Tack mina nära och kära som kom på min utspringning trots det regniga vädret.



Tjejerna frös ihäl. Jag med



Men tjejerna fick åka hem sen. Jag skulle fortsätta ...
Galet! Den här gången stod jag på MITT flak och skrek att JAG har tagit studenten. Svinkallt! Speciellt när man har blivit genomdränkt i öl. Fy!



Kom hem efter åkturen. Dygnsur och darrande men lycklig <3

Tog ett bad. Ingen mottagning. Skulle aldrig orka heller. Men mamma hade lagat min favorit måltid - hotpot. Åt mig mätt och hoppade i säng. Vaknade inte förrän Jennifer och Arani ringde. Tvingade mig upp för att gå på slutskivan. Lösa ögonfransar krånglade, kom aldrig hemifrån förrän tolv. Världens kö utanför Kolingsborg, men jag kom in tilll slut. Party party ...

Snipp, snapp, snut. Så var min stora dag slut!
/ Emma






04/6-09

Idag är det torsdag och jag ska snart dra möta upp Cherry för att äta lunch innan vi drar till skolan. Första dagen under denna vecka jag ska till skolan, lite betygssnack med lärarna då..

Igår hade hela Jensen s.k Jensenkampen då tävlingen räknas med som en del av vilken klass som får springa ut först. Vi som vunnit Jensenkampen 2år irad skulle självklart vinna 3e gången gillt, men NEJ så vart inte fallet! Hoppas vi inte springer ut sist iaf. Det värsta var att det ösregna och jag frös som fan. Nu är det så att jag nästan blivit sjuk IGEN..

Jag och Emma var även på jobbet i 2h sedan fick vi en sådan impuls och drog för att se på bio. Män som hatar kvinnor tittade vi på. En bra film men hemsk!

nä nu måste jag röra på mig innan jag kommer försent ;)

// Hang



ANNOW!

Shue!!

Konstig väder det har vart idag:S..
Har aif vart i stan lite och kikat förbi mat festivalen eller va de heter..såg en vietnamesiskt restaurang som heter xe om
haha blev fett förvånnad!!...sen har ja inte gjort så mycket...e hemma nu vill vila e skit trött

Imorn vill ja till skolan och färga håret och fixa till fransarna några har ramlat av ..ska se om nån av mina kompisar vill ställa uppp när vi egentligen e lediga imorn...sen måste ja fixa naglarna i helgen hoppas jag har tid...

Fan nu känns det verkligen,,,, blir så avundsjuk varje gång man ser nån flak åka förbi fyfan asså..jag vill NU!!!

Syrran och stefan kommer på lördag har saknat de otroligt mycket ...angående resan så e det Jag,Syrran,Stefan,Alex och Mi vi som ska åka... vi ska först å främst va i vietnam blannat annat min kussins bröllop fan va kul aldrig vart på bröllop i vietnam...sen e vi hongkong sist så inte minst thailand....kan ni fattar varför ja snackar om resan hela tiden hehe...

Just nu e jag desperat efter jobb också,, Måste!!! till me farsan klagar han brukar ej göra de :S
Så om ni har nåt jobb att erbjuda tell me..;)

Bilden e ej tagen idag...
mottagning


//ANH


Regniga sthlm

Hej bloggen!....

Det första tanken när man vaknade idag var ju stackars emma som ska ta studenten...i det regniga vädret GRATTIS ÄLSKLING önskar vi alla....hoppas du hade kul

Dagen började med att möta upp de andra..käkade på subway sedan gå leta student pressenter till emma i det regniga tråkiga vädret ..håret ser så äckligt ut och allt blir bara deprimerande.....

De värsta var att det bara regnade mer och mer,,,vi åkte till hennes skola och krigade oss fram från massa folk och såg hennes föräldrar ..vilken rolig student alla stod där med paraply kunde inte ens se henne springa ut!!!....vi stod när ute i 1h innan hon kom....vi frös häcken ur oss!!!

Vi skulle ha spa dag hos mej men cherry var tvungen å dra så det slutade med att vi gjorde ceasar sallad åt melon och drack ALKOHOL FRI champagne mycket gott!!!...efterått skulle vi kolla på tv men alla däckade ...jävla grisar!

JA det var våran dag de HAJDÅÅÅ ABDULAHHH ååhh grattis MOHAMMED!!!

///ANH

NU KÄNNS DET

OMG!

NU KÄNNS DET ATT JAG SKA TA STUDENTEN IMORGON
STUDENTEN IMORGON
STUDENTEN IMORGON

...

OBEHAGLIGA  KÄNSLOR

/ Emma


LUVE at the first sight

Hallojj..

gud vad glad jag e....fick hem min snygga klänning blevvv sså kär att ja var tvungen att visa den för er... KÄRLEK vid första ögon kastet!!!.....när jag fick hem den var det verkligen wow en perfekt student/fest klänning...såå nöjd!!!

Vart och solat/promenerat i djurgårn idag helt underbart!!

gissa vad jag såg idag 2st 8 åringar utan att överdriva de hade jeans kjol och en bikini överdel och gick runt i tunnelbanan...herru gud...
sen träffade man på kärringen som skriker om jesus hela tiden hon bor i högdalen.. när man träffar henne känns det verkligen Sthlm...

När jag satt idag vid djurgårn kunde man se andra sidan grönan så dök det massa minnen när man var där...måste nog dit igen för att vinna hemma alla chocklad och nallar jag e för feg för att åka de dära livsfaliga grejerna hehe ....

eliseAnow
HEHE tycker att den sitter finare på mej än henne...det e bara min åsikt bomba mej inte

//ANH

Bit ihop, le

Man ska inte ta för givet för allt.
Naj, det ska man verkligen inte göra .
För höga förhoppningar slutar med besvikelse i slutändan.

Häromdan öppnade jag ett mail från min psykologi lärare. Jag hade ett så stark VG och fick ett VG i slutbetyg. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!
Det klart att jag skulle få ett MVG i psykologi. Jag var så säker, så säker...

Jag erkänner att det var jag som skrev det arga inlägget. Kunde inte hålla mig ...Nu har mitt betyg ändrats och det är jag tacksam för och tänker ta bort inlägget. .

/ Emma


oh,,,happy days...

SHUE!!

gud vad längesen de känns,,, har saknat dej bloggen ..hehe :P

Härligt väder hoppas de håller,,,

Fredag:  Mottagning/Elins Fest
Lördag:    Vart i jordbro sen stan och käka
Sööndag:  va hos thuy "solade" och drack smothie

Jag som trodde att jag skulle va ledig men vet ni vad igår kl 11 messade karo att har har omprov på ögonfransförlägning/teori
8 på morgonen ..BLEV galen när ja hörde det..hur fan kunde ja ha fel jag gick där ifrån efter provet med ett leende och självsäker att provet va skitt lätt...hur som helst krriiiigade jag mej upp,,kom DIT vet ni vad,,, läraren kom försent 30 min ahhh gjorde provet på 3 min...så patetiskt ,,Frågan va hur mycket lim ska du använda..jag skrev en klick men vt ni vad man ska driva en DROPPE...jävla idioter.....sen kom jag på att jag inte käkat mina tabbletter var tvungen åka hela vägen hem...skulle åka tillbaka för färga håret men vi har slutat såå nu ligger jag här och ska ta igen min skönhetssömn

Fram till tisdag nästa vecka har ja ingen skola FAN va skön studenten då..på onsdag då åker jag och lämnar äckel sverige hehehe...

Hhaha vt att jag bruka släppa mina aggressioner på bloggen,,jag e inte så bitter som ja verkar vara e en jätte snäll flicka HEHE ;)


En glad ANH :D
happy

Helgen

Ja helgen har varit hur skönt som helst. Slut på allt plugg och nu kan jag börja räkna ner dagarna till studenten. Mycket sol vilket innebär mycket ute vistelser. Vi var bla ute på rållis (en park) och sola o hade det trevligt med ett fåtal människor. Söndag som är en allmän seg dag var vi hemma hos Thuy och gjorde god smoothie medan vi njöt av solen.

NÅGON har verkligen gått mig på nerverna idag. Kan inte fatta att hon inte tänker när hon öppnar sin käft. Trycker ner folk och tror att hon är så bra hon själv! 

Imorn är man "ledig" o nästan resten av veckan också så det är niice. Tjejerna har inte heller riktigt skola under veckan. Girls, just call me if you guys want to do something. ;)


Från Rållis: Peter o FR modellen Don som posar 

// Hang

RSS 2.0