Ojoj en sömnig Emma

Precis som det låter, Emma e fett med sömnig ...

Men eftersom Emma har slösat bort hela dagen på ovärda saker måste Emma fixa värda saker nu när klockan e någon minuter över ett, tex. att skriva en labbrapport som Emma inte ens har utfört. Jaja det blir en lång natt samt en tidigt morgon, och vem vet kanske en sen kväll.

Trött trött trött!

/Emma




Happy B-day dear!

Idag fyller käre Anh hela 19år, måste självklart gratta dig här på bloggen också ;)

GRATTIS!!!

 

Stackarn som har fått jobba idag, but its money we talk about right? Imorn ska vi iaf ut och ha riktigt kul eller hur tjejer?


Nedräkning

På radion och tv har jag hela dagen hört att det är en månad kvar till julafton. Och det är endast drygt två veckor kvar tills jag får komma iväg.

Här sitter jag i det stökigaste rummet ever med ansisktmask, finns knappt plats och gå. De håller nämligen på renovera. Laga mat? nej, pizza blev det idag. Not good efter träningen precis men men.. Känner mig riktigt pigg nu.

Kikade in kontot, o det är så härligt. Att se att det står LÖN som rullar in på kontot imorn. Inte för att man riktigt behöver pengarna men det känns skönt o veta att de ligger där, right?


Var i Sicka centrum och köpte mig en badrock som jag alltid önskat mig :)
Nä nu har masken suttit lite för länge, dags o duscha o inviga badrocken sen SOVA!

// Hang

New Moon

JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGGJ ACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG JACOB SNYGG

A MUST SEE!



/Emma


Trött!

Var ju hos emma i hennes nya hemstad uppsala i fredags. BJ var niiice, har hört att det även var uppsalas största clubb. We had fun, right girls?

Where are you guys? Inga uppdateringar sens festen? tired like me? cus im reeeaaal tired, jag är inte redo för en ny vecka med jobb ;(

Vill bara sova och sova, o det är det jag ska göra nu också. Nitte!


//Hang

Ett fylle-inlägg

2 jävla drinkar för att bli påverkad. Det e Emma det! Varken min kropp eller min hjärna fungerar längre men med mina sista krafter ska jag skriva ner några ord direkt från hjärtat. Tjejer! Tack för ikväll och jag älskar er. Och jag hade såååå jäkla kul!! Fy fan va BJ äger!!!!!! Och ni määä <3<3

Jag hade aldrig trott att ni var på väg hit på riktigt men ni gjorde det. Ni skulle bara veta hur överraskad jag blev. Positiv överraskad. Det kanske inte märktes! Naj kanske inte, för känslor syns ju inte med blotta ögon. Hur som helst så blev jag rörd.

Igår eller imorgon skulle jag aldrig skriva om det jag skiver nu. Njut av nuet! Blogg är härlig på så sätt att jag kommer att kunna titta tillbaka och uppleva samma sak som på dået.

Nu ska Emma sova.

Sov sööt

/Emma

Skitungar vad håller ni på med?

Anh ringde typ 100 gånger för att "prata".
Hang ringde med Anhs telefon- surplise surplise vi e på väg till dig?
- What???!
Jag fattade inget.
Sms - fixa dig.
Fan vad håller de här skitungarna på med egentligen? Jag fattade inget. Jag fattade inget. Jag vägrade att tro att de e på väg hit.
Telefonen ringde igen. Anh - kan du smsa din adress.
Jaha de kanske e på väg på riktigt...

De här jävlarna ska få!

/Emma

Fredag i Uppsala

Mamma skickade sms - vilken tid e du hemma idag? Mään jag skulle inte hem ...

Skuldkänslor. Vill mor och far ha mig hemma?

Bestämde mig att stanna kvar till slut! Och så var det andra helgen i Uppsala sen jag flyttade hit. Ä inte för att jag bryr mig men hemma i Stockholm blir inget gjort, och min måste-göra-lista är lång. Håller tummarna att jag får hela listan överstökad och kunna utan dåligt samvete ta min lång helg i Stockholm nästa vecka. Förresten så fick  jag tillbaka tentorna idag - godkänt betyg. En aning besviken ...

Nu orkar jag inte skriva något mer, ni får ringa om ni saknar mig.

/Emma

Ps: tack 3u som har lagt till länkar, och massor med initialer på köpet. Jag ser 3u överallt. Gör ni också det?

 


a must see!!!

Skönt att äntligen få vara ledig, sova ut? nää det gick inte o sova ut, kanske för att man är van att vakna 8 varje dag.

Måste även kommentera på filmen som vi såg idag. En sådan film man verkligen ska gå o se på bio, ljudet och de coola effekterna. Filmen hade verkligen allt, det var spänning, komiska och romantiska/sorgsna scener. Det är nog årets bästa film enligt mig. så people, boka biljetter and go watch it!

 

Natt! // Hang


:(



Dagen började med att jag lämnade tjockisen i Arlanda tråkigt men sant.. ush känner mej otrolig ensam ingen som ringer och stör mej anymore!!1

Efteråt skulle jag hem och ta en powernap men va lite nere så drog till hangan och chillade med henne vi skulle ändå till bio vid 4 tiden så.. Båda var ju sjuk tröttaa!!

2012 kanske ganska uttjatande men fyfan vilken grym film.. jag lovar satt hela filmen och tänkte vi kommer dö!
jag e rätt bra på leva mej in på filmer.. desutom vill jag ta pilot lektioner innan 2012;)... jaja händer det så dör man så!!

Vart förbi åhlens snabbt och köpte min lilla Dkny väska.. såg den egentligen igår kärlek vid förstaögonkastet!!
Men men tur så fick jag den som födelsedags pressent från syrran och hennes man!!.. LOVE u...jag köper bara sne väskor om ni fattar vad jag menar klarar inte av såna man måste hålla i eller bära på!!..

Ska också till Vårdcentralen och kolla om man kan ta svininfluensa vaccin nu eller om man måste vänta!!
pallar inte leka smart mer allt fler bara DÖR!!!

E ledig imorn också ska tvätta och va hemma å vila och kommer sakna dej en massa nakrop! känner mej så övergiven hehe...

Den kanske inte ser så snygg ut på bild men vi verkligen UMM!!
väsa


Off

Fick tillbaka pengar från syrrans ipod touch igår. O på väg hem gick jag förbi banken för att lösa in den till mitt konto. De tog hela 175kr i avgift, pga att det är en check från utlandet. SUCK.

Vart så himla trött men gick till gymmet o brände 400 kalorier, duktigt va?
Sedan vart det hemgång och sova. Det är därför jag är uppe nu, plus att jag är ledig imorn. Finally helt ledig.



Piffar upp mitt tråkiga inlägg med en sommarbild från Tyskland and some good songs ;)


Tik Tok - Ke$ha

Do You Remember - Jay Sean Feat. Lil Jon & Sean Paul

Dags för dusch!

shit happens!

Idag var jag modig och snackade med chefen..

snackade om lönen det gick hyfsat men bra.. han e så jävla bra på snacka den psykade jäveln anyway..

Vart helt nere på jobbet idag efter jag fick höra en hemsk grej.. Jag känner med dej älskling.. Va inte orolig när du e borta jag kommer va kvar with you :)..tråkig att du inte kommer va här när jag fyller år blabla.. men det e det minst viktiga nu!!..

Ush har inte lust att skriva vi hörs!!

Bjuder en bild på mej och 5:an
ema




Massage




Hehe mina älsklingar, kom och käka kyckling-nudlar med mig. Jag e på gott humör(!) för att jag ska på massage
sen!!! Emma sliter hårt. Emma behöver belönas ...

Emmas fyndhörna



Termos, fynd från IKEA.
Tack Emma (en annan Emma)


2 stora avokado, fynd från far.
Tack pappie


Shiseido, fynd från mor.
Tack mammie

Jajaja nu räcker det med mina dumheter. Snart tar jag bid på hela huset ...

Bara för att jag e uttråkad!!!

/Emma


Hehe min svenska e fett bra

Håller ni inte med? Även om jag exprimenterar lite med språket, ä Emma gör sånt. Behöver ingen idiot i Uppsala som inte har ett liv kommenterar! Orkaaaaa!

Mycket som jag borde ha hunnit med hann jag inte med. Panik. Panik.

En helg med mor och far räckte inte, en två dagar till med god mat och "pyssel pyssel" skulle inte skada. Har själv gått upp några kilo men plånboken är fortfarande undernärd. Duktiga jag bestämde mig för att inte ta emot några kontanter, men mor var snäll och investerade Emma en anti-dark spots från Shiseido och pappa två avokado. Ja, avokado e fett med dyra ...

Imorgon blir det ett tidigt tåg till Uppsala. Funderar om det e värt med SJ, blää på fattigt studentliv! #%¤¤

/Emma


Idol

I fredags låg jag framför soffan och kolla på idol, ovanligt. Jag tittar aldrig på tv. Det är ganska skönt men jag har ju typ aldrig tid, dessutom ingen tv i mitt rum. Tv:n ligger i vardagsrummet där jag aldrig hänger numera. Har velat köpa en tv long time nu men får väl vänta ett tag till då. En grym tove i fredags med I wish i was a punkrocker..



Time for me to get goin, work is waiting!
// Hang

Lördag = hemgång!

Yes kom hem för en stund sen.. ska sova på SOFFAN IDAG :(... pga oväntat besök.. fan jag som e ap trött!

Anyway idag släppte de jimmy choos eller fan det stavas kollection fyfan jag kom till jobbet och KÖN till hm svär 1000 m bort jag undrade om de delade ut goodie bags men tydligen inte folk sprang runt i hans påsar ville också ha ;;(

klippt en ganska charmig kund idag hehe han va svensk but anyway.. han va tydligen utbytes student i vietnam när han gick i 8an.. nu e han 21.. Han berättade hur mycket han älskar asien och asien e hans THING! :P.. Ait..
Anyway så snackade vi massor om asien och det kom fram att han kunde räkna på vietnmesiska till 10 jag tvingade honom till det... DET LÄT såååå rolig...till slut så sa jag aa du kanske ska gifta dej med en asiat sen blinkade med ena ögat HAHA.. REN IRONI DÄR!!!

ska jobba imorn igen ROLIGT VA!!!... Bjuder på bilder som jag hitta på farsanns COOLA computer ,,

På Landet i VN
0

u want pho?

1

Bangkok flygplats STAMMISSAR
pgi


Dim Sum i HK

lj

Ja vi sov överallt färjan till Koh Samui
ef

Dyykningen som blev en skräckhistoria.. jag med hi im gay but its okej
gh

väntade på båten skulle komma..
vb

Dim Sum
as


helg

Hey, det var ett tag sen man skrev något här. Har inte haft internet ett par dagar nu. (ca 1 vecka) Ganska jobbigt!
Vad är det som händer nuförtiden? Fått höra massa saker som rör ens liv. Och hur skit det är. Ja livet suger när man har det dåligt. Vad har man vänner till? Familj har man alltid. Vissa har inte, och vissa har men får inte den supporten.. Ensam är stark!!!
I'LL B E T H E R E F O R YOU

Jag tror att förra helgen var nog den tråkigaste helgen jag har haft. Den här helgen lär inte bli så. Jag ska ut och ha kul. Bestämde en dag att jag skulle klippa mig och gjorde det samma dag. Haha för mitt hår började bli tråkigt igen men jag är helt nöjd. För att det blev så fint. Tyvärr så får ni ingen bild. Ni får se det i verkligheten.

Jag kan leva utan internet i några dagar men jag KAN INTE leva utan musik. Det går bara inte. It's like a drug som jag måste bara få för att kunna må bra och leva vidare.




Charice Pempengco - Note to God

If I wrote a note to God
I would speak what's in my soul
I'd ask for all the hate to be swept away
For love to overflow

If I wrote a note to God
I'd pour my heart out on each page
I'd ask for war to end
and for peace to mend this world

I'd say, I'd say, I'd say

Give us the strength to make it through
Help us find love, cause love is overdue
And it seems like so much is going wrong
On this road we're on

If I wrote a note to God
I'd say please help us find a way
End all the bitterness, put some tenderness
in our hearts

I'd say, I'd say, I'd say

Give us the strength to make it through
Help us find love, cause love is overdue
And it looks like we haven't got a clue
Need some help from you

Grant us the faith to carry on
Give us hope when it seems all hope is gone
Cause it seems like so much is going wrong
On this road we're on

No, No

We can't do it on our own

So, So

(Give us the strength to make it through
Help us find love, cause love is overdue)
And it looks like we haven't got a clue
Need some help

Grant us the faith to carry on
Give us hope when it seems all hope is gone
Cause it seems like so much is going wrong
On this road we're on

No, No, (No) We can't do it on our own

(So), So
If I wrote a note to God





Rihanna - Russian Roulette

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger


Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger


Please god!...blesss me

Tjena!!

Fan va trött jag är trots att ha sovit hela dagen ..kunde inte somna igår kväll låg och rullade fram och tillbaka det ända som fanns i min lila skalle va STUDIET och allt ush de för mycket tjat om det..

Alla säger att jag inte ska ha höga förväntningar för om jag inte kommer in kommer jag ta det för hårt på mej sj..

Låt gud få bestämma jag har gjort det jag kan, inte 100 men viljan ligger på mer än 1000

idag e det premiär på 2012 vill verkligen se den men jag vet inte vrf jag inte gillar att gå på premiärer kanske gå grund av att det blir för mycket folk...jag hatar stressiga miljöer blir helt förrvirad och CP

Va inne på Elins blogg nyss,,GUMMAN du ska veta hur AVIS jag e på dej...att känna den lukten och känslan att man är i asien och pirret dagen innan du ska till flygplatsen, sittande på flygplanet och längta tills man e framme .. ÅH GUD!!!..ni kan inte ana mina sexiga fantiser om asien VARJE DAG!!

xa xui pan??... eller hur fan de stavas(hongKong)
Anh

på väg till cable car i hongkong
kongo

i cable car hehe skrek som ett barn till slut blev man bara trött
x

på väg till The big Budha .. den mäktige apan som syrran älskar
vabn

Läskigt va!
s

Viktoria peak.. SÅ JÄVLA FINT!!.. bakgruden ser fejk ut men den e REAL
ss

Catwalk 4 svininfluensa (hongkong)
s

KOh samui baby koh samui
x

Hoongkong alex e förvånad över nåt?
a

Whos your DADDY??.. hehe natt bad i vietnam!!

a

Återigen Drink on kohsamui
s

Night


Våra stunder

Det var så himla mysigt att ha Anh och Naki här i Uppsala. Uppskattas fullt! Å jag och Anh och våra stunder. Stunder i det förflutna, i nuet och snart på framtiden med lokation i Uppsala. Älsklingen min, jag ser framemot att du kommer snart (och så småningom också behöva lida av förstoppning pga snabbnudel-överdos med mig).

/Emma


Jobbigt!!

Var ledig idag och bestämde mej för att kolla upp lägenheten i uppsala.. den var jävligt fräsch och fin är jävligt taacksam för allt hhjälp emma pemma!!..

Men.. när jag kom hem och kollade statistik ooch sånt så jagade jag upp mej sj,, F*tta tror inte ens jag kommer in.. åhh det e så jobbigt pallar inte ens tänka på DET!!!!!!!..Vill inte jobba mer jobb e SKIT..anyway vi får hoppas på det bästa!!!!!!

Anh


Imorgon händer det...

Allltid velat göra.
Aldrig blivit av.
Men imorgon händer det...
Emma ska bli BLODGIVARE!



/Emma


Sent inlägg!

Yes angående jobbet så e min chef idiot som vanligt!!.. Men men pallar inte tänka på honom hemma me!!

Anyway så om jag e ledig imorn har jag bestämt att åka till uppsala för att kolla upp en korridor som emma rek ,,uhm var lite skeptiskt mott korridor men får se den kanske e värd!.. Desutom ska jag inte leka smart jag behöver bara ett tak över mej hehe

Saknar när syrran och stefan e här..:(.. då fanns de nån som hämtade mej efter jobbet.. rummet var "städat".. de e så tyst annars :(..

jaja vt inte vad jag ska skriva mer ska snookaa lite på internet sen SOVA!!!

Student!
student


Puh..

Efter minst en veckas tid har jag släpat med gymkläder i väskan med förhoppning att dra till gymmet efter jobben. Idag stack jag faktiskt o gymma, det var riktigt skönt kan jag erkänna. Men träningsverk väntar imorn då man är så otränad..Kom hem o gjorde lasange idag, efter att emma pratade om sin lasange för ett tag sedan har jag varit riktigt sugen.

Dollarn sänktes igår enligt min mamma, så igår stack vi även o växlade pengar, nu är man fattig. Men å ena sidan har jag ju sparat och kan därmen inte använda det förrän i Usa. Forever21, here i come ;)


// Hang



Hah?

Natt peeps!!

Cant help but wait..

Jaa TJEJER dags att försöka uppdatera bloggen lite oftare eller?
Idag har jag faktiskt lyckats fixa en hel del som jag annars dragit ut på tiden med. Banken och efaktura. Överföra emmas efterlängtade pengar bla.

Lite drygt en månad kvar tills jag åker iväg, längtar redan mig bort från vädret. Det som bekymrar mig är jobbet just nu. Inte för att jag är rädd för att bli arbetslös men det skulle ändå vara så skönt och känna tryggheten med att komma tillbaka och veta att jag har jobbet kvar.

Det som alla pratar om just nu är också svininfluens vaccinet, ska du ta? ska jag ta? när ska man ta? Det hela verkar bli en sådan stor grej. Visst ska man vaccinera sig. Hatar sprutor men men, vad gör man inte för vaccinets skull?

Juste tjejer, glömde säga att jag hade otroligt roligt förra veckan, and i know i guys had it too. Har inte så många bilder o dela med mig eftersom vi har blivit så dåliga med att ta fram kameran nuförtiden. Men här kommer de få ända bilderna vi lyckades få i min kamera.


Vi påväg och möta Emmi o Anno.

Thuy var hypad den kvällen ;)

 
And here we have Mythu, almost drunk eller?

Niite guys!

FÖRÄNDRNINGAR

Jag har inget problem att ta kritik. Alldelles för många människor har klagat över mina *******-inlägg, och nu blir det ändringar på det!!! Idag ska jag försöka skriva ett normalt inlägg. Tyvärr blir det inget skvaller från min front, iaf skvaller som ni vill höra.

Ni som jobbar som djur kanske inte har märkt att jag inte e i Stockholm den här helgen. Saknar ni mig något? Det här e min första helg i Uppsala senefter att jag flyttade hit för 2 månader sedan. Vaknade vid 2 tiden och tänkte -"Fan va skönt!! Ingen försökte att väcka mig". Och sen det har jag faktiskt hunnit laga en stor gryta med köttfärssås!! och inget mer. Dagen försvann med telefon och msn ...

NU SKA JAG SLUTA SEGA!!! Nåt nyttigt att måste jag hinna med innan annat onyttigt börjar. Ikväll blir det korridorfest. Och imorgon finrestaurang och bio. När ska jag plugga då?? Ä nästa tenta börjar om en evighet ...

Puss och kram
/Emma


Evighet!

Visst var det längesen jag skrev nåt här inne.. jo som ni kan gissa på beror det självklart på jobbet!!
Har bland annat umgås med tjockisen sen gått i stan lite... Prövade goose jackan den klassiska modellen blev förvånad på hur snygg den satt på mej.. fick beslut ångest om jag skulle köpa eller ej.. den ligger ju trots allt på 6 lax.. Det svider men jag e nöjd me de jag har.. kanske tar de nästa år!!

Och sen det här med arbetsskada.. jag Måste bara säga att BLATTAR är det värsta du kan ha som KUND!!.. De e FETT KRÄSNA de speglar sej i 10 år och tror att deras hår inte kommer växa efter man har klippt 1 cm.. Och det värsta e att de går dit helt förrivade och inte vet hur de ska klippa sej.. sen när man klipper så blir de blabla nej jag vill inte ha så här.. Men där emot har vi jätte Trevliga och Tacksamma svenskar.. De e så tacksamma över allt att man klipper de fönar och tvättar till å med... Ett plus till svenskar ;)

Och UPPKLIPPT ETTAPER eller vad fan ni kallar det.. ska jag förklara hur det ser ut!! det e olika längder och lätt hänger över varandra inte jag vill ha 2 etapper 3 ettaper sånt finns inte!!.. det finns Mycket uppklippt eller lite uppklippt eller bara uppklippt på topparna för er oerfarna på HÅR!!!

Anyway snart fyller lila jag 19 inget märkvärdigt men funderar på att fira genom att åka kryssning men vi får ju se hur de GÅR!!...

Har kollat upp lite lägenheter i uppsala.. hhhihi.. det börjar kännas lite!!

Har vart och kollat på THIS IS IT!!.. den var sevärt om ni inte ser den så missar ni nåt STORT!!..

Nu ska jag sova för att jag ska upp 8 imorn vises snart puss å hej!


Londoon(chinaTOWN)
Anh


Ett Kort inlägg

Så här e det människor meningen med bloggen skulle va lite roligare än vad den är nu!!
Den ska va lite torr och mycket skvaller.. men nu tycker jag att emma har förstört allt med hennes ÅNGEST inlägg STOP!!.. MER SKVALLER... //ANH

Kort inlägg

Överflödet med tid, NICE med stora bokstäver! Tills jag upptäckte att vårt gemensamt kök var lagom äckligt. Fuck alla idioter som inte städa efter sig. ERA MAMMOR BOR INTE HÄR!!



Men på bild ser det inte så äckligt ut va? Äh jag kanske överdriver en aning ...

/Emma


Min nya stolthet

Den här bloggen är så jäkla tråkig. Enbart Emmas ångest-inlägg, därför bidrar jag med en bild hehe. Nyinköpt babe från Clas Ohson för tvåhundrafyrtionio riksdaler, trots att månadens budget inte räcker till mat. Vad tycks om min barndomsdröm-nu-har-blivit-uppfylld?

Porträtten föreställer Anh och en snygging hahaha, hennes förra årets julklapp som jag aldrig blev klar med. Hon får den i år ist. I värsta fall får jag tillbaka den bara, precis som min kokbok jag gav henne på födelsedag för några år sen ...

/Emma


Deppigt väder

Återigen ångest!
Ruttet väder!!

Fy fy ...

Vad sägs om ett bad, eller rättare sagt en dusch och sedan Björne Gustafsson Den Söte?
Mysigt!

/Emma


Ytterligare ett ångest inlägg

Ångest för att jag inte få min eko att gå ihop. Hyra, mat, busskort, telefonräkning, och inte nog med det kurslitteratur för 1000:-!!! Tusen jävla kronor, dvs 3 par skor på H&M eller 5 klänningar på Gina eller 1 hus i Kina! Å lala, va jag älskar mitt kommande ljuva studentliv med snabb nudlar kryddat med jag-borde-ringa-pappa. Naj klart att flickan stora inte kommer att ringa hem. Om andra klarar det, klarar jag också!

Dags att skaffa ytterligare ett extrajobb. SNART. Men nu sova.

/Emma


RSS 2.0