FEST

Idag blir det FEST! Clustret med tjejerna ;)

Vaknade nyss efter min lilla nap. Kom hem helt slut efter jobbet idag. Just nu sitter jag och väntar på mat, vårullar. jag bara äter o äter. Tänkte och hade bestämt mig för att dra till gymmet för en gångs skull igår. Hade faktiskt packat med mig gymmkläder den morgonen. När jag igår åkte dit vid 7 så vart det stängt, TYPISKT!

Funderar verkligen på om jag ska köpa gymkort, ska se om det går att göra uppehåll medan jag är bortrest. Om det går så köper jag det med en gång. Behöver verkligen det..

Nu kallar maten på mig, pejjs

Freeeeeeeeeeeeee like a bird


Ser framemot en underbar (pluggfri) helg framför mig.
/ Emma


Tentaångest

Får man skriva på sin lilla blogg att man har tentaångest?

JAG HAR EN FET TENTAÅNGEST!!!!!!
... och lite nervös.

Jag dör.

Imorgon är det över. Imorgon efter klockan 14.00 är en bra dag, för då ska jag ut och skaka av all ångest och frustrution som har samlat inom mig. Jag behöver det. Och på fredag. Och nu i helgen. Gud va jag har saknat att leva som en normal människa.

Önska Emma lycka till nu.

/Emma


Ett gott skratt

Hahahaha, syrran visade mig precis en video och han är så rolig. Måste bara dela med mig ;)


Ännu en rolig video med womanizer, check it out here.

Höstångest?

Den där jävla Hang som skulle ringa mig, gjorde aldrig det. Ingen ursäkt om trötthet efter jobbet godtar eftersom hon faktiskt hade ork att skriva en dead blogg.

Idag lagade jag lassagne för 4 personer trots att maten avsedde bara mig själv. Jag är sjukt duktig på att laga mat men jag avskyr matlagningen. När jag blir stor ska jag gifta mig med en man som kan laga mat, diska och städa. När-jag-blir-stor, när blir jag stor egentligen? Å vad jag saknar mamma och pappa. Jag borde ringa hem men nu sover de ju. Är jag känslig? Det är tentapressen som driver mig galen. Jag har seriöst pluggat hela dagen utan att en liten liten kunskap fastnade. Totalt ofokuserade. Totalt ineffektiv.

Ett totalt fiasko.

Och vart ska jag med biofysikalisk kemi till? Spola ner i toaletten? Jag vill bli rik. Jag borde välja ekonomi. Men icke, jag väljer dit hjärtat leder.

/Emma


Dead

Har verkligen haft en jobbig helg med jobb för fullt. Så imorn bestämde jag mig för att ta ledigt. Gladys kan jobba eftersom hon nu har höstlov nästa vecka. Lön har man fått så imorn tänkte jag dra shoppa lite, se vad stan har att erbjuda om jag inte är för trött o lat förstårs.

Mamma och pappa sa att dollarn sänkts ytterliggare. Så ska passa på växla pengar nu också. När jag väl tänker efter borde jag faktiskt spara pengar och shoppa i Usa ist.. men men, känns som om jag behöver köpa in lite nytt. En massa tröjor vore inte dumt ;)
O Så äntligen får jag sova ut, puh Natt!

;)

Efter min lilla nap så checkade jag upp biljetterna som jag gjort de senaste dagarna, ser hur de bara blir lite dyrare och dyrare för varje dag, ångest för att jag vill boka men samtidigt vill få deras lilla "tillåtelse" att åka iväg. Jag och kussen har försökt tänka ut vad vi ska säga till de för att övertala de men lyckades inte komma fram till ngt. Tog sedan modet, gick ut o fråga pappa..

Deras kommentarer: varför ska du åka, du åker hela tiden. Du har varit där och vet hur det är. Spara pengar blallala..

Jag: snälla?

Så vart biljetterna bokade också.  4500kr är inte illa för 6veckor i det sköna Los Angeles ;)
Haha, frågan är om man har pengar o spendera de 6 veckorna.

Nu har jag iaf något o se fram emot, inte en kall vinter iaf.

A Happy me

Natt peoples!



tired

Kom hem för inte så länge sen. Är heeeeeeelt slut efter 10 timmars intensivkurs + 3 timmars pendlandet fram och tillbaka. Och dessutom får man släpa med sig makeup boxen som inte är så lätt. Jag som bara fick 3-4 timmar sömn. Här närmast är det bara praktik som gäller. Skönt för jag slipper åka dit.

Det är inte så att jag har vänt på dygnet, jag har nog sömnproblem. Vad kan vara orsaken? Söka upp läkare snart?
Men idag kmr jag gå lägga mid tidigt. För mina ögon orkar inte vara öppna så länge till. Så Natti natt.

Sucks

Long time no writing.. Bloggen är ju lite halvdöd nuförtiden.
Kom precis hem från jobbet, såå jäkla skönt och inte behöva jobba denna eftermiddag. Idag har det nog varit den mest ansträngsfullaste dag känns det som. Gick o la mig vid 11 helt död igår efter 9h jobb och ändå så var jag sååå himla trött idag.

Pluggandet i Usa verkar inte gå nå vidare..Så det blir väl o åka dit o semestra ist. Jag vill så gärna åka bort från kylan och all jobb just nu. Vill verkligen åka till Usa till december.. men det föräldrarna ist vill är att jag ska spara pengar och ta körkortet, visst vill jag ta körkort men inte för tillfälligt. Need vacation. Ikväll ska jag göra uppror. Kriga mig fram och försöka övertala de om att få åka..

Nä nu är jag sömnig, natt everyone!

Missat tåget

5.30 när larmet gick. Idag fick det inte ringa ett par gånger till, för då skulle jag inte hinna. Packat, färdigt och på väg ut från huset när jag upptäckte att jag inte har mina nycklar. En förgäves nyckeljakt drog i gång. Ut med allt i resväskan ...

Till slut hittade mamma mina nycklar i resväskan. Sjukt bra jobbat! MEN, mitt tåg hade redan åkt. Känner att jag e både psykisk och fysisk trött för att stressa till ett seminarium på två timmar som jag ändå inte hade pluggat till. Jag förtjänar något bättre.

/Emma


Trött

Jag känner mig trött.
Inte trött utan trött.
Ni undrar
- vad finns det för skillnad mellan trött och trött.
Jag svarar
 - vissa saker kan inte ses med blotta ögon.

Vem har tagit min livsgnista?
Skaka liv i mig...
...finnes en apati.

Vem driver mig till vansinne?
Mitt alter ego.

Vem har tvingat mig att ta en ytterligare del av labbrapporten?
Enkelt svar.
Jag, för jag är dum i huvud.
Ångets!

/Emma


Mammas pojkar på tv

- Gissa vad jag gör just nu?
- Jag sitter och kolla på den svenska versionen av Mommy's Boy på tv med min nya bästis Vincent.
En skånsktalande mamma vill inte att sin son ska dejta färgglada tjejer. En syriansk mamma kräver att sin daughter-in-law är oskuld, och kunna laga mat, städa och stryka Bobbys kläder...  Riktigt läskiga mammor, inga som Emma föredrar iaf haha. Dessutom är killarna inte e speciellt snygga. Kaos programmmmm!! Skicka med länken om ni har lust att kolla facet på mina svärmor, och mina män.
http://www.tv4.se/1.1273008/2009/10/15/det_ar_viktigare_att_charma_killen_an_mamman

/Emma


Torsdag, fredag och sedan helg igen...

Jag kan inte riktigt greppa att veckan är snart slut, igen. Vilken vecka! En sådan fullt med böcker och en massa  sjuka obegripliga biofysikaliska formler. Åh va jag är trött, stressad och otålig ...

Om tre veckor är det tentamen och sedan är allt över.

Låt överleva.

/ Emma


Frusen

I det här vädret så vill jag inte ens gå ut. Vill bara vara hemma och ha det varmt och mysigt. När jag är ute så har kylan kommit rakt igenom min kropp och själ. Känns som kylan har fryst ner hela mig och mitt liv. Allt har stannat upp. Dagarna är desamma för mig oxå. Vissa dagar har jag haft mkt aktiviteter och vissa inga alls. Just nu så händer det inte mkt. Det har varit så i några dagar och kommer att förbli så i några dagar till. Vill bara hoppa över. Men dagarna går så sakta. Trots det så har jag inte hunnit göra så mkt. Måste bara förbereda mig inför nästa vecka för då kmr det..


LIVET LEKER!

HAHAH.. chefen messa nyss om jag kan börja 10 för en kollega e SJUK... men vrf inte.. hade tänkt attt ta lite sovmorgon men men

JOBBAT!

Har jobbat idag har vart ganska seg hela dan..har syndat idag och shoppat igen.. jag som sparar pengar till min asien resa.. det e de som e jobbig att jobba i en galleria jag går förbi butiker varje dag.. det e som en dragningskraft SKIT JOBBIGT!!!...ska försööka sluta.. tar tänkt på en metod tar endast 100 spän me mej per dag.. inga andra kontanter eller KORT.. smart va?.. men yeah lycka till ;)...

Börjar 3 imorn.. LYCKLIG!!..DET var helt stelt mellan mej och chefen idag vi snackade ingenting för utom i slutet han var glad och verkade har glömt det.. men han va tvungen att säga att jag fortfarande e seg på klippa snälla 15 min på en herr klippning kanske 20 ibland och dan klippning 30 min och det inte e värsta klippningen.. jag pallar ej stressa mej och göra dålig arbete.. men jag förstår samtidig vad han menar kom igen 190 per klippning de ska få det de betalar för ;)...

Onsdag e det sista sjukhusbesök och sista BLODTest de ska TA.. hoppas jag.. SEN E JAG BACK ON TRACK!!


London baby!!.. se ni mina lår?.. oacceptabla..men jag jobbar på det och magen hihi!!

anh

                 NITe


Förändringar

... är alltid fantastiska.

Minns inte när jag var så här nöjd efter en klippning förrut. Anh, du har skapat ett mästerverk!! Fantastiskt! Tack baby <3. Lägger upp lite bilder. Förstår att det kommer att dröja ett bra tag innan hela släkten få se mig igen, och då e det för sent. Mitt hår växer som ogräs. Se och njut!

          
Haha sista - bästa bilden, fullt med syskonkärlek.

/ Emma


Dålig student

Pluggångest, tentaångest, studieångest eller vad man kallar det. Jag lider! Det är fan ingen bra ide att sticka hem till Stockholm över helgen. Lallar runt hela dagarna och inget blir gjort. Åångest! för att jag har tagit hem varenda jävla fet bok utan att vidröra. Och det gör inte saken bättre när mina labbkompisar mailar om att de e klara med sin del.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!

Lösning: bara ikväll sen ska jag plugga arslet av mig imorgon, övermorgon och hela framtiden som kommer??!!!

Fortsätte skriva sen. Måste käka god mat ...

/ Emma Den Snygga med en ny och super snygg frisyr.



Kvinlig?

Jag har sovit eller legat för mycket tills där man blir övertrött.. men det känns bra..bara ligga och DÖ!

Skulel egentligen jobba till 2 igår men det blev ändrade planer.. min cp chef e skit vill kasta bajs på han.. ringer och skäller ut mej blabla för jag inte vill ställa upp på min lovande lediga dag.. han sa nästa gång om de blir så behöver du inte komma.. FINE FOR ME!!!

Anyway bry mej inte mycket vill bara skolan ska börja..

Asså jag e skojare.. jo igår var vi ute för fira mythu.. jag som tyckte att det var så längesen jag såg kvinlig ut när det e utgång palla ej se ut att komma efter jobbet hela tiden.. sån krigare som jag e hade jag klackar till dembow?.. HAHA.. skämt festen skulle va på topp om jag hade normala skor... Har lärt mej en läxa aldrig klack mer asså.. nothing 4 me.. får väl gå runt me mina underbara sneakers...

åååhhh orkar inte jobba mer.. kill me please.. och sen har det blivit anuskallt asså..

HAHHA.. det kom precis upp i mitt huvud.. Nikos kompis var kvällen skönaste dansare igår.. kändes som han va på en egen fest.. sån skön kille...

Har klippt Emma idag..super snyggt ;)

Skön bild va?.. alla lever sina egna värld..bilden e gammal

anh


Days

När man jobbar är alla dagar nästan densamma, man håller knappt reda på vilken dag det är numera. Just idag känns det som en söndag, trodde verkligen det var söndag när Emma imorse fråga och man var halvvaken.  
Vill passa på Gratta mythu ännu en gång, 19år och igår blev det utgång för våran del. Hoppas du hade det roligt baby ;)
// Hang

Mys mys helg

En sista föreläsning för veckan imorgon, och sedan åker jag hem till mamma pappa och käka god mat. Kanske kommer låtsasmormor på besök. Träffa lite folk. Och (för fan) böla och be min Anh Yeu att klippa mig kort kort. Börjar tröttna på mitt långa hår, eller rättare sagt behöva tvätta mitt långa hår. Men ser framemot en mys mys helg med massor av sovande och allt annat som jag har saknat, nya krafter behövs.

Just nu nu nu känns som en fredag. Stackare jag har varit i skolan sen åtta. Fy va ambitiös. Fy va jag inte gillar det. Jag orkar inte :(

/ Emma


När hjärtat talar

Straighten up little soldier
Stiffen up that upper lip
What you crying about?

Tänk om den vore en mardröm, den bittra verkligheten. Jag vill undvika. Jag vill springa ifrån. Jag vill gömma mig i fars trygghet.  En trygghet som jag har levt med i snart tjugo år. En trygghet som jag aldrig aldrig tillåter försvinna bortom mitt räckhåll.

Där ute någonstans finns en främling som jag vill tacka. Den främlingen som torkade bort mina tårar. Den främlingen som uppmuntrade mig att acceptera verkligheten. Tack för din medkänsla, ditt tålamod och dina ”hårda fakta”.  Det lilla kunde verkligen hjälpa...

/ Emma


FU IVAN

HAHAHA


Gone

Längesen man skrev något här. Varje dag jag kommer hem från jobbet får jag alltid tanken att jag ska blogga, men det slutar alltid med att jag aldrig gör det, för trötthetens skull.

Pratade med Emma idag som inte vet vart jag håller hus, nåå jobbat på som vanligt. Var på bio med tjejerna i torsdags, träffade cherry i fredags efter jobbet och stack för att äta sushi. Och igår mötte jag upp Mythu o Thuy som kom förbi restaurangen för att äta. Känns skönt att få umgås med er tjejer, det behövs verkligen ;)
Nu är jag inne i perioden jag verkligen inte vet vad jag vill göra, när jag ska börja plugga, om jag ska dra till Usa eller inte.. är så trött och hinner aldrig checka upp saker och ting. Även att motivationen inte riktigt finns där. Ussh!
Tråkigt inlägg, det är ju självklart för att jag gått och blivit tråkig förstårs!
Försökte ladda upp en bild på maj, men det funkar inte så fuck it!
Niite guys

PLUGGA

Jag läser bloggen nästan varje dag och det e lika dött som vanligt ändå gör jag inte mycket åt saken!

Var på bio går och såg på iglerious bastards vet inte hur det stavas och orkar inte heller kolla upp det!
Filmen var väl si så där hade högra förväntningar.. jag hade hellre velat se final destination med 3D :(..

Iallafall..Ja vi kollade i Kista så jag drog väl dit och käkade innan hälsade och kollegorna som jobbar där..sen mötte upp de andra för att kolla på filmen så otur nog hade vi en amatör/nybörjare som stog vid kassen det tog henne 1 kvart per KUND!,, vi missade typ början av filmen men men...

Jag har typ vart inne i studera.nu i princip varje dag ,,jag vt inte vad jag gör där inne förutom goolade runt..Jag vill verkligen ni fattar inte.. jag har alrig haft den viljan för något hela mitt liv :S.. konstig nog... nu fattar jag vrf mina föräldrar tjatar varje dag vrf det är bra att gå i högskolan.. och JA ni lyckades manipulera mej.. Nej då .. men en viss del.. fuck jobb och frisör sliter bara ut mina axlar och mina händer :(.. de e helt torra och manliga).. Plugga tar mycket på hjärnan men hellre det jag har aif tid till mej sj,´och tid överhuvudtaget!!..

har varit ledig 2 dagar börjar 4 imorn gud så himla skönt!!,,,

Läste på text tv att det skulle snöa i dalarna ush jag vill inte ens tänka på SNÖ kill ME!!!..E taggad när e det utgång igen ;)..


Eftersom Thuy aldrig lägger ut bilder på henen så här har ni 1.
Anh


Vad gömmer bakom ett leende?

/ Emma


RSS 2.0