Värt att inte läsa

Nu grönskar det i dalens farm, nu doftar regn o lid ...
Anh menar att jag gör hennes blogg mobbad. 
Tycker inte jag.

Vi har blogg-möte. 
Ingen har orkat blogga den senaste tiden och antalet läsare har därmed minskat. Jag försöker ordbajsa lite. 

Hoppas solen fortsätter skina ett tag till ...

ps: fått hem min babe. Skit FUL. Dags att lägga av med tradera-skiten.

/ Emma




29:e maj

Den dagen jag tog studenten (1 år sedan). Kan inte fatta att det redan har gått ett år. Tiden rinner så snabbt. Aldrig har jag varit så trött som den dan efter. Minns att jag inte hade sovit nåt på mer än 45 timmar. (nästan 2 dygn) Kom hem med nattbussen efter slutskivan och sov typ 3 timmar sen var man tvungen att gå upp och möta en kompis som bara var här i sthlm tills den dan. Det var mycket som hände de dagarna som bara inte går att glömma. Det är bara några dagar kvar tills eran tur tjejer.

Onsdag: Chillade med Hang. Fick hem ett par nya skor. Inte som jag hade förväntat mig men de duger.

Torsdag: Gick runt med Emma ett tag. Sen mötte jag upp 2 andra kompisar i stan. Efter en stund dök en till kompis upp från ingenstans. hahahah De ville överaska mig. Den dan köpte jag 2 par shorts. Nöjda med dem :D Och pengar bara försvinner..

Fredag: Gick runt i stan med tjejerna för att köpa lite presenter. Köpte också ett linne och ett par shorts till. Var på 2 mottagningar och Elins födelsedagfest.

Idag: ska ut och njuta av det härliga vädret. Massa kramar till mig :) och till er.

VAD SKA DU RÖSTA PÅ I EU-VALET?

Fick tips om EU-val testet på http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/vad-ska-du-rosta-pa-i-eu-valet-1.869858
Gick in och gjorde testet av ren nyfikenhet.
Överraskande resultat ...

Det är PIRATPARTIET som gäller för min del.

/ Emma


Studenten på tisdag

Anhs skylt är så himla söt, och så Anishhhh! Min skylt har också kommit. Enkel och fin. Bara för att Anh har lagt upp sin blir jag också sugen på att lägga upp min. Men det får bli en överraskning.

Jag tar studenten på TISDAG. MINA NÄRMASTE FÅR SE TILL ATT KOMMA. Det blir tyvärr ingen mottagning för min del för att jag helt enkelt inte orkar. Har inte riktigt förstått syftet med mottagning-festen förutom att det är en tradition. Efter gymnasiet blir man änså inget (subjektiv åsikt) ...

Två dagar gått -  fått ingenting gjort.

Må Gud sysselsätta mig med ett jobb snart för jag behöver ching-ching.

GRATTIS ELIN CINDY TONG SOM FYLLER 20 ÅR IDAG.
Hurra x 4g!

Nu säg GODNATT! .. för jag ska sova

<3

/ Emma


aahhhh..

Jävla fitta e fett irriterad just nuuu....!!!!!!


:)

HEHE stackars hang det verkar som jag och emma chillar hårt me livet:P...fick IG på natur...
Imorn tar mythu studenten ska tiill hennes mottagning sen dra vidare på en fest i skarpnäck...hoppas de blir kul!

Idag när jag vaknade gick jag ner för att kolla posten gissa vad fick hem min studentSKYLT!!..ska beställa kläningen idag också =)....snart smäller det STUDENTEN och RESAN kan inte vara lyckligare!!!


Lilla Söta jag hehe..
skylt




//ANH

Suck.

Kom precis hem från skolan för ett tag sen. Var där i 10 minuter för att visa mina kompletteringsuppgifter. Fixade G och det får jag nöja mig med tanke på kursens gång. Vi har nog fått byta mattelärare 6-7grr och motivationen har nog aldrig funnits där för att räkna matte under året. 

Lite avundsjuk är man på Emma som har det lyx för tillfället. Jaaa.. vad händer under resten av dagen då? Joo PLUGG. Har inlämning i religion ikväll som ska in innan 00.00 och sedan ett seminarium jag måste ta itu med imorn som jag även måste förbereda mig för ikväll. Och trött är jag dessutom!

Passa på gratta syrran i efterskott som fyllde år igår. 14år och lite fjortis är hon ;)

Dags att börja då innan tiden rinner iväg.


Sommar 08


// Hang

Am I free?

Var uppe och kollade på en serie igår till klockan 3 på natten. Lyckas ändå tar mig upp ganska tidigt.

Låg i morse och tänkte
- vad gör jag nu?

Jag har ingen skola längre. I am free! Men varför är jag inte glad? Hela mig är fylld med tomhet och oro om vad som kommer att hända härnäst. Aldrig har jag haft så här lite kontroll över mitt liv ...

Jag är kontrollfreak.

Igårdagen grät jag floder när jag fick veta att jag ska få MVG i samhälle. Fick Isaksson att gråta med mig. Och Arani som såg så ledsen ut. Poor my girls. Minns inte om jag någonsin har fällt en tå för en kille, men skolan ...

På tal om betyg, så jäkla stolt. Jag har fått MVG i alla 6 kurser vi har läst den här termin <3 <3
Säger bara, det lönar sig att kämpa.

Måste berätta en liten grej.
Gick en runda i Sickla köpkvarterat efter skolan. En kvinna stannde till mig och frågade om jag vill ställa upp för hennes dotter som går på make-up artist på Odenplan. Den tjejen behöver sminka ett asiatiskt utseende för att avklara kursen.
- visst har du ett asiatiskt utseende? frågade kvinnan.
Jag kunde inte hålla mig ifrån att skratta.






Asiatiskt utseende?




 


En dag i skolan

Halloojj!

Älskar vädret just nu,,bara för jag säger det kommr de regna imorn..precis som emma när de sol vill ja va fin men så fort man kommer till skolan får man höra...Abow!..vart ska du hehe:P

Behöver ej skriva mycket idag.. har massor LIVE ni kan se HAHA..

Mitt vackra hår

Hår


 Leker turist!
 sthlm


Helena Aka The grudge
helena


HAHA garva inte vi försökte!

 
 
 

//ANH

Ett kort inlägg för att jag är beroende.

Precis som det låter. Emma har blivit tagen av blogg-skiten.

Renoveringen är snart över. Idag på morgonen kom några gubbar hem till mig för att besikta elen, då jag fortfarande låg i sängen och sov. Inte pallade jag gå upp för att hälsa på dem. Dörren till mitt rum öpnnades, och därmed skrek en röst: - men det ligger en flicka och sover! Byggubben blev vettskrämd när han så mig sovande i sängen. Hehe jag fortsatt att sova...

Sommarväder i Stockholm hela dan. Kände mig för att vara fin och det resulterade med många "vad fin du e  idag". Vaddå e jag inte fin i vanliga fall? Men men det var gulligt.

Vi hade samhälle ute i solen. Pratade om EU-valet. Nacka Kommun har hyrt en hel valbuss till min skola. Jag ska nog rösta imorn, ska vara en god medborgare. Tips till vad jag ska rösta på???

Naj, ska träna på min kemi-redovisning imorn. Det behövs för ett (kanske) MVG i slutbetyget.

Puss och hej

Emma älskar er

... och ni Emma förstås.

/ Emma

F*tta!

E trött pallar ej blogga bjuder på en bild...

Min Födelsedag (jag vet ser ut som en china hoe där)


bd

//Anh


Me, myself and I

Ännu en dag jag blev fösenad. Orkade inte gå upp imorse. Har inte fått min skönhetssömn ju. Kan inte sova nu. Det är för ljus + har svårt att somna när man har så mkt i tankarna.

Jag som tvekade på berns kom dit iaf. Kom bara för att dj Quality spelade annars skulle jag inte ens tänka på det. Ångrade inte att jag gick. Jag går ut för att ha kul och det hade jag. Utan alkohol och killar. Det ända som behövdes var sällkap. Sen träffar man på folk som man känner och det är alltid trevligt att träffa på nya människor.

Igår kväll fick jag ett samtal från en käre vän. Vi snackade om allt möjligt.. Massa bullshit blev det också. Och min käre vän babblar på när jag låg och halvsov vid slutet. Jag frågade honom: Är du lycklig? Fastän jag kunde lista ut vad svaret var. Sen fick jag den frågan tillbaka. Minns inte riktig vad jag svarade men han fick inte direkt ett svar. Jag kan säga dig:

How can I be happy when
I have a growing sorrow
How can I be happy when you ain't giving me the strength to keep going
How can I be happy when nobody is lighting the way I should follow
How can I be happy when life is that way I knowing


But I'm not unhappy either. To be continued.. 
Nu drar jag och träna lite med tjejerna.



Längtan.

Vädret idag har varit helt underbart. Jag och Annie satt ute på hennes veranda o sola lite på eftermiddagen efter skolan. Kändes så himla skönt när skoldagen var avklarad. Hade två redovisningar och ett G-prov, gjorde bra ifrån mig tyckte jag!
Senare på eftermiddagen åkte jag och Emma till jobbet, fastän vi var så sega båda två. Mkt jobb blev det inte eftersom vi istället stack och åt sushi och så mkt slapp vart det.

Nä men en allmänt lugn och skön dag. Jag har i princip saker varje dag i skolan nu. Efter veckans slut kommer det kännas så himla skönt. Sedan är det bara invänta på studentdagen. Me längtar som fan!

Bedtime. // Hang 

Emma

Jag hoppas jag misstar ...

Om det skulle vara sant?
Det är

Vänskapen har visst en gräns ...
Du kan inte förvänta dig att din vän förlåter dig för allt

Ännu en sömnlös natt
... för ingenting


/ Emma

Trött som vanligt!

E Dötts trött idag,,e så jävla trött på de mediciner jag tar de känns som jag är frånvaro från mitt liv..
Sista chansen att fixa NATURKUNSKAP annars big fat IG vt inte om ja palla kämpa ens kan inte koncentrera mej..
Bjuder aif på lite bilder på festen!


Mani(en mycket scary kille) Hang,Jag och Thuy

Fr


Hittade en mycket snygg bild på Hang!

Hang


Där står jag och showar min haha T-shiirt och hejar groovvt på peter!

peter


Och där står jag och flashar igen!!

fr


/// ANISH

Back home

Har varit hemma ett tag, hunnit duscha av skogen-rester och är beredd att fortsätta stadslivet. Jag missade festen som tjejerna verkar har haft skit kul på! men jag ångrar mig inte. Minns inte när jag kände mig så avslappnad på den senaste tiden. På Lill-ön hade jag all världens tid ...

Det små regnade när vi kom fram med båten, men annars har vi haft tur med vädret. Solen sken och klarblå himmel. Igår tog jag ett dop i vattnet. 15 grader men fortfarande svinkallt! Idag rodde vi mitt i sjön och bara njööt av det varma solen. När jag kom hem skrek min mor: "fan, du blir bara svartare och svarta varje gång du reser bort". Hur skulle hon veta att bakom det svarta är resultatet av flera timmar i solen ... 

Hjälpte far att betala räkningar. Han frågade mig om jag behövde pengar. Det var verkligen evigheter sen jag tog emot något från honom. Han ville ge mig en halv tusen lapp och det kändes så jäkla konstigt. Men varför skulle det vara konstigt? Jag tog emot pengar från honom förrut, med glädje ... En gång i tiden hade far oändlig med pengar i mina ögon. Idag är han en vanlig arbetare som får slita hårt för sina kronor.

Man vet inte värdet av pengar förrän man har själv tjänat pengar.

Tradera-grej går bra. Snart kommer jag att tjäna över 70 kr ...

/ Emma

MYSIGT

15 GRADER I VATTNET




OM OSS - OM BLOGGEN

Vilka är det som driver den här bloggen egentligen?

Har du missat den lilla rutan till höger på startsidan så är vi fyra tjejer som driver den här bloggen.

ANH, HANG, EMMA och THUY (ANNIE)

Vi skriver om vårt Stockholm-liv och allt annat som ligger oss närmast hjärtat. Du som läsare kan vara beredd på en inblick i fyra olika liv, skriven på olika stilar. Read and judge!

.... och det började så här:

En stilsam kväll, när Anh, Hang och Thuy satt och snackade skit ... (tjejer ni får fylla på!)


LYCKAT!

GOD Morgon

E skit trött..MÅSTE säga att jag hade skit kul igår ni som inte va där missade verkligen nåt!
lyckades övertala hang och thuy tack tjejer det skulle inte va kul utan er..

så fort man gick in kände man halva folket det e det ja ogillar med asiat fester tror jag
Man känner för många där inne och många människor man ogillar också!

Var och "förfestade" i haninge fyfan vilken viet liga de va längesen man va me "vietnameser"kändes skumt!

Ni som skämde ut mej igår kommer jag inte glömma!

Nej det var verkligen en lyckad kväll...så kul har jag inte haft på länge,,jag e verkligen en sån som
måste dricka för att ha kul men som sagt får inte dricka i 6 månader ,,,,jag trodde aldrig jag skulle kunna ha kul
Men vet ni vad jag lyckas ändå ha det varje gång,,,, ett plus till plånboken!!!

Fångade en FR t-shirt har alltid velat ha en och fråga mej inte vrf killen jag drog ifrån trodde jag va psykopat säkert!

nu ska jag vila igen hehe... //Anh


Fun fun..

Redan söndag idag och jag har BARA fått sova ca 6h. Jaa gissa om inte Anh fick med mig och Annie o dra på Berns igår. hade faktiskt sagt till mig själv att vara hemma o plugga eftersom jag har redovisningar/prov i princip varje dag nästa vecka. Jaa och det slutade med att vi 3 tjejer drog. Inte ångrar jag mig inte eftersom vi hade det kul... eller hur tjejer? 
Stället var nice med bra DJ.

Emma, hoppas din kampiing gick bra. We missed you out there ;)

Undrar vad mina päron kommer säga ikväll. De stack till jobbet imorse och jag har inte träffat de. Jag har varit ute så himla mkt de senaste tiden och de blir ju inte glada. Utskällning ikväll eller?

Nä nu ska jag röra mig upp från sängen to get some food..

// Hang

Berns!

Fan har de andra dött eller...ingen underhåller bloggen ja får väl göra de dåå!!

Just nu har jag världens beslutångest... jag e skit trött har huvudvärk,,men samtidigt vill ja dra till bern
alla mina kompisar "vill" dra dit men ändå inte..kussinen ringde  nyss och sa jo kom ja BETALAR..
fan ska ja göra palla inte heller sitta hemma som en rutten köttbit

ska ringa och höra med hang och höra vad hon vill

//ANH

GOD morning Sunshine.....

Vaknade idag och tänkte emma ska campa och det REGNAR HAHAHA!!!

vart i skärholmen hela morgonen e skit tröttt....ska sova igen

// Anh


Me like.

 Vill även tacka Van för den fina designen she made for us girls ;). 

Sen jag kom hem har jag verkligen SLAPPAT. Inte ens orkat laga mat till mig själv för det fick syrran göra. Makaroner med falukorv blev det. Sedan har jag även besökt o tagit en titt inne på tradera och budade på en klänning som jag vann. Jag och Emma med våran tradera. Det var hon som fick mig att komma in på det där med tradera och lite beroendeframkallande är det faktiskt!  För när man väl sett ngt som man verkligen vill ha vill man inte förlora o då budar man på... 



Denna klänning kommer nog hem nästa vecka någongång. ;)
Have a good nitte everyone!   
// Hang

Emma vann sin babe haha

DEN EFTERLÄNGATDE DRESSEN FRÅN TRADERA !!

EMMAS NYA BABE

 
VEM VET INTE ATT EMMA ÄR CEPE




TACK VANNIE SOM HAR GJORT VÅR BLOGG SÅ FIN <3

Thank u baby!

tjenare!

först vill ja börja med att tacka min älskade syrra som har fixat våra vackra blogg....
www.VanPham.blogg.se,, Besök henne mycket läsvärt!....Saknar DAJ!

Snackade med henne och hon sa att hon håller på att fixa alkohol fri champagne till min student pga att jag inte får dricka på 6 månader,,mycket sårbar..

de typ 2 veckor kvar till studenten knappt nånting kvar,,kommer sakna mina tjejer otroligt mycket.
Ska snart söka komvux måste plugga upp massa ämnen ibland känns de som ja vill jobba men ändå inte..
jobb e för mycket ansvar för mig komma i tid blabla nej nej inga jobb här inte...

Snackade med anna nyss,,fan va jag blev irriterad för en grej hon berättade..
Hennes kille ska dra till berns så om han drar vill hon att jag ska me HEHEHE,,vi får väl se hur de blir.
Men om ja drar dit kommer ja träffa en viss person och de blir .........

Jag älskar den nya heineken reklamen känner mej som killarna hahaha....Nej nu ska ja leta upp nån rolig serie och kolla på



                                                                           Anna och Helana  på min studentskiva <3
                                          Anna och helena

//Anh ps. Emma har mens bry er inte om henne :)

Bläääää

DÅLIGT VÄDER 
... INTE NOG MED DET
MIN SOVSÄCK ÄR BORTA ...

FAN OM MIN DAG BLIR FUCKAD IMORN ASSÅ !!!

/ en ledsen och frustrerad Emma


Pluggdag.

Tjenamors. 

Seg är man idag och jag verkar inte vara ensam om det. Verkar som om alla andra tjejerna degar för fullt där hemma. Men även om man är seg så tvingade jag mig in till stan för att träffa Cherry på ett cafe eftersom vi behövde plugga tillsammans. Effektiva var vi idag iallafall. Blev klara med uppgiften ganska snabbt. Just nu sitter vi och degar lite, senare ska jag nog hemma o slappa!

Ännu en dag i stan alltså pengar som går åt skräpmat och fika. Denna vecka har jag faktiskt räknat ut att jag sammanlagt har slösat 500kr på utemat. Helt onödigt, och fattig är man nu också.

Dags för mig att röra mig hemmåt snart, peace out 


 Cherry N me på våran skiva


// Hang 

Hej på er!

Den fjärde personen som bloggar här, lite sent med inlägget eftersom jag inte har haft tid med att sitta och skriva. Har varit ute för det mesta den här veckan. Så som firat Peter, söka jobb med Emma, Tarres skiva, grillat med de andra. Idag är man hemma och tar det lugnt.


Vaknade i mörkret med en kall vind som blåste in i rummet och ljudet av droppande regn. Klockan var typ 12. Det var så mysigt under varma täcket, ville inte upp men var så hungrig. Idag hade min mamma lagat pho bo (risnudlar) gott var det och mätt blev man.


Berns imorn? Nej palla!


Föresten så heter jag Annie (uttalas ännii) Har också ett vietnamesiskt namn Kim-Thuy.


Nej nu ska jag ta en dusch. Solen börjar dyka fram :D Puss och kram


//banäännie
 


Kevins nya låt


Solsemester

Det regnar nu igen. Undrar faktiskt om min "utflykt" blir av imorn ...

Jag vil åka bort till solen
.... den känslan av att sitta på flygplanet medan det kittlas i magen. Ligga på den varma sanden. Äta gourmé ...

En sista minuten går på 2500. Jag skulle inte banga men men det är ingen som har råd!

Vet inte när vi somnade igår jag och Anh, men mamma ringde på morgonen för att jag skulle hem för att käka nudlar. Pappa jobbar. Mamma är mer sällskapssjuk än någon annan människa. Varje måltid, varje helgdag ... hon vill alltid att hela familjen ska samlas. Andra kanske inte förstå, men jag förstår ...

Kände mig otroligt seg.

Gick o tränade en stund. Dopamin, noradrenalin frisätts. Dags att städa ...

EMMA


Dagens skvaller: för er som inte vet så heter jag EMMA hehe

Gå eller ej?

Vaknade för en timme sen men e fortfarande skit trött,,emma drog vid 10,,,vi låg och snackade om himel och jord igår det var skönt....

Idag ska ja nog inte göra så mycket ska va hemma och glo på mina serier jävla bajs väder de ute,,

Och jag vill fortfarande dra till berns :(...






Bajs



///ANH

Enjoy!

 immitation Grilla

GRillla

Halllow

vaknade idag ganska tidig vet ej vrf,, men kände att jag var sugen på grillmat så ja messade de andra, emma sitter barnvakt så ska väl grilla vid 6-7tiden men ska möta hang snart och gå handla...

fan va ja e sugen å gå ut men fan e helt fattig får vänta tills nästa vecka när man får pengar då,,hörde att dembow ska fira i gk fan de låter hur roligt som helst bra musik och perfekt club.

Längtar tills ja får hem syrrans pressent kort från nelly så ja kan beställa min fina klänning till studenten..


Dembow

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN TOALETT

Det har varit ... utan den.

Den där jävla Anh försökte att kicka oss från bloggen haha. Samlade Hang och Thuy på Donken mitten mot Punkshop för att .. sörja. Jag beställde chicken mc nuggets med plus meny men fick ej pluset. Hang blev rasande och gick iväg. Hon kom tillbaka med ett stort leende. Det är nämligen så att Hang hade visat några karateslag för personalen och fick en extra dricka och pommes.

Jag ska ro till en ö och tälta nu på helgen. Det ska bli skit mysigt. MASALA! Pratar jag om det så kanske det blir dåligt väder. Och det hoppas jag verkligen inte på för jag gick och köpte en stormspis från ÖoB idag för 100 kr, tänkte att det skulle vara mysigt att dricka varm te efter  ett tidigt sommardop ...

Jag har fortfarande inte köpt min superklänning på tradera. Missade budet idag ... 215! Fan fan fan .....

Nu e det dags för grekisk yogurt med honung och valnötter, dagens belöning efter 40 intensiva minuter på gymmet.

/Emma <3

Dagens skvaller: alla är berättigade till sos, 3000 spänn i månaden + hyra och sl-kort.


Bra eller Dåligt?

tjenare ni där ute


Vaknade av att morsan frågade om jag ville ha banh nånthing kommer ej ihåg va den heter men jävligt gott va det,,,fan jag som e dötts trött, vart irriterad hela jävla dan fick i mig en ända jävla macka tills man kom hem vid 5 då.
Gjorde ögonfransförlägnings prov hoppas det gick bra,,,,sen tog jag hem mitt hårförlägnings diplom idag och ramade in den ..så stolt hahha..


Berättade nåt till karro idag i skolan,, och så här va hennes svar,, jo jag vet jag läste din blogg så höll det på hela dan Wtf snart kan man sluta snacka med vänner för blogg tells it all..:S


Och det finns för många fjortisar i stan måste utrota de. Blir skit irriterad när jag ser en sån,,spec när man sitter brevid de på tunnelbanan när de snackar i telefon eller snackar med nån annan sån,, importer vill ja inte ens kommma till...
De här måste stoppas! 



// ANNOW

Hum..

Jahapp då vare dags för mitt (Hang) första inlägg då. Har fått lite press på mig att skriva det snarast, men hallå? alla har inte varit lediga hela veckan EMMA! ;)

Jaa, bloggen startades för några dagar sedan. Emma kommer med första inlägget och hoppar rakt in i hennes ämne, joo nämligen plugg. Så läsare, var beredd på mkt pluggprat från hennes sida. Hihi. Anh däremot börjar med att presentera sig, good job Anno. Hahaha och vad gör jag? Själv var man inte så aktiv ÄN. Ni båda har varit duktiga och updaterat iaf. O where the hell is THUY??

Just nu är jag seg och trött men måste pigga till mig för snart måste jag dra mig in till stan, ska nämligen på Tarres studentskiva. Den sista skivan för min del. No more bullshitta här, I guess Im out!

Peter! Känn dig älskad ...

Killen är lycklig lottad. Så många som bryr sig. Nu borde han har insett vilka som är hans vänner. Missade tyvärr hans reaktion när vi knackade på för stora Thomas täckte. Tårtorna var jättegoda, men tänk om ingen av oss hade kommit vad skulle hända med tårtorna då? Hehe anh Giang elr? På tåget diskuterade vi tjejer om Peter skulle ha någon aning elr åtminstone misstänka. Vilken röra det blev med alla ursäkter ...

Ingen skola idag och framöver ... Det skulle betyda sovmorgon men jag vakanade av drrrrrrrrrrrr-ljudet från rummet bredvid. För er som inte vet så pågår fortfarande renovering hemma hos mig. Öronproppar på, jag fortsatt sova en stund till tills Anh skickade sms.

Skrev klart min psykologi inlämning då var klockan redan två på efter middag. På med kläderna och sprang till tåget för att möta upp Thuy. Pga tidbrist var jag tvungen att fixa sminket tåget. I vanliga fall skulle jag inte bry mig ett skit om hur jag ser ut, men idag är en speciell dag - haha söka-sommarjobb-dagen. Det klart att man måste imponera på sin framtida arbetsgivare. Mötte upp Anh. Tog en runda i stan och delade ut vår CV, inklusiv LIDL på sveavägen. Hårda tider, man tar vad man får.

Plus till Anh som är mycket aktiv med bloggskrivandet. Minus till Hang och Thuy som chillar järnet. Ni som läser det här nu, kom tillbaks imorn och ta del av Thuys skrivning. Hon lovade. Fan ärligt  jag tycker att det här med blogg är jobbigt. Det tar nog kål på mig innan vi blir Kenza eller Blondinbella.

JUSTE EN TJEJ HAR BUDAT PÅ MIN TRADERA-BUSINESS - 1KR  :D

Love
/Emma

Dagens skvaller: Nicko har gått ner 7 kg men det har inte skett någon synlig förändring på hans elefant-figur.


tttrrrööttt

De Anh här igen. kom hem precis har vart i hässelby och överraskat peter stort hahah..e skit trött börjar 9 imorn också.
E lite beroende av bloggen vill in hela tiden fattar ej vrf.
 
De asiat fest på berns nu på lördag,,,har bestämt mig att inte gå på de där jävla festarna mer samma skit drag varje gång,,,,, fattar inte varför jag vill dit varenda gång..e lite sugen nuuu att gå men NEJ..no money no funny..

nu måste ja fan sova annars kommer man inte upp imorn...niiiitteee
 
                                        

Wanna-be

Shuelu Annooww here

 HAHA sitter i skolan och skriver ut massa cv måste ha jobb inför sommaren annars lever man som en fattiglapp,
ska ju till vietnam, hong kong och thailand dagen efter studenten...fan ja kan inte sluta tänka på resan blir hypad varje gång.

Ja måste bara säga karro e så mobbad när hon såg min vackra blogg att hon va tvungen att skaffa en.......   






besök min älskliiing
http://kaaroliinak.blogg.se/
                                                                                                                                                      

Annow here!

Shululu

HAHa, det här känns så lustig vt inte ens vad jag ska skriva,,  är egentligen inte min grej.
Har alltid vart lite skeptiskt mot blogg å shit men man får väl pröva på hur de e.

Om min svenska e knas så behöver ni inte kommentera det vet alla redan ;)

Men kan börja med att jag heter Anh bor i Sthlm Rågsved bland massa andra viet nissar och e 18 år framtida frisör;)

E du snygg och har myckey ching ching så e det bara att höra av dej ;)...och ni som e tard e det bara dra vidare till en av de andra tjejerna;)



 
                                       enjoy bitchesss


It's raining men ...

Or NOT!

Det är äckligt blött väder i Stockholm. Ingen motivation att leva.
Anh frågade mig på tåget idag, utan avsikt, vad är mitt mål med livet? Ärligt så vet jag inte. Jag har en dröm. Jag har en vilja. Om drömmen inte förverkligas, försvinner även viljan ...

Tjejerna segar. Jag slår till med ett inlägg. Vad vill jag skriva om egentligen? Psykologi inlämningen som ska in imorn innan kl.1600 kanske. Naj. För tråkigt. Juste, precis som Hang har jag börjat med tradera-business. Haha Hang gick i förlust med sin klänning. 30 riksdaler exkl. frakt! Bättre pris existerar ej. Mig får vi vänta och se. Ikväll ska jag betta för en SUPERFIN KLÄNNING! Då jäkla assååå ... Hon min konkurrent heter huongdo. Visst hör man att det är en vietnames?! Priset ligger nu på 250. Hur mycket är man beredd att betala egentligen?! Om jag får välja att köpa klänningen men leva på luft resten av månaden eller inte köpa klänning och lever på restaurang skulle jag välja det första alternativet. Men problemmet är att jag lever på luft  nu redan ...

BERNS på helgen. Det klart att man inte ska gå.

... plugget kallar. Emma drar.

<3

Dagens skvaller: distanskurs - slutprovet görs hemma genom webkamera.


Välkommen till vår nya blogg!

 


RSS 2.0