31/01/10

..Kolla precis biljetter till Uppsala city ;),, det e en  tjej som ska flytta in hos oss idag så det blir 3 tjejer på en 3:a.

min sambo håller på med nån uppsats om människo o sexhandel ovs, och inom det är det tyvärr många västerlänska män som åker till thailand och gifter med unga tjejer, sen frågade hon om hon fick intevjuva mig.
Jag?. HAHA absolut jag har starka åsikter om det så det ska bli kul att läsa hennes uppsats sen...

Mamma har packat massa mat till mig.. såå gullig hon e ..

Asså my money are flying away undra om man har pengar och åka till sthlm sista veckorna i månaden annars får man slicka pappas fot så han kan ge denna fattiga parasiten några hundra lappar hehe,,

Nu ska jag dra och packa HAJDÅ!


chow chow on victoria peak
chow

koh samui
0

bkk fodcourt
0


30/01/10

Gud vad tiden går snabbt, snart e det redan tenta .

De flesta kanske vet att jag e lite förtjust i färgade linser, det var ett tag sen jag klickade hem några.
Var inne på fargadelinser.se nyss och kunde inte hålla mej så jag köpte ett par gråa , jag har haft blåa och gröna men aldrig grå hoppas det blir snyggt!

De ser blåa ut men det ska vara grå:S
LINSER

Sen var det ett jävlig bra tag sen jag gjorde nåt med mitt hår, fundera antigen ljusare eller kålsvart eller illröd? jag vet inte men nåt ska hända snart aif!

Har inte gjort ett shit den här helgen förutom sovit och sovit, men nästa helg har jag bestämt att hitta på nåt.

Och emma som hela tiden lockar mej med henne all inclusive resa som e anusdyrt!, för de pengarna e min biljett till underbara thailand and vietnam. Och som ni vt så ska jag DIT sen kan vi åka vart som helst :)

Vill egentligen hem på måndag för jag har föreläsning ganska sent, men eftersom det e min veckan måste jag åka imorn :(.... i feel so lonely där.

Men men hajdå!

 


Frös arslet av mig

...när jag stod och väntade på ett försenade tåg på Knivsta station. Upptäckte ganska snart att jag hade glömt mitt SL kort i Uppsala. ARG blev man visst! Det e dyrt att ta sig runt i Stockholm utan ett såkallas kort. Återigen, jag e ARG!

Flyttat och klart, allt rymde på en bildrunda. Super bil! Super människor! Nu har jag inte hunnit packa upp något än mat men men får väl ta det när jag kommer tillbaka på söndag. Ä spelar ingen roll nu när bostaden e ens egen? Och så här ser läget ut då - Emma e 20 år men trots detta yngst bland sina 11 korridorare, vars 10 av dem e främlingar och 1 e bekant. Emma ska charma alla 11, blink*!

Känner att jag skulle behöva en varm dusch och mycket sömn NU. Imorgon blir det lång fruskost med nybakade muffins och kaffe med mor och far klockan 8 på morgonen. Ja klockan 8, man kan väl undra sig varför dessa människor vaknar så himla tidigt.


/Emma

 


29/01/10

Shuho..

E hemma i sthlm nu, blev en massa förseningar.. gud vad mycket folk det va vid centralen trodde inte att jag skulle komma fram ens.

Sen semenariumet igår har jag inte pluggat nåt alls, tycker att jag förtjänar att vila lite plus de helg!

Igår var jag och min man ute och käkade på en thairestaurang, maten var väl sådär men stället var jätte fin och mysigt. Tror att det hette thai village i uppsala, och sen drack vi godaste vinet ... inte för torr sen va det ganska sött, tror att den hette nåt med barbier eller nåt ska ta och köpa i systemet.

jaha vad ska hända nu i helgen då?... wel well vi får se HÖRS!

//Anh


Så var det flytt igen

3 soppåsar med kläder
böcker
och allt annat

...packat och grejat så mycket att jag får ont i ryggen.

Och städa får man inte glömma. Att flytta är jobbigt men det ska bli härligt sen! Me längtar till den nya bostad som är så fin fina.



Jäkla va magen kurrar ...

Puss och kram
/Emma

28/1-10

Hello! lr rättare sagt morning for u guys..

Har inte gjort ngt spec idag. Åkte med faster o kusinerna på morgonen för att äta com tam vilket är com thit nuong typ. (ris o grillat kött typ). Sedan lite shopping som vanligt. Ingen mer shopping för min del, men det är vissa grejer som jag vill köpa här innan jag åker hem, som id bare minerals jag kom hem med idag. Så mkt billigare än i Sverige.

Imorn ska vi dra ut, och förhoppningsvis så kommer jag in. Lördag kommer faster bjuda på bbq fest för kusinen som fyllde år och mig som going away party. Jag ska dricka sååå mkt tast tea jag kan också, kommer sakna shittet.

And btw, I got an iphone. Riktigt glad ;)
Ny tele = inga kontaker guys..



// Hang

27/01/10

Skippade föreläsningen idag för jag skulle vara hemma och plugga alltså läsa ut en bok.. ångrade lite att jag inte gick men inte hela världen..

Har jag inte väldens sötaste ex kollegor?..

De ringde och sjöng till mej och frågade hur det går och att de saknar mej, nawww snyft nu ska jag ta och läsa igen!


Last week :(

Jupp, tiden flyger när man har roligt. Jag lever ju livet nu så of course. Sista veckan här då, åker ju hem på söndag tråkigt nog.

Vi åt sushi idag på samma ställe som förra veckan eftersom jag ville det. Sedan åkte vi till en nyöppnad forever 21. Två våning o hur stort som helst. Man visste knappt vart man skulle börja. Ingen mer shopping sista veckan för mig, eftersom jag inte har kilon till det eller pengar.. men men det slutade med att jag brände 100 dollar. Plus att kvällen innan beställde jag hem ett par adidas skor för 60 dollar.

Visst är det billigare här men inte som i Asien direkt. ett plagg kostar ändå minst 100kr så det känns ganska mkt på en o samma gång kan jag säga ;(


 

// Hang

 


Anh pallaaaaa plugga så mycket!

Anh har blivit den största plugghästen med världens disciplin. Vart har hon fått all energi ifrån? Själv pallar jag inte med anatomi längre. Så många ord. Så frusterande. Så tråkigt ...

Det blev väl övernattning hos den nya pluggishen för att jag inte pallar röra mitt feta ass hem till Sävja. Det ska bli supermega härligt att flytta på fredag. Emma ska hjälpa till. Känner på mig att vi kommer attt ha mycket skoj. Haha Emma vet ni :p

Anh bjöd mig på kopowpow nåt - köttfärsgryta med thaibasilika! Gott som fan, ska också börja laga det sen frysa in. Schmeck schmeck!!

Solsemester på påsklovet? Jag pallar inte med kalla Sverige. Jag ska bort! Alla som vill e välkomna att joina min solsemester i paradiset. Vilka e med? Anmäl er, först till kvarn. Hehehe. Naj nu e jag flummig. Ska sovaaaaa. Pallar inte mer ...

Puss och hej!

/Emma

26/01/10

SKulle precis börja blogga sen plugga lite sen sova men emma femma ringde så vi ska till biblan och plugga.. HÖRS

Anh


25/01/10

Halloj! Sen jag flyttade hit har jag inte fått nån riktig dag att jag går till föreläsningen sen hemåt för att plugga måste skaffa mej böker eller göra massa annat!, imorn hoppas jag att jag kan vara hemma och plugga efter föreläsningen. Blir så trött på att plugga på kvällarna sen e det massa bra på teve hehe..

Idag har jag varit på föreläsningen, sedan hemmåt för att käka lunch råkade somna.

 Efteråt mötte jag upp en tjej för att köpa ytterligare en bok, gick och fixade mobild bredband. Och sån tabbe jag gjorde köpte säkert grejer för över 1 lax, och tro 1 lax för studenter e typ en månads mat?.. Fick hem bland annat en jätte fin lampa, nya lakan, Venus rakhhyvel?, pälsväst, en tröja och lite smått det sved men wtf det e nödvändiga grejjer.

 Mötte upp emma och snabbt hehe hon fick ju också hem en hel del.

Nej nu ska jag ta och läsa lite sen ska jag sova e sjukt trött måste upp 7 imorn :(


Snabb Phö idag :(
anh


Back Home!

Back home, efter en helg in Bigg bear, dit califonia pepps åker då de vill snowboarda. Alltså upp mot bergen där det finns snö, Ibland fake snö. Men eftersom det hade regnat hela veckan här så var det gott om snö där uppe. För när det regnar här så snöar det i begren.

Bigg bear ligger inte långt härifrån, bara 1,5h bilresa. Vi åkte hemifrån vid 2 tiden, när vi väl kom fram nedanför bergen blev vi stoppade, de hade precis spärrat av 5min innan pga vädret. För att göra detta kort så slutade det med att vi kom fram vid 3 tiden night time. Det var så mkt snö att vi inte kunde parkera bilar eller ta oss in till stugan.

Snowboardade för första gången. Är ju nybörjade så det var krävande, ramlade så många gånger att jag inte orkade ta mig upp typ. Det var ändå roligt, liksaså kvällen.






// Hang

Gooodmorgon

Vacker söndag, umnar mig den lyxen att käka frukost på sängen. Funderar faktiskt på att dra till Ikea snart och skaffa mig ett säng-frukost-bord. Luxury!
 


Det var ett tag sen jag bloggade sist, har varit för det mesta laaaaat! Äh det gör väl inget att jag inte skriver, min käresta Anh skriver så flitigt ändå. Den här veckan har jag tränat 3 gånger totalt om jag inte får ett ryck och drar på ett aerobics pass om en stund. Träningsnarkoman? You judge:
"Torsdagskväll - Sms från Emma Lundin: nu har jag tränat 5 gången den här veckan."

Nu har jag haft anatomi i en vecka nu. Hmmmm kursen var inte så kul som jag trodde. Kurslitteraturen kostar 850 kr, exklusiv en anatomisk atlasbok som kostar mellan 500-1000 kr. Atlasboken köper man OM man vill, men hur skulle man INTE VILJA om en lista på 1000 latinska ord väntar på översättning.

Hjärtdisektion
Nice va?!!! Bilden är tagen från Emmas blogg som i sin tur tagen av Idas Facebook. Detta ni ser är insidan av hjärtat, troligen förmak och kammare som på latin heter atrium dexter/sinister och ventricle dexter/sinister . Ni kan även se segelklaffar (tricuspidalis och mitralis), papillarmuskler (mm papillares) och små sentrådar (chordae tendinae). Haha, braaaa repetition där!!



210110 - Emma fyllde 20 år. Tackar så mycket för alla älskvärda gratulationer!
Nu har lilla Emma handlat på systemet också. "De på systemet måste ju säga grattis", men hon som jag handlade hos var en tråkig typ och sa inte grattis. Fan, borde man gå fram och tillbaka tills man får sin gratulation eller? Fortsatte kvällen på Stocken, som Anh skrev så köade vi i en och en halv timme i minusgrader.



Har nu skänkt pengar till Haiti? Jag har! med ytterligare 50 kr till Läkare Utan Gränser...



/Emma

23/01/10

Hej!

Jaha vad ska hända på en lördag då?, Nej inte mycket för min del.

Har tvättat och fixat lite små grejer idag, ska plugga snart igen ...

Imorn ska jag till uppsala igen då :(, ska dit ganska tidig för att jag ska möta upp nån tjej för att köpa en bok kl 16.

ska fixa internet på måndag då ska jag vara aktiv igen.

vi hade redovisning i torsdags, jag hatar redovisningar det e de värsta jag vt tror jag.

blir skakig i benen så jag knappt kan stå, och nervös som fan.

sa det till mamma, hahah sån skön hon e hon sa snälla du har stått och på scen och sjungt framför folk utan att skämmas vrf skulle du va nervös för det här?.. så svarade jag, Vadå det e annan sak jag sjunger ju bra moHAHAHA... ;)

se u!

//Anh


.....

This is For u My "Biggiest" LOVE EMMISH!!


Anh Pluggar?

HAHA ärligt det måste va ett skämt.. men icke sa nicke.. haha fått det från dej karo!

Nej men fan..har en tjock jävla bok och 3 andra böker att läsa ut å samt fatta vad de innehåller i 1 månad sen blir de tenta.. jag tror att jag aldrig har pluggat hela mitt liv?... så det lär va ansträngande för mig..

Men vt ni vad JAG kämpar.. eller försöker iaf.. jag SKA klara det..som farsan sa till mej idag... Det e samma sak för honom att komma till sverige och lära sej ett nytt språk.. han trodde aldrig han skulle klara av det.. men med tiden och mycket plugg lyckas han ändå.,, Så slog det mig.. om farsan kan lära sej svenska i den åldern , vrf skulle jag inte klara av de här?...

har vart duktig och suttit å pluggat sen 20.00.. inte mycket plugg men massa anteckningar har jag skrivit ner... men fortfarande 1000 sidor kvar.. Nog me det här fan...

Imorn ska jag sova ut ordentligt.. har vaknat 7 everyday...tanken att åka till uppsala på söndag blir ja :(

nu när man inte bor hemma längre.. så kommer man HEM och "hälsar på"... blir min kära mor och far som änglar mot mej MOHAHAHA...

SES IMORN!


home sweet home!

finaly e jag hemma igen :).. efter 1 internetlösvecka.. eller tjuvkoppling från grannen som funkade då och då..

kom hem precis för 10 min sen.. vilken freedom fast inte från skolan.. de blir massa läsning under veckan ;)..

Nu har jag flyttat de flesta grejerna me mej .. vt ni vad jag glömde?.. Sovkläder..sov i min mjukis byxa i 1 en vecka nu.. sen mina kära handukar .. tänkte gå köpa en den billigaste låg på 80 spän.. haha tagga de en biljett till sthlm.. så jag tvingade naki ta med till mejj..

Igår så fyllde emma år.. Grattis gumman...vi var i Stocken. alltså stockholm nation... fy en timme innan cluben skulle öppnas stog redan 500 pers och köade...

8 på morgonen hade jag föreläsning.. men inga problem.. det e alltid rolig på heddas föreläsningar.. lär mig s mycket..

ush nu ska jag ta och äta riktig MAT

anh

HÖRES!!


Birthday kid..

HAPPY BIRTHDAY GIRL!!!


Emma, now 20 years old. Still young and sexy as you can see ;)

Hoppas du får en underbar dag vad du än nu hittar på baby. Miss you too boo. Puss

En måndag kväll

Det var inte mkt att göra idag. Inte för min del. Anyway så satt jag och läste en bok. (För att jag hade tråkigt) Jag som aldrig läser böcker. Fick ett samtal från en kompis och hon ville på bio efter jag har slutat. Vrf inte sa jag. Snabba Cash ville jag se. Men när vi kom dit så fanns det inga platser kvar. Suck! Inte heller på andra filmer. Kl 9 skulle det vara lite sent. Så vi drog och spelade biljard istället. Ngt som jag är väldigt bra på, NOT. Kvällen slutade med en varsin drink på en bar i stan. Helt oförväntat. Nice o mysigt var det.
Lyssnade på musik på hemvägen och så blev jag sugen på att festa. Har inte gjort det på 2-3 månader. Härligt ju!

//Anniie


A night to remember

Dagarna går fort och helgen har varit.

Helgen, eller rättare sagt lördagen är nog en oförglömlig dag för min del. Jag o två av mina kusiner plus deras gäng åkte till hollywood, skulle festa. Club Avalon, inte RnB musik dock, utan mer trance/house vilket jag inte riktigt testat på förut. Åkte dit ganska tidigt, kom dit ca 10 o kön var redan oändlig vilket är ovanligt enligt min kusin. Vi stod på gästlistan men kom inte in förän vid halv 12.

Kom in, väntade in alla. Placet var stort o niice. Dansgolvet var redan packat så det var ingen ide att gå ner dit. Vi stod någonstans där uppe ovanför där vi kunde se ner på dansgolvet. Mitt första intryck var humm, hur fan ska man dansa till detta o hur orkar man lyssna på musiken hela kvällen. Det var inte så mkt folk där vi stod heller, mer sittandes som chillade. Men efter en stund vart hela folket höga och alla rullade, det är ungefär som en rave fast mkt mindre men fort mkt stort för mig.  Alla var så kärleksfulla, extra glada och vi hade sjukt roligt. Vid halv5 tiden vart det dags att åka rulla hem. O clubben, den stängs inte förän vid 7 på morgonen.

 


Vaknade vid 1-2 någongång, stack o åt pho. Vi hade en tacoskväll + filmen The lovley bones hemma. Mysigt värre. Btw filmen var bra..

Im out, niite time

// Hang


Myspys hemma i Stockholm

"Tentan done men inte sugen på att "festa loss", inte alls. Kanske börjar jag blir gammal, fyller trots allt 20 vårar nästa vecka. Uschhhhh säger jag bara! Just nu så har jag så himla ont i magen och är så himla arg på farsan som vill montera upp min(?) nyköpta tv:n på fel ställe. Jag skrek NEJ NEJ NEJ och trampade fötterna på golvet. Fett med bisarrt beteende men helt och hållet spontant. Begrep inte riktigt vad jag egentligen gjorde..."
Skriven för två dagar tidigare.

Jag fick reda på om det som hände i Haiti nyligen. Hemskt. Inte för att jag har råd men känner att jag gärna vill hjälpa till. Nu ska skänka några få kronor som jag har kvar till UNICEF. Utmanar härmed alla snälla människor att göra samma sak.

Imorgon tar jag ett tidigt tåg till Uppsala. Saker måste fixas. Anatomi kurstart! Jag längtar! Under veckan ska vi dissekera hjärtat och nästa vecka njuren. Gaaaah!! Emma längtar!

Nu sova.

/Emma


Jan 2010

Hey, det var ett tag sen.. Så mycket fritid har jag inte längre. Nu när jag har fullt upp att göra.
Träna? har jag inte ens börjat. Inte orkat eftersom man har varit seg och trött på sistånde. Men det kommer sen. Min syster har nämnligen flyttat ut :D (Blir så avundsjuk) Det betyder att jag nu sover själv i ett eget rum. Inte så mycket saker jag har för nästan allt var ju syrrans. Ska göra om rummet när alla hennes saker är borta.
Fundera på hur jag ha rummet. Ni får se när den är färdig.
Snart ska jag oxå flytta!!

Vad snabbt tiden går. Känns som jan förra året bara var en månad sen. Men visst har det hänt mycket.
Under 1 ½ år har det hänt så mycket i mitt liv. Nästan allt man kan tänka sig. Men 2010 kommer det blir ännu mer förändringar, nya tag, nya möjligheter i allt. Behöver frihet och självständighet för längtan är enormt stort. Det är vad jag känner mig inför det här året. Ser till att det blir oxå.

Behöver upptadera med nya låtar..
Det finns så mkt bra serie nu. See ya!


Flytta

Shululu...

vaknade idag och fick besök av emma femmas parents..

.. kom fram igår til biljardpalaset.. väntade skit länge efter bord till slut blev kl 10.. hehe vår tanka va.. äsh va fan.. viper ligger precis brevid.. de gratis inträdde fram till 10.. plus billig hink.. bara för det så blev jag hinkad

.. kändes som en liten avskedds fest :S:S... plus shiet 92or börjar festa galet asså... de började strippa ,lapdance..gud behärska er.. ni e fan inte med i 50cents musik video..

.. blev trött drog hem vid 12.. söta helena körde mej hem!!


 vi har packat det sista.. snart ska jag ge mig av..

mamma ringde nyss och sa om jag hade packat me allt blabla.. för första gången i mitt liv hon prata så snäll me mej.. ville nästan gråta :(:(..


ano


16/01/10

Shuululu..

Vaknade idag och berättade till pappa.. vi bestämde att köpa en säng till mig dit eftersom min nu e för stor.. plus att jag ska ha nåt att sova i när jag kommer hem,,vilket blir väldigt ofta..

jag skulle ha en 90 säng men envisade en 120 eftersom jag e van att rulla i min säng hemma nu...

Har packat det nödvändigaste .. det va skit jobbigt.. kändes som jag behövde allt!!..

Har inte tagit med mej några klackar eller fest kläder alls.. kan hem och hämta de ifall de nåt...

Senare ska jag vill stan och dricka bira sen spela biljard med mina fina tjejer...



HÖRS!


Ont i hjärtat!

Hej Vänner!

Idag har jag ju vart i uppsala och kollat på lägenheten.. HAHAH jag känne mej som en bonde gick av central stationen jag fattade nada vart jag ska vilket håll??..Aja som tur mötte Emma upp mej inte för hon va till hjälp hehe Men hon va duktig som frågade runt!!.. när vi kom fram kollade vi runt.. det var ganska mysigt där ganska lite tyckte jag men det e OK...

snackade med bruden som bode där hon va jätte snäll och trevlig.. efterdet stack vi hem till emma satt lite där .. Ville att hon skulle till sthlm me mej.. som envis som hon va gick det ingen vidare!!..Kom hem gick in och kolla runt i internet.. GISSA vem som ringde!!.. hihi jo Tjejen hon sa att just jag fick rummet..

Hon tyckte först att jag va lite ung blabla.. men who cares.. guess what?.. Flyttar redan på söndag..

jag var glad efter samtalet men efteråt... så kände jag en klump i hjärtat!..

Jag ska flytta?.. Till en främmande stad?.. ingen kompiar ingenting.. så ensam jag kommer känna mej.. det skrämmer livet ur mej att flyttta från mina föräldrar!!.. jag har ju trots allt bott med i i 19 år.. i dont know asså..i need som spykolog talk!!!..

PUSS


15/01/10

Halloj.. precis fixat mej klart ska snart käka sen dra till stan boka biljett till Uppsala mitt framtida bo!

Ska kolla på en lägenhet, få se hur de blir...

Sen ska jag möta upp min kära vän Emma.. ja du det va  ett tag sen jag såg dit fula feja :P...

jag måste upp dit och kolla läget vet ingenting och jag ska börja skolan på måndag redan... mohahha

Ses!!!

Tagen med mina nya laptop.. min gamla tegelsten hade ingen så nu får ni massa bilder fram över...

ANh


school..

Kl är halv 4, precis kollat klart på filmen 17 again med kusin samtidigt som jag väntar på o kunna ringa skolan. Fick nämligen reda på att uppropet var igår. O om man inte är där förlorar man självklart sin plats..

Därför är jag uppe o ska försöka ringa de igen, stackars mig som inte får plugga nu under våren annars.

Ringt o sagt upp mig på donken också. Så är det när man är på semester, får skylla mig själv!

// Hang

I got a feeling!

...that tomorrow gonna be a good day.

Mohaha nu ska jag förorena bloggen med min tentaångest igen, ingen nyhet precis. Men seriöst jag e inte längre en människa. Jag e en robot som försöker lagra så mycket infomation om ONÖDIGA saker som möjligt. Jag uttrycker det som onödigt eftersom det e inte sannolikt att jag kommer att återanvända de här kunskaperna efter tentan. Jag vaknar på morgonen, frukost, dra till gynmet, pluggar, puggar, pluggar, käkar mat, pluggarr, plugar, käkar mat, sover. Allt upprepas som en evighetsprocress om och om igen. Så mycket tid och ernergi jag lägger ner hoppas jag väl att jag kommer vart då.

Phuuuuuu, och så var klagandet klar!

Min hjärna e tömd.

Åker väl hem den här helgen för att jobba på Altiva, om jag vill behålla mitt extraknäckt så. Den nya chefen har frågat efter dig Hang. Åå på tal om Aktiva, jag saknar Sofia!

JÄKLA VA ANH BLOGGAR NU FÖR TIDEN! Hahaha ett stort plus. Men du ingen surlise på min fördelsedag, eran surpliser ger mig heartattack och att jag de senaste åren har slutat fira mian egna födelsedagar.

Nu plugga!

/Emma


HAHA

Okej så här e det barn.. Jag läser bloggar och vad som fångar mej mest??.. jo Fjortis bloggarna.. de e så patetiska och fula.. snackar skit om varandra blabla.. jag går in där och läser för att få lite skratt om dan ait..

jag läser bland annat.. Kissies.. Paow.. Förutom det.. kenza blondinbella...

Såg det här nyss och MÅSTE DELA MED MEJ HAHAH

Så Jävla SKÖN


Mys Pys!

Halloj!!...

Kom hem precis från skarpnäck.. ha vart och umgås me min kära vän Elin.. Vi hade det jätte mysig.. Drack lite vin det var bara jag eftersom hon inte gillade röttvin Men men... Kollade på hennes gamla bilder.. satt och snacka..fler såna dagar!

Fan va jag vill shoppa.. har inte gjort det så mycket.. men får ångest varje gång jag hittar aldrig nåt.. kollade genom mina väskor herregud vilka pengar som har gått åt där :(...vill hellre spara pengana jag jobbade till att åka nånstans med bara SOL!!!

Snart så fyller kära Emma år ju.. ja vad händer då??.. suplise KANSKE?.. HEHHE..

Imorn har jag bestämt att umgås lite med min man.. så det blir väl det imorn

Student!..(ser ni fläcken från mössan)

anh

Godnatt FOLK!


13/1/10

Gud!.. har sutiit och goolat framför datorn hela dan.. skit ont i röven.. måste nog hitta på nåt sen blir galen av att sitta hemma!!

Imorn vill jag dra och kolla på Avatar 3D men vi får se.. känns som man är sen ute för alla har sett den.. har inte haft tid eller pallat!

har massa bilder på min gamla dator men har inte heller pallar föra över.. säkert 1000 bilder .. resor fester blabla..
Fundera på köpa en extra hårddisk och stoppa in allt där,, rätt smart tycker jag...

senaste dagarna har jag vart inne på datorn så ofta pga lägenhet.. de kommer nya då och då.. då gäller det att man ska vara snabb också..

Det där med tatuering .. Fan vad jag har vart sugen länge på att göra.. Men måste hitta nån bra motiv.. eller så tänkte jag mig en svart Leopard vid svanken ungefär.. jag är inte säkeert.. tänk er hur ont de gör...aja.. måste
 checka upp de där lite.. har ni tips??

Hörs Sen!

Anno

12/01/10

OJojoj Hang .. din tjockis.. shorts och linne va.. ÄTER ute varje dag och shoppar!.. HATE U

Jo själv sitter jag ihop rullad framför min laptop och ska blogga samt det e Anuskallt ute!!!

Ringde precis en tjej som la ut sin lägenhet på blocket centrala uppsala 80kvm HAHHA jag darrare som FAN!!!..
men kanske åka kolla på den på fredag!..

Vanno och Stefani har åkt hem idag.. Ush va SKÖNT HAHHA!!.. ja skoja bara
men Det har vart liv hemma hela tiden nu e det peace...de stökade ner mitt rum everyday och städar inte efter sig. BOTH!!

Fan va jag saknar mina jobb kompisar ..

Jaha va händer next då?.. .. Se u !!!


Nakrop n Me New Year
jag och nakrop

Anno


Intense day..

Har faktiskt för första gången haft en riktig dag fullt med aktiviteter. Vaknade tidigt för att följa med kusin till doktorn. Mer family doctor, jämför det med vårdcentralen. Baara vietnameser dock, o när vi kommer in till vänterummet hör man gamla vietlåtar som våra föräldrar lyssnar på. Haha ganska roligt..

Stack för att äta, nem cuong o com thit nuong. Gött gött .. O eftersom det var så fint väder tog vi oss en tur till stranden för att checka läget där, helt underbart. Solen skiner o kan jag gå runt i shorts o linne. Kom hem o kusins kompis kom förbi. Kom sedan på o dra spela lite golf ( ingen av oss spelar riktigt golf ) men det vart roligt. Det var på öppen gräsplan med några hål här o där. Inte riktigt så att man försöker pricka hålen, mer få iväg bollen.

Kom hem o åt en snabb middag. Sedan Main mall för shopping. Som vanligt kommer jag hem med lite grejer. Andra av kusiners vänner kommer på besök och vi låg o kolla på filmen my sisters keeper, allt för min syster tror jag den heter på svenska. Alla satt o böla, a good movie.





// Hang

Bdays

Det har varit många födelsedagar och fler kommer innan månadens slut. En av mina kusiner fyller bla åt. Helgen bestod av födelsedagsfirande. Page 2år, sedan Cindys bbq fest idag. Fest = mat. Så mkt mat jag proppat i mig de senaste dagarna. Puuh lite ångest..

Imorn sägs det vara niice väder, 25grader. Kanske kan utnyttja mina shorts jag tog med mig. california har nog bästa vädret ever. Deras sk "vinter" är svensk sommar om inte bättre som ni kanske också redan vet.

Min näst sista helg ska vi åka till Bigg bear, där man hyr stuga, åker skidor o snowbordar. Me looking forward.

a pic from vegas

Sightseeing in vegas..

Nä nu ska jag se till o sova så jag orkar vakna upp imorn.

// Hang

DÖTT!!

Gud va dött det e här inne.. inget roligt som händer.. somriga bilder?.. Vilda fest bilder?

Läste emmas inlägg.. Konstig för jag känner mej också att håller på att bli sjuk?...

Kanske krigat med jobbet för mycket så hinner inte kroppen bli sjuk.. Men nu när jag slappnar av då jävlar!..

Kliar i halsen, Huvudvärk!!.. trodde att jag hade blodpropp i hjärnan igår pga av huvudvärken... så dum som jag va goolade runt i jensens Distansutbiildningar sen kolla runt om olika kurser fick änu mer ont i huvudet!!...

Så här ligger det till. jag kom i KURS.. tråkigt jag vt.. Men har bestämt att jag ska plugga upp matte b och Söka progam till hösten.. de flesta program behöver man matte b.. de okej.. Sen har jag högskolepoäng.. har lite hjälp av det sen till hösten ;)..

Ska bli skönt att flytta ut??.. jag vt inte .. men nervös.. uppleva den student livet alla gaggar om.. de flesta säger man ska absolut göra i uppsala .. kunder jag hade innan som pluggar i sthlm tycker att det e bajs här.. Men ska bli skönt att bli SJÄLVSTÄNDIG OCKSÅ...

Min kära far har vart snäll och köpt mej en LAPTOP Hp 13tum.. me like alot.. bättre än min föra laptop så kallad för tegelsten!!...



VI hörs!!!


Jag tror att jag e sjuuuuk ...

Känner mig sjuk och tror att jag kan undangår plugget haha. Halsont, möra muskler och vägrar att gå upp klockan åtta på mogonen jag som har så god självdisciplin. Åt en FET frukost medan jag funderade om träningspasset skulle bli av idag. Kroppen kanske inte stå emot? Vad gör man då+ Jag ringde mammie självklart. Nej! Man ska inte träna när man e sjuk. När man e sjuk jobbar immunförsvaret för fullt med att man inte ska bli sjukare och därför inte orkar med en kroppslig ansträngning som fysisk träning. Gaaaaaaaaah jag har inte råd att bli sjuk nu innan tentan!

Nu ska jag göra mig i ordning och drar iväg till BMC och banka in lite synteser i huvud samtisgt som jag hoppas på att immunförsvaret inte påverkas av psykisk press. Igår pluggade jag från 8 på mogronen till 8 på kvällen! (den här meningen tillägnas någon haha).

Fortsätt med trevlig helg människor!

/Emma


New Life?

Hej!

Fan va längesen jag skrev nåt här inne... har varken lust eller ork..

Mycket har hänt.. Slutat jobbet, ska börja i uppsala.. mycket lägenhet sökande nu!!

18/1 börjar det.. Nervös?.. JA

skriver nog mer snart ...

//ANH

Kaos

Pluggat, pluggat och pluggat men pluggat fel eller e det kunskaperna som aldrig tar slut. Jag kan inget till den kommande tentan. Mål: efter denna kurs kunna syntestisera läkemdel (kemikalier då haha) och därmed förbättra dem. Lycka till! med stora bokstäver. En vecka kvar, och den vecka lär bli ett helvete fullt med plugg och massor med träning.

Nu ska jag iaf "varva ner" som min bokamrat uttrycker det. Hon säger också:
"Oroa dig inte för morgondagen,
vem vet vad som kan hända idag."


/Emma 


Hejdå Stockholm! Hej igen Uppsala!

Då var mitt efterlängtade lov slut, back to reality. Oj oj vad mycket saker som har hänt under lovet men det viktigaste e att jag överlevde, dessutom pigg ocg glad. Och nu vill jag ha tillbaka min Hang. Baby jag grät och skrattade samtidigt när jag läste att du inte kunde förlänga din resa. Förstår fullständigt att du ej har lust att komma tillbaka till -15 gradig Sverige, nej nej vem skulle vilja det? Men vi (JAG) har saknat dig!

Nytt år och nya tag, det ska bli ett mycket mycket spännande år för min del. Äntligen har jag fått hem min älskade kamera idag, inte mycket bilder på mig från nyår men bättre än ingen alls.









/Emma
ps: Hang fan va coolt att de har red-piller i USA, även om det verkar inte har funkat på dig. Såna skulle vi behöva varje gång hehe. 


Another day

Åt godaste sushin idag, o till kvällen vart det creps med smält choklad, vaniljglass o banan med jordgubbar. Ingenting annat vettigt idag.

Kontaktade flygbolaget idag bara för att höra om det fanns någon möjlighet att ändra biljetten för att stanna kvar till det kinesiska nyåret, men nope, lika bra det. Det skulle säkert innebära lägga ut pengar till ändringen, mer pengar som skall spenderas. studierna börjar ju om jag nu ska studera, jobben väntar om jag nu ska fortsätta jobba därhemma också, well lets just wait and see..

Lite bilder från bröllop kommer här..






// Hang


Spara och tjäna inte på ränta

Jag fick en ränra på 3 kr, fyfan va ruttet!

/Emma


riktig sjukling

Allt från hosta, till feber. Nu tandvärk som påverkar o huvudvärk som kommer på köpet tror jag. Tror att min visdomstand håller på komma fram. Vad kan man göra för att få mindre ont?

Igår var jag på bröllop, ganska långtråkigt. De hade hyrt in en kvinna som ser ut som en transa. Hon vet verkligen inte hur man anpassar sig till bröllop, kanske inte var meningen men. Verken klädseln eller hennes danser till låtar.

Idag fyller en av mina kusiners kompisar år, så vi ska ut o äta. Sen ska jag o hoppas på att jag kommer kunna få sova ut också.


// Hang

Där var det igen!

Tentaångest ni vet. Äh jag lägger in några ord snabb sen PLUGGA. Vad gör man inte för att slipa kemiböckerna? Igår var jag och kollade på AVATAR 3D. Cool film! Handlingen = skrämmande. Budskap = vem som helst kan bli vad som helst vart som helst? Bra slut!

Jag har inte sovit bra de senaste dagarna. Snacka om att vara seeeeeg! Trodde att en träning på 40 min skulle hjälpa men nada, jaja får skruva upp till 60 imorn då. Sedan drog mor iväg mej till stan, kommer hem nu och dagen e slut. Gaaaaaaaaaaahhh!!

Synd att en kompis har min kamera med bilder från nyårsfirandet, hade varit trevligt med lite minnen annars. Lägger väl upp sen när jag har fått tillbaka då.

/Emma



Happy new year!

Gott nytt år önskar en trött Hang till sina kära som precis kommit hem från Vegas. Nyår i las vegas var en upplevelse. Haft en underbar tid. Shopping, buffe, sightseeing o dricka vart det. Synd att jag och yngste kusin inte kunde dra på club eftersom vi är underage, 21 it is. Men men ..

Fortfarande sjuk, har ont i huvudet och ont i mina tänder efter att ha tuggat tuggummi under hela resan hem. Nu ska jag ta o sova, för imorn är det bröllop.

Lite bilder jag hitta från Chi Thanh från FB

Me chi Thanh o kusin Linh

 
på hotellet

Ute at the sk Strip

// Hang

1-jan-2010

Emma's nyårslöften
- leva sunt med nyttig mat och REGELBUNDEN träning
- tjäna massvis med pengar
- PLUGGA MER
- resa till Asien!
- ...be happy, never worry


Jag önskar mina kärestor ett gott 2010.

/Emma

RSS 2.0