im back in track :(

Tjena mina kära vänner i tillbaka i det tråkiga skit Sverige...kom hem i lördags....och bölar fortfarande för att jag e tillbaka..
Asien e riktig min grej jag älskar asien ska försöka åka dit en gång om året om inte mer hehe Om jag nu har råd :(,,,men inte mycket att grubbla över...ska skaffa jobb sen åka igen på vintern!
De andra aporna jag åkte me befinner sig just nu i saigon..de kommer hem på torsdag!!!..

Saknar thai massagen man fick nästan varje dag...BÄST!!....sen det goda maten så kklart...kunde käka non-stop!

Vietnam e bäst i service om jag ska va ärligt hotellerna där e lätt finast av allt vi bodde på och lyxigast...kanske för vi alla va kräsna när det gällde hotell!!...Shopping var lätt bättre än thailand...men Hongkong hade bra grejjer!!...vi hyrde egen båt ut till Halong bay en hel dag bada sola och såg massor av saker!!..Maten har blivitt mycket bra..finns mycket att välja på och skiit god..me like it Alot!!..Vi har i NinhBinh,,QuangNing,Hongai,,Halong sedan Hanoi!!

Hongkong...där gjorde vi massor åkte det där grejjen jag aldrig minns namn på..lufthissarna ..kriga upp för den stora buddha,,star ferry..light show...och berget där man kunde se ner för hela hongkong..lala...shit många philipiner ute på söndagar säger hag bara vid kowlon!!...maten diggade jag inte max2 dagar för sedan var man trött på det...Hong kong e riktigt najs...kände igen platser som man hade sett på serierna hehe...

Koh samui var det mycket slapp för oss efter ha krigat i vietnam och hongkong...vi har haft tur med vädret även att det var regn period...dit ska man åka om man vill chillla med livet!!... Bodde på chaweng beach ..first house hotell. varje morgon vi vakna blev det frukost sen till stranden och liggga  där som en kött bit och hoppas få lite färg...sedan bada såklart!...senare blev det mot stan käka lyx mat..det e skit dyrt i koh samui pga att det e riktig turist ö!!..finns massa texter å shit på svenska,,och svenska köttbullar fyfan..jag vill inte ha några köttbullar när man e utomlands inte..avtändande!..sen blev det en dag med tour..snorklade,,paddla kanot sendan fick man välja mellan riga elefant eller fyrhjuling...klart jag valde fyrhjulning riktigt BALT!!..efter var det babyelephant shhow!...

Bangkok!...riktig najs..vi bodde vid kaosan road så klart där alla bor...D&D hette stället..tro mej bara ungdommar och turister riktig kul ändå...det var liv 24/7...där var det massage på morgonen sedan ut och kriga shoppa äta uuppleva och massor av skratt!!...åka tuk-tuk var bäst...!Gissa vad jag hittade i Central World i bangkok!!...Forever 21 omg..jag och syrran fick hjärt attack och goolade runt där säkert i flera timmar!... Tror inte ni pallar läsa så det får bi det!...Bilder kommer då och då..massor på syrrans kamera!!

Ska ut och leta JOBB JOBB JOBB om vi har nåt att erbjuda please tell me!

/Anh

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi vill ha bilder! / Vietföreningen 08

2009-07-08 @ 01:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0